MancMellow Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Bah. "merely a façade, an elaborate dance covering up countless sexual impulses bubbling just beneath the surface." - to je valjda normalno stanje stvari. Zasto bi to ometalo prijateljstvo? Sta je po njima "truly (truly, truly) Platonic?"Evo ja ću ti reći - kad nekog znaš iz OŠ od 6. godine tako da ti je praktično sestra :D
Have_Fun Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 A sto ne gledate u rikvercPrvo je odvedete u krevet, pa posle budete prijatelji :DJa sam super ortak sa bivsom curom.
betty Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ma naravno da je samo pitanje pogresno, i to nezavisno od istrazivanja. ali ono sto istrazivanje pokazuje je da izgleda postoji polna asimetrija u percepciji hetero prijateljskog odnosa. odnosno, da sexual impulses just beneath the surface babluju malo jace kod jednog pola (u proseku). meni je to totalno hahaha momenat.
Leia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 sexual impulses just beneath the surface babluju malo jace kod jednog pola (u proseku).stop the presses we have the breaking news...
Indy Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) ... ... Edited November 21, 2012 by Indy
Zli Gli Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 A sto ne gledate u rikvercPrvo je odvedete u krevet, pa posle budete prijatelji :DJa sam super ortak sa bivsom curom.I ja sa mojima, zbog cega nekima povremeno moram da kupim cokolade... za decu.
Zverilla Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 što ne znači da sa ponekima ne bih imala ništa protiv :P (a ni oni)ali to ne menja <niti bi promenilo> stvariovo ce biti upotrebljeno protiv tebe kod izvesnih osoba, uz onu adamovu doskocicu o pistolju na zidu.osim naravno ako ne isporucis dovoljnu kolicinu mita u vidu piva koje ces mi placati od sad do kraja zivota Men and Women Can't Be "Just Friends"naucno dokazano!ovo moze u naucne klasike: ako dobro postavis studiju moz dokazati sta ti dusa zelijbt. pitali su friske studente, koji u sebi imaju vise testosterona nego aca lukas kokaina, sta misle o svojim koleginicama, koje su upoznali tu na faksu pre x meseci...i onda, surprise surprise, dosli do toga da bi ih oni sve presamitili...
gospa buba Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ti u stvari hocesh da kazesh da bi rezultati bili drugachiji da su istrazivanje izvrshili nad raznorodnim penzionerima? :opa to je nemoguce! ^_^
betty Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) pa i jesu istrazivali i starije vencane parove, pise i o tome u clanku. m-z razlika u percepciji prijateljstava se sa godinama povecava.edit: uostalom, zverilla, ne mislis valjda da mlade studentice nisu zverski napaljeni stvorovi? Edited November 21, 2012 by betty
Zverilla Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 edit: uostalom, zverilla, ne mislis valjda da mlade studentice nisu zverski napaljeni stvorovi?ne bih znao reci :(mislim da je gli ipak expert za to
betty Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 prica se da gli puca malo iznad tog razvojnog perioda.
morgana Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 pa dobro, valjda je i yli bio predpubertetlija
bradilko Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 I ja sa mojima, zbog cega nekima povremeno moram da kupim cokolade... za decu.ma nemoguce da ti postojis!ma takvih kao ti vise nema!
halloween Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Iritira me ovaj burek naziv teme, pa skraćujem odgovor na- veoma bih volela da je moguće.
Indy Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 edit: uostalom, zverilla, ne mislis valjda da mlade studentice nisu zverski napaljeni stvorovi?Kako bese ono u Mi nismo andjeli, ono sa satiranjem.Naravno, kao 1 late bloomer, ja sam to primetio tek kad sam bio u legalno dubioznoj poziciji prema njima (ne da me je to sprecavalo, za neke stvari vredi i robijati ako se mora).Ovo, naravno, nema nikakve veze s temom. Moja je vencana kuma, jel'da, kuma. Cak je i njen muz u jednom momentu zapitao, a cekaj, ovaj, a zasto ja tebi nisam kum, nego moja zena? Pa, zato sto mi je ona drugarica, valjda. (O "bubbling-u" necu ovaj put, a sem toga to je ancient history.)
Recommended Posts