Sunny Side Up Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Divim se vasoj samokontroli :D Having said that, stavih ovo da se skida The Killing - Series 3 (Forbrydelsen) (2012) 720p. Hardcoded English Subs :) Moram jos jednom da odgledam, u cugu, sa ljudskim titlovima, da sebi ublazim traume zbog pretrpljenog nerviranja cekajuci na titlove :)
Frank Pembleton Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 pa ona uopste nije riknula.. ...pa nije...
prima Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Pa da, u tome i jeste fora. Svako ima svoju tacku pucanja, pa i Sara. To je prosto moralo da se desi u tim okolnostima. Sokantno jeste, ali razumljivo i objasnjivo. A cini mi se da je u dokumentarcu ona rekla da se vise nece snimati, i da se to znalo jos pre pocetka trece. nekako iz ovoga shvatih da jeste i sve ocekivah ka-buuum da se ponovim iako se svi precutno ne slazete sa mnom : prve sezone duplo bolje, ocajan pad kvaliteta u razvlacenje i melodramu... al jos uvek volim njen dzemper i smejuljice-borice.
Kelt Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 da se ponovim iako se svi precutno ne slazete sa mnom : prve sezone duplo bolje, ocajan pad kvaliteta u razvlacenje i melodramu... al jos uvek volim njen dzemper i smejuljice-borice.+1
Frank Pembleton Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 nekako iz ovoga shvatih da jeste i sve ocekivah ka-buuumda se ponovim iako se svi precutno ne slazete sa mnom : prve sezone duplo bolje, ocajan pad kvaliteta u razvlacenje i melodramu... al jos uvek volim njen dzemper i smejuljice-borice.Naravno prva zakiva...ono bas vilica do poda, druge dve pad ali i dalje dobro , ali prosto vidi se da mogu bolje...
zema Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 prva sezona je previse razvucena, a poslednja ubi sa melodramom
katamaran Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Meni se treca bas svidela. Druga je bila dosta slabija.
Čutura Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 meni je svaka za sebe bila odlicna, daleko iznad nivoa svega slicnog, jedino mi kraj trece nije bas legao al vidim da sam usamljen po tom pitanju tako da je vreovatno do mene..
ExicPL Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Odgeldao prvu i drugu sezonu. Druga mi je mnogo losija, gomila stavri mi je ostala nejasna.
B_B Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Potraga po fjordovima, pa i kraj trece sezone su me jako podsjetili na film "seven". Genijalna serija, druga sezona nije bila dobra kao prva i treca. Samo, sto mi niko ne rece da ne gledam prvo US verziju .
ExicPL Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Odgledao sam trecu sezonu za dva dana.Jedan veliki posebno za kraj.
Blueberry Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Odgledao sam trecu sezonu za dva dana.Jedan veliki posebno za kraj.I to je to - nema više.
Moća Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 I jel zna neko koji rip odgovara titlovima na prijevodi-online?
Čutura Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 pise ti za svaki titl kom ripu odgovara..danas rts1 23.10 pocinje prva sezona..
Recommended Posts