Jump to content
IGNORED

Champions League Fantasy Football 2012/2013

Tolaa

Recommended Posts

Posted
Moji Čuvari Tradicije igraju protiv EON-a a ne letećih magaraca...
Ne, tako bi bilo da je ostalo automatski po pravilima haxball sajta nakon takmicenja po grupama. Medjutim, mi igramo po pravilima Lige sampiona i bilo je nekih promena, pa je morao biti napravljen novi zreb. Pogledaj moj post #517 na strani 35. Cak sam lepo i boldovala i povecala slova.Taj novi napravljeni kup je istekao zbog toga sto nije bilo aktivnosi mesec dana, pa sam ga samo prekopirala u kup na ovom linku:http://www.haxball.gr/cup/view/39865
  • Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• *edited by mod

102

• Moća

102

• Tolaa

96

• Feindouno

84

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
:lolol: Trebalo je da editujes malo brze, dzaba sam udahnula duboko, izbrojala do 10 i objasnila po 20. put. :D
Posted (edited)

U međuvremenu sam obrisao post, shvatio sam... :whistle:Doooobro, vidim da ima još nas koji smo se pogubili :unsure:

Edited by zoki82
Posted

Gotze kapitenski. Sad nek Borusija ohladi malo pošto protivnik ima Reusa i Lewandowskog.

Posted

Birao izmedju Gecea i Rojsa i naravno u maniru poteza zadnjih mesec dana izaberem Rojsa.

Posted (edited)
Gotze kapitenski. Sad nek Borusija ohladi malo pošto protivnik ima Reusa i Lewandowskog.
Svaka cast za Gotzea. Bice ovde cupavo do kraja ;) Edited by pavllle
Posted (edited)

Vidal zver ponovo kapitenski, 20p :Hail: Za pobedu pretpostavljam, osim ako kolegi Mouthinho ne zabije kakav het trik i slicno...Inace na sajtu opet brljaju poene, sabrali mi 5 manje u odnosu na ono sto sam ostvario, dokle vise...Btw, Pavllle - ti si BANG bese?

Edited by ducca
Posted

Čestitam pobedu Bobu i želim mu da osvoji LŠ kad već ja ne mogu.

Posted
Ma ti si Arsenal PPPa. Prolazis grupu a onda ide raspad u 1/8 ili 1/4 finala :P
:fantom:@Ducca Taj sam. I mene izvuce Vidal nakon sto je Hadersfildu Gotze sabio.
Posted

Pa zar ti ne igras protiv mene u 1/8 finala? BANG bese?

Posted

Jok, ja igram protiv Sokolovica. Brzo se informisi i edituj post dok Tola nije videla i poludela :D

Posted (edited)

Imas na vrhu ove strane link. Samo zanemari to sto pise gore za prolaz posto se kao i u LS igraju dva meca. Tako da sada igras revans sa Malim Radojicom.A kako stvari za sad stoje mi cemo da igramo u 1/4 finalu.

Edited by pavllle
Posted

Au, outdate-ovan sam skroz... preskocio sam ta objasnjenja. Tnx... Jos ja sabiram tvoje bodove ko blesav ova dva dana :lolol:Nista, vidimo se u 1/4 finalu, valjda...

Posted

Group EBANG9110 vam majki...9Petoletka 9FC Ronin 9Pravda za grupu E