Milogled Bluff Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Jebiga, nije bas tako lako odstraniti dugogodisnje naslage kaimaka
Krampa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Povraca mi se od ovog mog topika.to povracanje po topicima je izgleda neka metafizicka pojava?
prima Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 ne znam za te tenzije, moraju da imaju L2 od 10 inace moze da eksplodira
burazer Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) Ja n'umem da budem "samo" dobar prijatelj. Neretko se zavrsi u krevetu. Jednom sam se suzdrzao, pa me posle podjebavala kako/zasto nisam.atipicno i picicno.(licno mislim da ste promenili uloge u igri 'femkanje' sto govori da ste izuzetni prijatelji. dragocena su to iskustva!...za posle i dalje, tokom ucenja. Edited September 26, 2012 by burazer
Dankan Ajdaho Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Stvari su krajnje jednostavne. Ona na koju ti se diže, neće ti ostati (samo) prijateljica. Isto, naravno, važi i u obrnutom smeru.
Dankan Ajdaho Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 jesi luuuud?!!! pa ne mogu odmah da mu pokazem da je mon amour!!!vragovi ste vi muskarci i moraju da se igraju igrice sa vama, iako to meni ne prija uopste i ja bih odmah da grlim i ljubim dok ne pukne.Mogu li da postavim (ozbiljno) pitanje - zašto?Neće te ozbiljno shvatiti, ili...?Zašto su neophodne igrice?
bradilko Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 (edited) zensko-musko prijateljstvo je moguce samo ako isti imaju redovan obrok sexa.kolko mogu i hoce a sve ostalo je rokov paradox po MP-evljovoj filosofiji Edited September 28, 2012 by bradilko
dragance Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Stvari su krajnje jednostavne. Ona na koju ti se diže, neće ti ostati (samo) prijateljica. Isto, naravno, važi i u obrnutom smeru.Ako se i njoj dize na mene? :o
bradilko Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 kurast obrnut smer!!ako se njoj stvarno dize na tebe jebat ce te samo tako.
burazer Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 (edited) off:(mozda i odgovori?)on:prijateljstvo izmedju M-Z iskljucuje sex, ali seksualne igrice,.... mogu da se igraju. to su sendvic* situacije koje se desavaju u psihoseksualnim epizodama razvoja. na kraju svake igrice obavezn je pay of . talentovanija prijateljstva nemaju takve 'obaveze' i shvataju da mogu slobodno i 'levo i desno', bez ikakvih problema da se svrckaju. Njih vezuje zajednicko bavljenje, podrska i izgradnja vrednosnog sistema. ukratko, forum.igre su u sendvicu* izmedju dosade i straha od bliskosti i intime. Edited September 28, 2012 by burazer
Turnbull Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 @Syme, mnogo si simpatican, mislis da se ja nikada ne smejem or what?Sa svega tri dana zakašnjenja i zahvaljujući kolegi forumašu BB, pao mi je na pamet duhovit youtube comeback na ovo pitanje.http://www.youtube.com/watch?v=3Togqq_1zrE
ToniAdams Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Sa svega tri dana zakašnjenja i zahvaljujući kolegi forumašu BB, pao mi je na pamet duhovit youtube comeback na ovo pitanje.http://www.youtube.com/watch?v=3Togqq_1zrE ne vidim jutub, jel neka tvoja goticarka?
Turnbull Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 ne vidim jutub, jel neka tvoja goticarka? K-Stew
Recommended Posts