Jump to content
IGNORED

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet

betty

Recommended Posts

Posted

Jer je nemoguce biti u blizini zene bez da se zaljubis u nju ili ona u tebe...to je to bliskoisticno srednjevekovno shvatanje odnosa polova.

Posted

a sve i da je tacno, zasto je zaljubljenost losa za nauku? 

Posted

Kada se budes bavila naukom znaces da jeste.

a sve i da je tacno, zasto je zaljubljenost losa za nauku? 

Posted

e, uvek me razocaraju kad krenu sa izvinjavanjem, umesto da ostanu prkosni do samog kraja.

Posted (edited)

izgeleda da je u izvinjenju samo razjasnio onaj deo sa kritikom. ostao je pri svom rajka za zaljubljivanje 

btw, ne da je nesto preterano bitno, ali iz mog malenog iskustva vecina dama u labu je miroljubivo i konstruktivno prihvatala kritike, dok su testosteroni radili kod suprotnog pola... bilo je bas ono alpha male madness

Edited by lostfanforever
Posted

alpha males u laboratorijama...  ^_^

Posted

ne znam kolko je ovo nauka, al mi baš super

Posted

oops

UCL can confirm that Sir Tim Hunt FRS has today resigned from his position as Honorary Professor with the UCL Faculty of Life Sciences, following comments he made about women in science at the World Conference of Science Journalists on 9 June.

UCL was the first university in England to admit women students on equal terms to men, and the university believes that this outcome is compatible with our commitment to gender equality.

Posted

kad smo vec kod toga danas sam saznala da je dept of economics na:

- Harvardu dobio prvu tenured zenu 1990 (http://en.wikipedia.org/wiki/Claudia_Goldin)

- Chicago ima jednu, koja je bila tenured na Northwesternu pa presla

- Michigen je dobio prvu 2013

Posted

ja ovo nishta ne razumem? trtio se, a nije izdrzao. i shto je uopshte pochinjao? :unsure:

Posted (edited)

pa znam al bash se junachki zajebao. to je stvarno solidan nivo neke kao socijalne ometenosti, da ne vidish kakav je drushtveni trenutak, mada ti drushtveni trenutak sedi na nosu u roze gacama, mashe zvechkama i viche juhu :lolol:

ima takvih glupaka posvuda, mada je ovaj ispao sasvim solidno smeshan <_<

Edited by gospa buba
Posted

Postoji nešto prilično tužno u tome da u akademiji ne možeš da gajiš stavove van objekta nauke koji su trenutno outlandish i non-PC.

Posted

Eto, a nisam ni znao da može da se da ostavka na počasnu poziciju.