Pokojni Ruxin Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Da, brani Guaita, to me može skupo koštati. :(Ajde Camora, brate Klužanski zabij gol! Igra lik u veznom redu, zato sam ga i uzeo, tako da se više nadam golu nego CS-u. :D
*edited by mod Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Van Persi i Kroos ladno greju klupu :isuse:Ovaj prvi ce morati da ostane u prvih 11 a za drugog se dvoumim da li ga vredi staviti umesto Sise
Feindouno Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 (edited) Vidal!Soldado! Edited November 7, 2012 by Feindouno
*edited by mod Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Posto napad strajkuje ovo kolo odbrana me vuce, bar dok Juve ne primi gol.
Moća Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Riberiju nisu upisali asistenciju nadam se da je to do njihove neazurnosti.
Pokojni Ruxin Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Sad sam definitivno izgubio. Čestitam Seme, oprao si ovo kolo. :)
*edited by mod Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Dobih Ronina, ali zbog stekanja propustih Kroosov gol koji mi greje na klupu. Ajde SAFe daj nam Persija jebo te Ferdinand i Evans!
*edited by mod Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Uvek me sjebe to izbacivanje pre 60og minuta. proslo kolo Alex, ovo kolo Vidal.ali ga je bar mesi kapiten umuvao a evo ga i Van Persi!
Feindouno Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Ovo mi je najbolje kolo do sad, 60-ak bodova.CS, 4 gola, 2 asistencije.
Recommended Posts