Jump to content
IGNORED

Uragan Sendi, play-by-play

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobro je dok nam se javljaju forumaši iz Njujorka i drugih mesta zahvaćenih nevremenom. U slučaju da prestanu da se pojavljuju njihovi komentari, znaćemo da je situacija stvarno dramatična ...I ovde je neki forumaš svedočio kako je kroz prozor posmatrao dok tornado prevrće automobile i čupa drveće. Jedno upozorenje tim povodom - bežite što dalje od prozora, kamenčići nošeni uraganskim vetrom opasni su skoro kao metak ...

Edited by stoka
  • Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

23

• 3opge

22

• Indy

18

• WTF

12

Posted

ja nemam sta da izvestim, upper east side je za sad (kuc, kuc) skroz suv. ozbiljnog vetra nema vec oko 3 sata, a ni kise. vazduh zasicen kao sto nikad nisam osetila, ali takodje mirise lepse nego ikad....javljaju mi se prijatelji iz dzersija, tamo je mnogo gore. neki sto su na obali hudsona u mojoj visini imaju oko 30 cm vode u lobiju zgrade a vide vodu kako pici sa obe strane zgrade. slike sa stuytowna (visina 14. ulice i krajnji istok) izgledaju zastrasujuce, voda do krova automobila i tece kao nabujala reka. west side highway isto pod vodom a rekla tece u tunel. bice ovo dug oporavak....

Posted
meni parce familije u vasingtonu, a drugo parce u williamsburgu, va. moram zvati kasnije da vidim kako su, jer su oni poblizu prolaska oka oluje..
Za DC proveri Capital Weather Gang sa WaPo, takodje @capitalweather. Za Williamsburg i ostatak SE VA - http://pilotonline.com/
Posted

nestalo je struje i u NJ a najavise i dobrih 4ft poplave.

Posted

Bogte ja zakopana u ispite tek sad ukapirala kojih je ovo razmera! Sad gledam tv u food court, javljaju o padu zgrade u NY i 5 mrtvih. Jel to novo ili je najgore vec proslo?

Posted

Jedan od mojih prijatelja na facebook-u piše da je zarobljen u zgradi u koju je ušlo metar i po vode,nema struje a auto mu je bio potopljen, a posle povlačenja vode ostao zatrpan peskom.

Posted

A kako je Sandy izgledala iz perspektive nasih maloumnih korisnika youtube-a mogli ste videti u komentarima koji su bukvalno preplavili live stream The Weather Channel-a... Uzvici poput "Go, Sandy, go!" i "Die fucking Americans" i naravno, pisanje svakojakih gadosti na srpskom... Mene je konstantno sramota sto sam pripadnik ovog naroda, a u ovakvim situacijama posebno. Gde je nestala empatija? Mi smo duboko bolesno drustvo, i nema nam leka.

Posted

Ja sam veoma razocaran... Ocekivao sam snimke na nivou holivudskih "2012", "Day After" ili tako neki Armagedon, kad ono pao kramp, jedna fasada i ima malo vode. Pa u Donjoj Mionici je onomad bila veca steta.Mozemo li se sloziti da je opet bilo vikanja, a vuka nigde ?Zivimo u bajci na svetskom nivou, masala...

Posted

ono sto je u nekim zemljama svakodnevnica za ny imamo p-b-pali i der spiegel ima sandy liveticker:npr naslov: "Mehrfamilienhaus in Manhattan ist offenbar eingestürzt"komentar:Aus Angst vor einem bevorstehenden Sturm?na stranu sve, bolje ovako nego da je bilo neko sranje.

Posted

Ovakav potop i 16 mrtvih. U Bangladesu bi poginulo 16.000. Vuk je dosao i naleteo na mnogo oprezno selo.

Posted
Ovakav potop i 16 mrtvih. U Bangladesu bi poginulo 16.000. Vuk je dosao i naleteo na mnogo oprezno selo.
dobro, tada bar ljudi ne bi bili "veoma razočarani" ishodom.