Prospero Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Moraćeš da objasniš diskrepanciju Zlobimirovih reči i dela.
teacher Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Covece boziji...NIKO ovde ga nije glasao (meni falilo jos 8 godina do glasanja). Bas lepo ti se napise a ti i dalje ides sa svojom pricom i turas u usta ljudima reci.ovo boldovano je JEDINO bilo (izgleda) jasno glasacima koji su se odlucili za tako neki UJDI i slicno. Ponosan sam sto sam iz takve sredine. Kako si ti, stariji i mudriji, tumacio izjave VDa i VSha iz 1990? Hoces da ti skeniram program SPO-a sa prvog svesrpskog kongresa???Stani, ti si tada imao 10 godina i soliš pamet ljudima koji su glasali tada protiv Miloševića. Pa ovo je stvarno ludilo...
Mp40 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Pa ko tvrdi da se glasac Milosevicev i SPSov nije zajebo?? Polovina jeste pa se otreznila. Drugoj polovini se nakanadno bas dopala promena plana i ratovanje pa je nastavila da ga bira do 2000.
Ivo Petović Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Mislim da sam na nekom drugom topiku veće pomenuo, ali meni je mišljenje o Vuku Draškoviću oduvek bio svojevrsni test inteligencije. Još od njegovog govora pred prve izbore, kad sam se, kao priličan klinac, sablažnjavao.A da su pametniji mogli da predvide kuda će Sloba sve da nas odvede, već u vreme Gazimestana, takođe je tačno.
Mp40 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Stani, ti si tada imao 10 godina i soliš pamet ljudima koji su glasali tada protiv Miloševića. Pa ovo je stvarno ludilo...Ne mogu... Ne vredi... Napisi jos i da sam za rehabilitaciju Drazovu...Priznajem, imao sam jake R. Pocesta porive tad. Kriv sam...
Аврам Гојић Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Sreća pa se u raspravi ne potežu ad hominem argumenti koji nešto znače samo maloj forumskoj ekipi a ostalima deluju kao nonsensično trućanje. Baš bi bilo bezveze da nije tako.
Idioteque Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Covece, Srbiji ne preti opasnost od crvene revolucije, ne brini.Ovo sam i ja hteo primetiti.Indy i Uča reaguju na komunizam kao da je lično Staljin u niskom startu negde na Horgošu.Ljudi, komunizam ende, finito, nema više, nikad, nigde... Opustite se.
Milogled Bluff Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 (edited) Mislim da sam na nekom drugom topiku veće pomenuo, ali meni je mišljenje o Vuku Draškoviću oduvek bio svojevrsni test inteligencije. Još od njegovog govora pred prve izbore, kad sam se, kao priličan klinac, sablažnjavao.A da su pametniji mogli da predvide kuda će Sloba sve da nas odvede, već u vreme Gazimestana, takođe je tačno.A meni je to bilo glasanje za bilo koga ko, bar naizgled, ima kakve-takve sanse da porazi Milosevica, pa makar to bio i Vuk Draskovic. Edited May 8, 2012 by Milogled Bluff
Milogled Bluff Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Sreća pa se u raspravi ne potežu ad hominem argumenti koji nešto znače samo maloj forumskoj ekipi a ostalima deluju kao nonsensično trućanje. Baš bi bilo bezveze da nije tako.Jebiga, nisam ja poceo s tim.
Аврам Гојић Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ovo sam i ja hteo primetiti.Indy i Uča reaguju na komunizam kao da je lično Staljin u niskom startu negde na Horgošu.Ljudi, komunizam ende, finito, nema više, nikad, nigde... Opustite se.Mene jako zabavlja ideja da neko misli da u današnjoj Srbiji ima previše komunizma. Prvo me je to nerviralo a sada na to gledam kao na neki antropološki fenomen.
teacher Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ovo sam i ja hteo primetiti.Indy i Uča reaguju na komunizam kao da je lično Staljin u niskom startu negde na Horgošu.Ljudi, komunizam ende, finito, nema više, nikad, nigde... Opustite se.Isto rekoše i za fašizam, ali ljudsko pamćenje je kratkoga veka, evo sada je dobro i glasati za Sloba 1991. jer je bio racionalno rešenje.
Mp40 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Sreća pa se u raspravi ne potežu ad hominem argumenti koji nešto znače samo maloj forumskoj ekipi a ostalima deluju kao nonsensično trućanje. Baš bi bilo bezveze da nije tako.Ih, pa moj zivot je odavno svacija zanimacija ovde i moze se razglabati koliko i ko kako zeli...
Аврам Гојић Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) Jebiga, nisam ja poceo s tim.Znam ali i dalje vam je bezveze obojici, i njemu što pominje NYHC i tebi što prebacuješ nečije radno mesto. Možeš isto tako reći i meni da sam licemer, kenjam protiv Đilasa a radim u njegovoj firmi. Pa šta da radim, da ga volim, da kažem kući "jebiga, principi ovo ono, sad ću da budem bez posla 6 meseci"?Ajde lepo se igrajte, da ne rasplačete malog Isusa.A Teacher uopšte ne čita šta pišu ljudi ili je rešio da podjebava. Edited May 8, 2012 by Marko M. Dabovic
Mp40 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) Jebiga, nisam ja poceo s tim.Nego ko je? E, da... NISAM odabrao da budem mali sraf u masini ili kako si vec ti to formulisao. Necu se za to izvinjavati i podnecu sve posledice koje sa tim u zivotu idu. Kao sto sam i do sada... I super mi je! Odlicno se osecam ogromnu vecinu vremena.Edit: NYHC je Milogled?? Ja to zaista nisam tako mislio. Bar Clash sigurno nije on. Mislio sam na vecinu ekipe iz tog miljea, zaista... Edited May 8, 2012 by Mp40
Аврам Гојић Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) Edit: NYHC je Milogled?? Ja to zaista nisam tako mislio. Bar Clash sigurno nije on. Mislio sam na vecinu ekipe iz tog miljea, zaista...Eto, tu je koren svađe. Ja kad mi kažu NYHC, prva asocijacija mi je Milogled, pa verovatno i njemu Mir, mir, mir, niko nije kriv. Ajmo istorijsko pomirenje, večeras je Metallica i na ovakav dan zelim da cvetaju prijateljstvo i tolerancija, i gibanica i sta su vec partizani jeli, i rakija i voda sa kozarackog potoka. Edited May 8, 2012 by Marko M. Dabovic
Recommended Posts