Jump to content
IGNORED

Forbrydelsen - najbolja aktivna krimi serija

Lrd

Recommended Posts

Posted

Divim se vasoj samokontroli :D Having said that, stavih ovo da se skida The Killing - Series 3 (Forbrydelsen) (2012) 720p. Hardcoded English Subs :) Moram jos jednom da odgledam, u cugu, sa ljudskim titlovima, da sebi ublazim traume zbog pretrpljenog nerviranja cekajuci na titlove :)

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Čutura

20

• Sunny Side Up

20

• Frank Pembleton

17

• gagilija

11

Posted

pa ona uopste nije riknula..

...pa nije...
Posted

Pa da, u tome i jeste fora. Svako ima svoju tacku pucanja, pa i Sara. To je prosto moralo da se desi u tim okolnostima. Sokantno jeste, ali razumljivo i objasnjivo.

A cini mi se da je u dokumentarcu ona rekla da se vise nece snimati, i da se to znalo jos pre pocetka trece.

nekako iz ovoga shvatih da jeste i sve ocekivah ka-buuum da se ponovim iako se svi precutno ne slazete sa mnom : prve sezone duplo bolje, ocajan pad kvaliteta u razvlacenje i melodramu... al jos uvek volim njen dzemper i smejuljice-borice.
Posted
da se ponovim iako se svi precutno ne slazete sa mnom : prve sezone duplo bolje, ocajan pad kvaliteta u razvlacenje i melodramu... al jos uvek volim njen dzemper i smejuljice-borice.
+1
Posted
nekako iz ovoga shvatih da jeste i sve ocekivah ka-buuumda se ponovim iako se svi precutno ne slazete sa mnom : prve sezone duplo bolje, ocajan pad kvaliteta u razvlacenje i melodramu... al jos uvek volim njen dzemper i smejuljice-borice.
Naravno prva zakiva...ono bas vilica do poda, druge dve pad ali i dalje dobro , ali prosto vidi se da mogu bolje...
Posted

prva sezona je previse razvucena, a poslednja ubi sa melodramom

Posted

Meni se treca bas svidela. Druga je bila dosta slabija.

Posted

meni je svaka za sebe bila odlicna, daleko iznad nivoa svega slicnog, jedino mi kraj trece nije bas legao al vidim da sam usamljen po tom pitanju tako da je vreovatno do mene..

• 2 weeks later...
Posted

Odgeldao prvu i drugu sezonu. Druga mi je mnogo losija, gomila stavri mi je ostala nejasna.

Posted

Potraga po fjordovima, pa i kraj trece sezone su me jako podsjetili na film "seven". Genijalna serija, druga sezona nije bila dobra kao prva i treca. Samo, sto mi niko ne rece da ne gledam prvo US verziju :lolol:.

Posted

Odgledao sam trecu sezonu za dva dana.Jedan veliki :Hail: posebno za kraj.

Posted
Odgledao sam trecu sezonu za dva dana.Jedan veliki :Hail: posebno za kraj.
I to je to - nema više. :sleep:
  • 2 months later...
Posted

I jel zna neko koji rip odgovara titlovima na prijevodi-online?

Posted

pise ti za svaki titl kom ripu odgovara..danas rts1 23.10 pocinje prva sezona..