Jump to content
IGNORED

Da li je alkohol dobar ili loš?

Amelija

alkohol  

63 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

da, ili si pušač ili nisi, bez obzira na trenutni status

Posted
2 minutes ago, maheem said:

Danski film :fur:

Pardon! Vidiš da nisam dobro..

Posted (edited)
9 minutes ago, I*m with the pilots said:

Pardon! Vidiš da nisam dobro..

To ti je od ispitivanja pomenute teorije :lol:

Na četvrtini sam terapije (ako bog da) antibioticima, primetio sam da me pivo iz frižidera čudno posmatra, vina iz ćoška kujne osuđujuće gledaju, kad prođem pored rafova sa alkoholom u marketu čujem dobacivanja sa većine polica… užas jedan :’(

Edited by maheem
  • Wub 1
  • Haha 4
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted
On 6. 2. 2023. at 22:43, I*m with the pilots said:

Kako vam se svidja onaj svedski film? Gde se ispituje teorija da se svako rodio sa manjkom promila? :D

https://m.imdb.com/title/tt10288566/?ref_=nm_flmg_i_5_act

super je :) baš lepo i realistično prikazuje sjaj i bedu alkohola + ne propagira ni da se pije a ni da se nikako i nikada ne pije

• +1 1
Posted

Pijem u proseku tri čašice rakije i tri piva dnevno, al pošto sam funkcionalan i ne pravim sranja rekao bih da nisam alkoholičar. Valjda.

• +1 1
  • -1 1
  • Tužno 2
Posted
Alkohol je…
nedovoljan.
Šta još, koks?
Posted
25 minutes ago, Nikodije said:

Pijem u proseku tri čašice rakije i tri piva dnevno, al pošto sam funkcionalan i ne pravim sranja rekao bih da nisam alkoholičar. Valjda.

Postoje razne kategorizacije, svakodnevno dolivanje ili usvinjavanje jednom u mesec dana sigurno spadaju u problem alkoholizma

Posted

ja nisam alkohola dirnuo vec skoro 5 godina. bez nekog razloga i osecam se mnogo bolje. samo lupam ovo 0% pivo, prija mi ukus. mislim da, kada bih opet imao mamurluk da bi umro u roku od pola sata.

• +1 1
Posted
46 minutes ago, Nikodije said:

Ako pijes dva dana po 10.5 piva onda si bekrija lola koji vikendom uziva u zivotu, a a ako svaki dan 3 onda si alkos novo prodavnica 

• Haha 4
Posted

Ja ne pijem nikakav alkohol bukvalno nikad, ne prija mi i moš ga jebati. :)

• +1 3
Posted

Zvizno jedan negroni dok sam kuvao.

nekoliko čaša belog uz ručak. 
jedno pivo u dvorištu.

to je današnji neki bilans.

• Wub 1
  • Haha 1