August 29, 201212 yr Sa Fedom je uvek imao problema i prošle godine i svih godina, tu nema ništa novo :)
August 30, 201212 yr I ode tako Kim u penziju.Nije to baš uklesano u stenu, kad je Kim u pitanju. Mama se brzo predomišlja.Imao sam jedno 4 sekunde dileme koju od naših da gledam, ali Domi... cica i po
August 30, 201212 yr Glupo izgubljen taj-brejk. Previše brza da zakuca.I smršala je malo Bojana, vidi se odmah da se bolje kreće.
August 30, 201212 yr prodje i DZejlena u mecu u kojem su se obe trudile da izgube, ali spanjolki bolje islo... steta za Bojanu, poraz u dva tie breaka
August 30, 201212 yr Ispade TsongaUvek drago čuti, iako je moj strah od njega u smislu Noletovog protivnika verovatno malo iracionalan, ali gledao sam ga u nekim strašnim izdanjima i sada imam blagu fobiju od njega. :(
August 31, 201212 yr Uvek drago čuti, iako je moj strah od njega u smislu Noletovog protivnika verovatno malo iracionalan, ali gledao sam ga u nekim strašnim izdanjima i sada imam blagu fobiju od njega. :(Pa on je tek u finalu mogao da se sastane Novakom,pre toga je bio u četvrtini Marija i polovini Federera.Tako da je šteta što je ispao.