Jump to content
IGNORED

Forbrydelsen - najbolja aktivna krimi serija

Lrd

Recommended Posts

Posted (edited)

FYI, u bioskopu Roda se daje film "Hipnotizer", ovogodišnji švedski kandidat za Oskara. Naravno, rađen po istoimenom krimi romanu.a mogli bismo da otvorimo i topik posvećen skandinavskim krimićima

Edited by Kelt
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Čutura

20

• Sunny Side Up

20

• Frank Pembleton

17

• gagilija

11

Posted

Izasla i sedma epizoda, ali nema jos titla

Posted

Na warezu se vec pojavila i osma epizoda, a titlova ni za sedmu jos nema :( Probala sam malo da gledam bez titla, ali ne vredi :(

Posted

ko god je prevodio seriju izgleda da je odustao, ostaje nam da cekamo bbcijeve hardcoded epizode :(

Posted

ja se taman ponadala da je izasao prevod jer mi stize na mail da je objavljen novi odgovor na ovom topiku, al' mosa ... aaaaaa :(

Posted

prevodi neki danac, napisao u komentarima na tvtorrents, biće za par dana

Posted (edited)

Vidim da je i treca sezona dobra kad ovoliko krizirate za titlove :)Ja sam lepo pogledao prve dve sezone a trecu ni ne pocinjem dok se ne pojave prevodi za celu sezonu .

Edited by katamaran
Posted

hoce li snimaka sa BBC-a biti na ovim "glavnim" torrent sajtovima ili ce i za to morati da se cima?

Posted
hoce li snimaka sa BBC-a biti na ovim "glavnim" torrent sajtovima ili ce i za to morati da se cima?
Ja se uzdam u to. Već mi je ovo dovoljna agonija što ide a ne gledam. Mogu da mislim kako je ljudima koji prate pa sad čekaju titlove koji se možda i pojave...
Posted

samo da obavestim adikte da su se pojavili titlovi za 7. epizodu na addic7ed.com

Posted
:Hail: ja se vec oprostila od pracenja ''u vremenu''... a svaka cast drugarima koji su resili da u cugu odgledaju ceo serijal nakon prikazivanja u danskoj, za ovo bas treba imati zivaca...
Posted

može da bude, mada mi je jedno vreme bio sumnjiv i premijerov sin, koga nisu prikazali.