Moća Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Jedna od najboljih komedija koja se mogla naci na kaseti u to vreme!Top Secret!
Sunny Side Up Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Seca li se neko ovog filma.Ja A secam se i ovog.
Moća Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Taj su pomenuli vec, ja sam voleo taj film ko klinac.
Turnbull Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 STajns objasnio - film koji je svakom nerdu dao nadu da će da smuva školsku lepoticu.
ion Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) Ja sam uvod u VHS razdoblje počeo sa Džekijem Čenom i Božjim Oklopom. Stranski film u kojem na svakom ćošku ZG registraciuje automobila :DZatim legende Top Secret, Rambo 2, Commando i Predator... ...I omiljena komedija mog caleta u to vreme.Nedavno sam ga i ja puštao svojoj ćerki, tako će i ona da priča o meni jednom... ja se secam prvog filma koji sam uzeo iz prvog video kluba u borci - Zodijak. bio je to film UHF, parodija neka, moram ga naci da ga odgledam ponovo, tada mi je bio urnebesanJa uradio prvi sfrj subtitl na netu za taj film :0.6: (potpiso se kao IonX) Edited August 14, 2012 by ion
Turnbull Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 A tek OVO! Preferiram ovo. Drugar i ja smo znali film napamet.A Teen Witch?
ion Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=QfvLcozLwtEMeni ovo najdraže iz uhfa. Edited August 14, 2012 by ion
ToniAdams Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QfvLcozLwtEMeni ovo najdraže iz uhfa.to i ono sa mekanom metlom, prajsles!
sherman Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ja uradio prvi sfrj subtitl na netu za taj film :0.6:kakva cast!to sam u svim leksikonima upisavao kao omiljeni film, a posle toga policijsku akademiju.
dunja Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) Kod nas u selu je u jednom momentu bili cak 2 video kluba! (a svega 3 prodavnice, poredjenja radi). Jedan je brzo zatvoren, al zato je drugi radio bas dugo. Zapravo, bila je to igraonica-video klub. Imao je verovatno manje od 100 naslova u svakom trenutku, a ja sam ga "cistila" u fazama. Jedno vreme sam gledala horore, zatim nekakvu akciju, pa komedije... nije bilo pravila.Video rekorder smo kupili 1990, doneo ujak iz Austrije, SONY. Mislim da ta stvar jos uvek radi (ako bi iko probao). Moj brat i ja smo od roditelja dobili zadatak da se dogovorimo da li cemo video ili BMX, posto se nije moglo i jedno i drugo. Na kraju, bilo je i jedno i drugo jer smo oboje, na neki nacin, s vremena na vreme, bili uzasno zajebana deca.Syme, specijalno za tebe izdvajam sledeci naslov, nesto mi govori da tebi ovo nije promaklo :DDon't Tell Mom the Babysitter's Dead (ingeniozno preveden kod nas "Nemoj reci mami kod kuce smo sami") Edited August 14, 2012 by Quince
Turnbull Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Kod nas u selu je u jednom momentu bili cak 2 video kluba! (a svega 3 prodavnice, poredjenja radi). Jedan je brzo zatvoren, al zato je drugi radio bas dugo. Zapravo, bila je to igraonica-video klub. Imao je verovatno manje od 100 naslova u svakom trenutku, a ja sam ga "cistila" u fazama. Jedno vreme sam gledala horore, zatim nekakvu akciju, pa komedije... nije bilo pravila.Video rekorder smo kupili 1990, doneo ujak iz Austrije, SONY. Mislim da ta stvar jos uvek radi (ako bi iko probao). Moj brat i ja smo od roditelja dobili zadatak da se dogovorimo da li cemo video ili BMX, posto se nije moglo i jedno i drugo. Na kraju, bilo je i jedno i drugo jer smo oboje, na neki nacin, s vremena na vreme, bili uzasno zajebana deca.Syme, specijalno za tebe izdvajam sledeci naslov, nesto mi govori da tebi ovo nije promaklo :DAvaj, ne vidim sliku!
ToniAdams Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Don't Tell Mom the Babysitter's Dead (ingeniozno preveden kod nas "Nemoj reci mami kod kuce smo sami")to bio super
Recommended Posts