Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League Fantasy Football 2012/2013

Featured Replies

Dobra je pogađalica, ubacili su strelca prvog gola i vreme prvog gola...

• Replies 741
  • Views 34.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ko je EON?! Hteo bih da mu se zahvalim što nije menjao ekipu (ostala mu 2 iz Zenita, 2 iz Čelzija, 1 iz Sitija plus na sve to večeras mu ne igraju Tijago Silva i Menez)... :thumbsup:

Sugavi sudija izbaci Ibru :(Nema menjanja kapitena kada dobije crveni jel da? :(

Nema :DI meni je Ibra kapiten, ali ja sam ispao iz takmicenja, tako da me libo ceuv :P

Sta je radio kreten? Ja nakupio 30 komada na Djidjija, Bonuccija i Vidala ©. Sad sledi ozbiljno premisljanje da li davati traku Messiju sledece nedelje...

Valjda je nagazio Guardada... Ne znam ko je veci kreten, on ili ja koji ga drzim u timu i jos mu dajem traku :isuse:

nema menjanja? :isuse:Ibrahimoviću izađi sam

Ibro care :isuse:A i ja majstor zaboravio da pogledam sastave i da zamenim Tijaga Silvu :isuse: Djidji, Vidal i Pirlo opravdali ocekivanja.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Jos ja merkam da li da stavim njega, Lewandowskog ili Van Per$ija.Jos mu nisam oprostio one 4 asistencije kada ga ipak nisam stavio u tim protiv Dinama, a vec je danas zasro :(Vidal i Bonuci opravdali, ali mi se onaj Remi posrao u zivot kad mi je skinuo CS za Alexa i Maxwella.@Moco ne pratis nista, oba Tijaga nisu ni otputovali u Spaniju.

Vidala i Bonucija imam i ja al mi je Zlatan kapiten jebo majku. Najgori kapiten u svim fantazijima a narocito ovom. Jos me pita savjetnik zasto ne stavim Vidala al kreten ne slusa....medjutim sad me zbunjuje doticni:Ibrahimovic was your captain on the first day of the current matchday, but he only managed to score -2 points. Remember, you could use your substitutions to change the captaincy to Dante Bonfim before tonight's game.WTF?

Edited by Feindouno

Vidala i Bonucija imam i ja al mi je Zlatan kapiten jebo majku. Najgori kapiten u svim fantazijima a narocito ovom. Jos me pita savjetnik zasto ne stavim Vidala al kreten ne slusa....medjutim sad me zbunjuje doticni:Ibrahimovic was your captain on the first day of the current matchday, but he only managed to score -2 points. Remember, you could use your substitutions to change the captaincy to Dante Bonfim before tonight's game.WTF?
To te malo poprckuje jer ga nisi poslusao. A sad si i mene podsetio da mi je isto savetovao :(Rekao bih da je poceo da mi radi o glavi.

Meni je savetovao da ga metnem za kapitena :lol:

Samo da pozdravim što i Moća ima Thiaga. Propisno sam popizdeo kad sam shvatio koji sam kreten ispao, još sam i gledao sastave pre meča ali nisam ni obratio pažnju, kontam naravno da igra. Jeste da imam i Sirigua ali mi lakše što su primili gol na kraju, moram priznati. :)

A jel ti Zlatan kapiten?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

jok ^_^