bigvlada Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Nekima je dovoljno ako ume da je nasmeje. Često previđana osobina. I Deni de Vito je mali, ružan, debeo, nizak. Pa je opet faca. I jedan drugi ima skrivene kvalitete :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=sz-Lzu01olY
Moća Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 I Deni de Vito je mali, ružan, debeo, nizak. Pa je opet faca.
fonTelefon Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 e, isto, dok sam radila u jednom vojnom preduzecetu, bila jedna milijana, lepa zemska ko boginja, a sada vec pokojni joj muz tada bio nizak, pogrbljen, mrsav, neugledan, ma ruzan, brate mili, tudjom rukom da ga ne taknes. i svi se redom cudili sta ona tako savrsena s njim uopste radi.ja jednoj sto se tako glasno zapitala rekla: pa mozda ima veliku kitu, aman zaman, ljudi pobogu, ostavite vise zenu na miru.posle je taj nesretnik umro a milijana osta prelepa udovica.Kao da zenama treba kita u braku. Les hommes sont-ils tous des porcs?
prima Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) macku o rep sa pretpostavkama a i drustvima Edited December 6, 2012 by prima
bigvlada Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Pogledaj njegove ranije TV radove, kada je igrao za žvake.
Hippie Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 kolega... i drug.... imo crush na mene pre 5-6 godina... i ja uspem nekako da sacuvam nas poslovni em drugarski odnos, indirektno jasno mu dajuchi do znanja da ja i on, ovo-ono - nikadai on s time kooli ja pre neki dan posaljem mu poslovnu poruku dok on nije bijo tu.... i odem na lunch.. usput ga sretnem u hodniku i u zurbi kazem mu da sam mu poslala poruku.... a on, to me?? can't wait!!i ukapiram da on s time nije kool
nisam ja Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 po emotikonu bi se reklo da ovaj ima zdrav apetit
Razzmatazz Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Opet sam stigao poslednji na neki odavno rasplamsali i u međuvremenu utihli topić :cry:Kao kad stigneš na neku žurku, a svi već otišli na neku drugu - sačeka te samo gomila izgužvanih plastičnih čaša, prazne flaše od pića i neki stondirani lik na kauču.
Amelija Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 :lolol:pa oživi ti temu, vrlo je lako, može muško-žensko prijateljstvo, može gejevi i lezbejke, mogu problemi u braku, mogu nerd-šonje, može šta se sve dešava u 5 minuta, može sve
Turnbull Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Opet sam stigao poslednji na neki odavno rasplamsali i u međuvremenu utihli topić :cry:Kao kad stigneš na neku žurku, a svi već otišli na neku drugu - sačeka te samo gomila izgužvanih plastičnih čaša, prazne flaše od pića i neki stondirani lik na kauču.Kao u ovom filmu (koji se i inače uklapa u temu, a i u sezonu :))
Razzmatazz Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Šta bre da oživim nakon 60 strana, i ono šta je Gli obrisao u zavese se već skorilo.
MayDay Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 ako ti je lakse, taj sto lezi na kaucu je assuck u helankama, pa mozes da priones. :D
Recommended Posts