Jump to content

Da li je alkohol dobar ili loš?

alkohol 65 members have voted

1. 1. alkohol?

• dobar
    • loš
    • zao
    • ko voli alkohol nije normalan
    • ko ne voli alkohol ne treba da živi
    • bolji je od droge
    • bolji je od duvana
    • gori je od droge
    • gori je od duvana
      0
    • i deca treba da ga piju

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

da, ili si pušač ili nisi, bez obzira na trenutni status

2 minutes ago, maheem said:

Danski film :fur:

Pardon! Vidiš da nisam dobro..

9 minutes ago, I*m with the pilots said:

Pardon! Vidiš da nisam dobro..

To ti je od ispitivanja pomenute teorije :lol:

Na četvrtini sam terapije (ako bog da) antibioticima, primetio sam da me pivo iz frižidera čudno posmatra, vina iz ćoška kujne osuđujuće gledaju, kad prođem pored rafova sa alkoholom u marketu čujem dobacivanja sa većine polica… užas jedan :’(

Edited by maheem

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • Author
On 6. 2. 2023. at 22:43, I*m with the pilots said:

Kako vam se svidja onaj svedski film? Gde se ispituje teorija da se svako rodio sa manjkom promila? :D

https://m.imdb.com/title/tt10288566/?ref_=nm_flmg_i_5_act

super je :) baš lepo i realistično prikazuje sjaj i bedu alkohola + ne propagira ni da se pije a ni da se nikako i nikada ne pije

Alkohol je…

nedovoljan.

Pijem u proseku tri čašice rakije i tri piva dnevno, al pošto sam funkcionalan i ne pravim sranja rekao bih da nisam alkoholičar. Valjda.

Alkohol je…
nedovoljan.
Šta još, koks?
25 minutes ago, Nikodije said:

Pijem u proseku tri čašice rakije i tri piva dnevno, al pošto sam funkcionalan i ne pravim sranja rekao bih da nisam alkoholičar. Valjda.

Postoje razne kategorizacije, svakodnevno dolivanje ili usvinjavanje jednom u mesec dana sigurno spadaju u problem alkoholizma

ja nisam alkohola dirnuo vec skoro 5 godina. bez nekog razloga i osecam se mnogo bolje. samo lupam ovo 0% pivo, prija mi ukus. mislim da, kada bih opet imao mamurluk da bi umro u roku od pola sata.

46 minutes ago, Nikodije said:

Ako pijes dva dana po 10.5 piva onda si bekrija lola koji vikendom uziva u zivotu, a a ako svaki dan 3 onda si alkos novo prodavnica 

Ja ne pijem nikakav alkohol bukvalno nikad, ne prija mi i moš ga jebati. :)

Zvizno jedan negroni dok sam kuvao.

nekoliko čaša belog uz ručak. 
jedno pivo u dvorištu.

to je današnji neki bilans.