hazard Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Jer je nemoguce biti u blizini zene bez da se zaljubis u nju ili ona u tebe...to je to bliskoisticno srednjevekovno shvatanje odnosa polova.
betty Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 a sve i da je tacno, zasto je zaljubljenost losa za nauku?
fonTelefon Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Kada se budes bavila naukom znaces da jeste. a sve i da je tacno, zasto je zaljubljenost losa za nauku?
betty Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 nego, This Nobel Prize winner just apologised for saying all women in laboratories cry when you criticise them. kind of.
rajka Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 e, uvek me razocaraju kad krenu sa izvinjavanjem, umesto da ostanu prkosni do samog kraja.
lostfanforever Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 (edited) izgeleda da je u izvinjenju samo razjasnio onaj deo sa kritikom. ostao je pri svom rajka za zaljubljivanje btw, ne da je nesto preterano bitno, ali iz mog malenog iskustva vecina dama u labu je miroljubivo i konstruktivno prihvatala kritike, dok su testosteroni radili kod suprotnog pola... bilo je bas ono alpha male madness Edited June 10, 2015 by lostfanforever
betty Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 oops UCL can confirm that Sir Tim Hunt FRS has today resigned from his position as Honorary Professor with the UCL Faculty of Life Sciences, following comments he made about women in science at the World Conference of Science Journalists on 9 June. UCL was the first university in England to admit women students on equal terms to men, and the university believes that this outcome is compatible with our commitment to gender equality.
rajka Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 kad smo vec kod toga danas sam saznala da je dept of economics na: - Harvardu dobio prvu tenured zenu 1990 (http://en.wikipedia.org/wiki/Claudia_Goldin) - Chicago ima jednu, koja je bila tenured na Northwesternu pa presla - Michigen je dobio prvu 2013
gospa buba Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ja ovo nishta ne razumem? trtio se, a nije izdrzao. i shto je uopshte pochinjao?
gospa buba Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 (edited) pa znam al bash se junachki zajebao. to je stvarno solidan nivo neke kao socijalne ometenosti, da ne vidish kakav je drushtveni trenutak, mada ti drushtveni trenutak sedi na nosu u roze gacama, mashe zvechkama i viche juhu ima takvih glupaka posvuda, mada je ovaj ispao sasvim solidno smeshan <_< Edited June 10, 2015 by gospa buba
Prospero Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Postoji nešto prilično tužno u tome da u akademiji ne možeš da gajiš stavove van objekta nauke koji su trenutno outlandish i non-PC.
Indy Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Eto, a nisam ni znao da može da se da ostavka na počasnu poziciju.
Recommended Posts