Jump to content

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Dodjimo zajedno do istine 78 members have voted

1. 1. Da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

• Da
    • Ne
    • Ne znam
    • Ne razumem
    • Sta tacno podrazumevas pod muskarcem?
    • Sta tacno podrazumevas pod zenom?
    • Sta tacno podrazumevas pod prijateljstvom?
    • Sta tacno podrazumevas pod mogucem?
    • Odjebi, dokoni imbecilu
    • Vise jedan

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Nekima je dovoljno ako ume da je nasmeje. Često previđana osobina. I Deni de Vito je mali, ružan, debeo, nizak. Pa je opet faca. I jedan drugi ima skrivene kvalitete :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=sz-Lzu01olY

I Deni de Vito je mali, ružan, debeo, nizak. Pa je opet faca.
dollars.jpg
e, isto, dok sam radila u jednom vojnom preduzecetu, bila jedna milijana, lepa zemska ko boginja, a sada vec pokojni joj muz tada bio nizak, pogrbljen, mrsav, neugledan, ma ruzan, brate mili, tudjom rukom da ga ne taknes. i svi se redom cudili sta ona tako savrsena s njim uopste radi.ja jednoj sto se tako glasno zapitala rekla: pa mozda ima veliku kitu, aman zaman, ljudi pobogu, ostavite vise zenu na miru.posle je taj nesretnik umro a milijana osta prelepa udovica.
Kao da zenama treba kita u braku. Les hommes sont-ils tous des porcs?

macku o rep sa pretpostavkama a i drustvima

Edited by prima

Pogledaj njegove ranije TV radove, kada je igrao za žvake.

kolega... i drug.... imo crush na mene pre 5-6 godina... i ja uspem nekako da sacuvam nas poslovni em drugarski odnos, indirektno jasno mu dajuchi do znanja da ja i on, ovo-ono - nikadai on s time kooli ja pre neki dan posaljem mu poslovnu poruku dok on nije bijo tu.... i odem na lunch.. usput ga sretnem u hodniku i u zurbi kazem mu da sam mu poslala poruku.... a on, to me?? can't wait!!i ukapiram da on s time nije kool :mellow:

po emotikonu bi se reklo da ovaj ima zdrav apetit

i ukapiram da on s time nije kool :mellow:
congrats :lol:

Opet sam stigao poslednji na neki odavno rasplamsali i u međuvremenu utihli topić :cry:Kao kad stigneš na neku žurku, a svi već otišli na neku drugu - sačeka te samo gomila izgužvanih plastičnih čaša, prazne flaše od pića i neki stondirani lik na kauču.

:lolol:pa oživi ti temu, vrlo je lako, može muško-žensko prijateljstvo, može gejevi i lezbejke, mogu problemi u braku, mogu nerd-šonje, može šta se sve dešava u 5 minuta, može sve

Opet sam stigao poslednji na neki odavno rasplamsali i u međuvremenu utihli topić :cry:Kao kad stigneš na neku žurku, a svi već otišli na neku drugu - sačeka te samo gomila izgužvanih plastičnih čaša, prazne flaše od pića i neki stondirani lik na kauču.
Kao u ovom filmu (koji se i inače uklapa u temu, a i u sezonu :))

Šta bre da oživim nakon 60 strana, i ono šta je Gli obrisao u zavese se već skorilo.

ako ti je lakse, taj sto lezi na kaucu je assuck u helankama, pa mozes da priones. :D

Ne mogu, ja njega vidim kao drugaricu™.