kud u maglu Simoviću Posted January 23 Posted January 23 (edited) 1 hour ago, foto said: i, ok je. samo jebes ti zemlju srbiju gde ti je u prodavnici skuplji viski od sljivovice. pusti maksi, dobra šljiva je 3000 Spoiler što mi je ludilo za sebe, ne bi dao 30 dinara e šljiva 300€ Edited January 23 by kud u maglu Simoviću
Sestre Bronte Posted January 24 Posted January 24 dobio neku flašu 0,5l mađarske rakije od jabuke, vidim na netu oko 23 evra poklonim šuraku, ne uklapa mi se u koncept v/v
beeva Posted February 1 Posted February 1 Pije se dosta rakija kod nas, ex yu, i mnoge su bas komercijalizovane, mlate dobre pare a ni zarade nisu bas male. Pa ovi munsajneri bez problema prodaju 500 1000 l jabukovace.
askeladden Posted February 5 Posted February 5 Paaa ume da bude dobar.Evo bas sad jedan 10y Speysider mi je otklonio visenedeljni angst
Shan Jan Posted March 2 Posted March 2 Kako ono kazu - alkohol je jedina droga koju kad prestanes da koristis ljudi se zabrinu za tvoje zdravlje.
đorđe geprat Posted March 8 Posted March 8 On 2. 3. 2024. at 19:38, Shan Jan said: Kako ono kazu - alkohol je jedina droga koju kad prestanes da koristis ljudi se zabrinu za tvoje zdravlje. evo, mesec dana ima kako smo izbacili jutarnje i kasnije rakijice. bez dogovora, namere, ........ tek tako. ostalo je smo pivo uz ručak. 2 1
mire Posted April 11 Posted April 11 borio sam se kao lav, a sad odo' kući da se umrkačim, kakav god da je naslov teme 1
Mel Posted April 11 Posted April 11 11 minutes ago, mire said: borio sam se kao lav, a sad odo' kući da se umrkačim, kakav god da je naslov teme Sipaj nesto i po ranama...
Recommended Posts