marv Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 tipujem na premijerovog brata hehee, takodje ili bolje reci siguran sam 99%nego i dalje nema prevod za osmu
mammy two shoes Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) gagilija, nije moša izašli titlovi za osmu na addic7ed.com,a deveta epizoda na isohunt.com Edited November 20, 2012 by mammy two shoes
gagilija Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 gagilija, nije moša izašli titlovi za osmu na addic7ed.com,a deveta epizoda na isohunt.com :) hvalaaaaaaaa
Kampokei Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Jebes ovaj topic. Sad nemam zivot posle posla. Ali samo dok zavrsim prvu sezonu, dalje necu da gledam... neko vreme...
prima Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 kad se zavrsava sezona da zabodem par dana zivota? posle kraja sveta?
Kampokei Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Zavrsio prvu sezonu. Koliko od sutra se vracam filmovima. Odlicna serija i nevidjena navlaka, ali Most ima bolji kraj.
nezvanova Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 pratio na danskom? ne vidjam nidje engleske titlove za 9tu i 10tu epizodu, pa ako neko negde nabasa, nek' dojavi...no plasim se da cemo ih opet cekati dve nedelje, kao i one za sedmu i osmu...
Sunny Side Up Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 (edited) Nema, nema i nema!!! Ovo je vec ozbiljna kriza :( Zasto nisam cekala bbc hardcoded kao sav normalan svet :(Neki lik na svom blogu pise o toj problematici... Izgleda da IceHunter sa addic7eda nesto nije ok... Edited November 30, 2012 by Sunny Side Up
nezvanova Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) jeaah, izasli na addic7edu za 9tu i10tu :-)edit: engleski titlovi ali, ali ...moja greska, NISU IZASLI.../mislila sam da su drugom, plavom bojom, oznaceni titlovi koje sam vec skinula, a ti crni da su novopridodati, tj oni koje nisam skuinula...medjutim, vraga. pogresila. izvinjenje svima... Edited December 4, 2012 by nezvanova
Sunny Side Up Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ma, 15. decembra idu 9 i 10 na bbc-u, pa cemo sve lepo odgledati u paketu :) Jos malo samo da se strpimo, za dve nedelje cemo imati sve :)
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 hvala vam svima za preporuku čekam da završim sa gledanjem prve sezone, pa da se otisnem u dubine topića. za sad sam samo u plićaku
Frank Pembleton Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 hvala vam svima za preporuku čekam da završim sa gledanjem prve sezone, pa da se otisnem u dubine topića. za sad sam samo u plićakuNe prilazi topiku ogledaj sve sezone vredece veruj mi!
Recommended Posts