November 9, 201212 yr FYI, u bioskopu Roda se daje film "Hipnotizer", ovogodišnji švedski kandidat za Oskara. Naravno, rađen po istoimenom krimi romanu.a mogli bismo da otvorimo i topik posvećen skandinavskim krimićima Edited November 9, 201212 yr by Kelt
November 12, 201212 yr Na warezu se vec pojavila i osma epizoda, a titlova ni za sedmu jos nema :( Probala sam malo da gledam bez titla, ali ne vredi :(
November 15, 201212 yr ko god je prevodio seriju izgleda da je odustao, ostaje nam da cekamo bbcijeve hardcoded epizode :(
November 15, 201212 yr ja se taman ponadala da je izasao prevod jer mi stize na mail da je objavljen novi odgovor na ovom topiku, al' mosa ... aaaaaa :(
November 15, 201212 yr Vidim da je i treca sezona dobra kad ovoliko krizirate za titlove :)Ja sam lepo pogledao prve dve sezone a trecu ni ne pocinjem dok se ne pojave prevodi za celu sezonu . Edited November 15, 201212 yr by katamaran
November 16, 201212 yr http://www.guardian.co.uk/tv-and-radio/video/2012/nov/16/danish-the-killing-video:D
November 16, 201212 yr hoce li snimaka sa BBC-a biti na ovim "glavnim" torrent sajtovima ili ce i za to morati da se cima?
November 16, 201212 yr Author hoce li snimaka sa BBC-a biti na ovim "glavnim" torrent sajtovima ili ce i za to morati da se cima?Ja se uzdam u to. Već mi je ovo dovoljna agonija što ide a ne gledam. Mogu da mislim kako je ljudima koji prate pa sad čekaju titlove koji se možda i pojave...
November 16, 201212 yr samo da obavestim adikte da su se pojavili titlovi za 7. epizodu na addic7ed.com
November 16, 201212 yr ja se vec oprostila od pracenja ''u vremenu''... a svaka cast drugarima koji su resili da u cugu odgledaju ceo serijal nakon prikazivanja u danskoj, za ovo bas treba imati zivaca...
November 17, 201212 yr može da bude, mada mi je jedno vreme bio sumnjiv i premijerov sin, koga nisu prikazali.