Jump to content
IGNORED

KLS 2012/13 - Basket za sirotinju.

Moća

Recommended Posts

Posted

Auu. Jeste. Al ne mogu sad da izbrisem. Najebah :(

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Кристофер Лумумбо

44

• Moća

31

• Timmy

14

• Joe D

12

Posted

Kontam da Hrvati i Slovenci koji gledaju ovu ligu ne mogu da veruju od kakvih mentola su izduvali na Jadranu ove godine.

Posted

Ne. Ovo samo znaci da je osmi klub iz Srbije bolji od najboljih klubova iz Slovenije i Hrvatske :P

Posted

Kakva god da nam je liga, za njihovu je uber zanimljiva. Cibona, Zadar i Cedevita imaju 14-0 protiv timova iz a1 lige, uz ogromnu koš razliku.

Posted

Realno. Kos nas postoje dve grupe klubova. U prvoj je Partizan. A u drugoj ostalih 7 timova gde svako moze svakako da dobije i pozicije 2 3 i 4 ce biti odlucene u poslednja 2 kola.

Posted

Jedan od najtemperamentnijih i najiskusnijih naših košarkaških trenera Milovan Stepandić ne veruje da je u Crvenoj zvezdi Telekom došlo do smene trenera zbog zdravstvenih problema Vlade Vukoičića. Iako je trenerski posao izuzetno stresan, a poznato je da je stres glavni okidač kardioloških problema, Stepandić kaže da on nikad nije imao sličnih tegoba.- Evo, ja sam trener još od osamdesetih, a jedem drugi kilogram jagnjetine!

Posted

jel ,moguce da niko ne prenosi vojvodina - mega?

Posted

opaaaaa!

Posted (edited)

Posle danasnjeg meca razvojne lige Zeleznik je poslao jasnu poruku :DP20-04-13_1845_zps1fe2bc06.jpg

Edited by BarryWhite
Posted

:lolol:pa jel to hvala za dugogodisnju podrsku, jos od vremena mladena sekularca, danas prvog asa biznis lige?!

Posted

Znaci tacno isped hale kad izadjes vidi se ovaj grafit :lolol: . Sad je jasnije zasto to pise posto si ih izdao i presao da navijas za Megu evilsmile.gif . Inace opet sam uzivao gledajuci Gudurica, a i Rebic je odigrao odlicno iako ga nije isao sut za tri.

• 1 month later...
Posted
Ivan Bogunovic @Bogun13Partizan se pojavio na Predsednistvu prvi put posle onih kazni posle derbija i jedini bio protiv smene Bojica (4:1). Radnicki KG uzdrzan.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...