pt 2.0 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ja nemam tolko ni drugova.ja ni drugova ni drugarica zajedno :(
ToniAdams Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 jebenti posle eotena i adama svatih kolka sam pedercuga :(
Turnbull Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Ja ne znam, mozda stvarno jesam zena-robot ko sto se prica ili imam neke rezime u glavi, ali nista meni ovo nije jasno sto je Adam rekao da ako ti je neko zanimljiv da to znaci i da ga zelis u krevetu.Ja bih ubila za mog najboljeg druga ovde, ali on je moja beba i moje Sunce, a ne muskarac za mene. Ili sto sam imala jednog studenta pre dve godine. Cek je i stariji par godina od mene. Barem 2-3 puta nedeljno smo zajedno jeli i resavali svetske probleme. Vrhunska pametnica i nevidjeno interesantno bice, ali ni sekunde ga nisam gledala kao muskarca. Ali nije to zato sto se ja palim na neke fizicke atribute koje oni toboz nisu imali, jer se ja stvarno palim samo na pametnice (u najvecem broju slucajeva), nego je to eto tako...Ma mislim, imam gomilu primera.There's something about MayDay. Edited November 22, 2012 by Syme
Zli Gli Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Stavio bih ovde +1, ali mi je istina draža: malo ko od nas ima herca i/ili jajca za te stvari. Da li smo mi davali neki, bilo kakav, sasvim mali, znak?Ih... sa nekima probao na razne nacine - igrao se, probao da uletim prvo u mozak pa dalje gde treba - jok... onda spopadao direktno po kaficima/diskotekama, isao na kartu pijanstva... nista... slao kojekakve umetnicke erotske slike, skidao se go u stanu jedne, stigao do prve ili druge baze - ali ne i do penetracije. Ako te gleda kao druga, nema 'leba pa makar ti bio ne znam koliko napaljen, iako to svakoj prija, blablabla.
MayDay Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 gli, a je l gledas i tako odredjene zene iskljucivo kao drugarice? ne sad ono, sestra od super druga, pa je no go, nego upoznas curu i super ti je da se zezas s njom, da delite zajednicko vreme, ali bez da se jebuckate?
Zli Gli Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Da, i mrzim to kod sebe. Propustio sam tako par normalnih za vezu jer mi jednostavno na prvi utisak nisu bile dovoljno bezobrazne, ni na drugi, ni treci... Jezivo je kad si devijantan. Edited November 22, 2012 by Zli Gli
Turnbull Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ih... sa nekima probao na razne nacine - igrao se, probao da uletim prvo u mozak pa dalje gde treba - jok... onda spopadao direktno po kaficima/diskotekama, isao na kartu pijanstva... nista... slao kojekakve umetnicke erotske slike, skidao se go u stanu jedne, stigao do prve ili druge baze - ali ne i do penetracije. Ako te gleda kao druga, nema 'leba pa makar ti bio ne znam koliko napaljen, iako to svakoj prija, blablabla. http://www.youtube.com/watch?v=sTZ8S2dAHUU
morgana Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 pusti to, syme, nego reci koji procenat drugarica si... ako me razumes
fonTelefon Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 moram da proverim sa jos nekim izvorima, ali navodno u kini se zene sa doktoratom podvode pod treci rod. nisu ni musko, ni zensko. govorim o lingvistici.mozda zato mene ne gledaju kao zenu.evo ima i na googlu nesto.http://chinahopelive...r-can-you-guess izgleda da si trebala da upises etf ili finansije.
MayDay Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) izgleda da si trebala da upises etf ili finansije.khm, pa ja jesam finance quant.zligli! pa ne govorim ni o vezi, nego da ti je super s nekim da provodis vreme drugarski. Edited November 22, 2012 by MayDay
Marathonman Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ih... sa nekima probao na razne nacine - igrao se, probao da uletim prvo u mozak pa dalje gde treba - jok... onda spopadao direktno po kaficima/diskotekama, isao na kartu pijanstva... nista... slao kojekakve umetnicke erotske slike, skidao se go u stanu jedne, stigao do prve ili druge baze - ali ne i do penetracije. Ako te gleda kao druga, nema 'leba pa makar ti bio ne znam koliko napaljen, iako to svakoj prija, blablabla.Majstore, ako si uspevao da sa drugaricama stigneš do druge baze - ja ti se najiskrenije duboko klanjam! :kralj:Veruj, dao bih 5 godina života (a nije mi još mnogo ostalo) da sam u ranoj mladosti s nekim super-drugaricama stigao makar do prve. Jebo penetraciju, to bih smatrao značajnijim postignućem u sopstvenom (inače haotičnom) erockom stvaralaštvu.P.S. Sve su dovoljno bezobrazne. Nisi im dao dovoljno vremena da se razmahnu...
Turnbull Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) pusti to, syme, nego reci koji procenat drugarica si... ako me razumesNeću da učestvujem u drugaricometriji. -_- Nije lepo. (A i nemam šta da prijavim :( ). Edited November 22, 2012 by Syme
dig_chohano Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Jezivo je kad si devijantan.Ti si oooozbiljan car, jbt
Recommended Posts