Jump to content

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Dodjimo zajedno do istine 78 members have voted

1. 1. Da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

• Da
    • Ne
    • Ne znam
    • Ne razumem
    • Sta tacno podrazumevas pod muskarcem?
    • Sta tacno podrazumevas pod zenom?
    • Sta tacno podrazumevas pod prijateljstvom?
    • Sta tacno podrazumevas pod mogucem?
    • Odjebi, dokoni imbecilu
    • Vise jedan

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Bah. "merely a façade, an elaborate dance covering up countless sexual impulses bubbling just beneath the surface." - to je valjda normalno stanje stvari. Zasto bi to ometalo prijateljstvo? Sta je po njima "truly (truly, truly) Platonic?"
Evo ja ću ti reći - kad nekog znaš iz OŠ od 6. godine tako da ti je praktično sestra :D

A sto ne gledate u rikvercPrvo je odvedete u krevet, pa posle budete prijatelji :DJa sam super ortak sa bivsom curom.

ma naravno da je samo pitanje pogresno, i to nezavisno od istrazivanja. ali ono sto istrazivanje pokazuje je da izgleda postoji polna asimetrija u percepciji hetero prijateljskog odnosa. odnosno, da sexual impulses just beneath the surface babluju malo jace kod jednog pola (u proseku). meni je to totalno hahaha momenat.

sexual impulses just beneath the surface babluju malo jace kod jednog pola (u proseku).
stop the presses we have the breaking news...

... :fantom:...

Edited by Indy

A sto ne gledate u rikvercPrvo je odvedete u krevet, pa posle budete prijatelji :DJa sam super ortak sa bivsom curom.
I ja sa mojima, zbog cega nekima povremeno moram da kupim cokolade... za decu.
što ne znači da sa ponekima ne bih imala ništa protiv :P (a ni oni)ali to ne menja <niti bi promenilo> stvari
ovo ce biti upotrebljeno protiv tebe kod izvesnih osoba, uz onu adamovu doskocicu o pistolju na zidu.osim naravno ako ne isporucis dovoljnu kolicinu mita u vidu piva koje ces mi placati od sad do kraja zivota
ovo moze u naucne klasike: ako dobro postavis studiju moz dokazati sta ti dusa zelijbt. pitali su friske studente, koji u sebi imaju vise testosterona nego aca lukas kokaina, sta misle o svojim koleginicama, koje su upoznali tu na faksu pre x meseci...i onda, surprise surprise, dosli do toga da bi ih oni sve presamitili...

ti u stvari hocesh da kazesh da bi rezultati bili drugachiji da su istrazivanje izvrshili nad raznorodnim penzionerima? :opa to je nemoguce! ^_^

pa i jesu istrazivali i starije vencane parove, pise i o tome u clanku. m-z razlika u percepciji prijateljstava se sa godinama povecava.edit: uostalom, zverilla, ne mislis valjda da mlade studentice nisu zverski napaljeni stvorovi?

Edited by betty

edit: uostalom, zverilla, ne mislis valjda da mlade studentice nisu zverski napaljeni stvorovi?
ne bih znao reci :(mislim da je gli ipak expert za to

prica se da gli puca malo iznad tog razvojnog perioda.

pa dobro, valjda je i yli bio predpubertetlija

I ja sa mojima, zbog cega nekima povremeno moram da kupim cokolade... za decu.
ma nemoguce da ti postojis!ma takvih kao ti vise nema! :pera:

Iritira me ovaj burek naziv teme, pa skraćujem odgovor na- veoma bih volela da je moguće.

edit: uostalom, zverilla, ne mislis valjda da mlade studentice nisu zverski napaljeni stvorovi?
Kako bese ono u Mi nismo andjeli, ono sa satiranjem.Naravno, kao 1 late bloomer, ja sam to primetio tek kad sam bio u legalno dubioznoj poziciji prema njima (ne da me je to sprecavalo, za neke stvari vredi i robijati ako se mora).Ovo, naravno, nema nikakve veze s temom. Moja je vencana kuma, jel'da, kuma. Cak je i njen muz u jednom momentu zapitao, a cekaj, ovaj, a zasto ja tebi nisam kum, nego moja zena? Pa, zato sto mi je ona drugarica, valjda. (O "bubbling-u" necu ovaj put, a sem toga to je ancient history.)