Jump to content
IGNORED

Video Klubovi

steins

Recommended Posts

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

60

• ToniAdams

33

• steins

20

• ion

10

Posted

Taj su pomenuli vec, ja sam voleo taj film ko klinac.

Posted

STajns objasnio - film koji je svakom nerdu dao nadu da će da smuva školsku lepoticu.

Posted (edited)

Ja sam uvod u VHS razdoblje počeo sa Džekijem Čenom i Božjim Oklopom. Stranski film u kojem na svakom ćošku ZG registraciuje automobila :DZatim legende Top Secret, Rambo 2, Commando i Predator...

...I omiljena komedija mog caleta u to vreme.
Nedavno sam ga i ja puštao svojoj ćerki, tako će i ona da priča o meni jednom... :s_d:
ja se secam prvog filma koji sam uzeo iz prvog video kluba u borci - Zodijak. bio je to film UHF, parodija neka, moram ga naci da ga odgledam ponovo, tada mi je bio urnebesan
Ja uradio prvi sfrj subtitl na netu za taj film :0.6: (potpiso se kao IonX) Edited by ion
Posted
Ja uradio prvi sfrj subtitl na netu za taj film :0.6:
kakva cast!to sam u svim leksikonima upisavao kao omiljeni film, a posle toga policijsku akademiju.
Posted (edited)

Kod nas u selu je u jednom momentu bili cak 2 video kluba! (a svega 3 prodavnice, poredjenja radi). Jedan je brzo zatvoren, al zato je drugi radio bas dugo. Zapravo, bila je to igraonica-video klub. Imao je verovatno manje od 100 naslova u svakom trenutku, a ja sam ga "cistila" u fazama. Jedno vreme sam gledala horore, zatim nekakvu akciju, pa komedije... nije bilo pravila.Video rekorder smo kupili 1990, doneo ujak iz Austrije, SONY. Mislim da ta stvar jos uvek radi (ako bi iko probao). Moj brat i ja smo od roditelja dobili zadatak da se dogovorimo da li cemo video ili BMX, posto se nije moglo i jedno i drugo. Na kraju, bilo je i jedno i drugo jer smo oboje, na neki nacin, s vremena na vreme, bili uzasno zajebana deca.Syme, specijalno za tebe izdvajam sledeci naslov, nesto mi govori da tebi ovo nije promaklo :DMV5BNTU1MjY0MTUzN15BMl5BanBnXkFtZTcwNzE1NTMyMQ@@._V1._SY317_CR9,0,214,317_.jpgDon't Tell Mom the Babysitter's Dead (ingeniozno preveden kod nas "Nemoj reci mami kod kuce smo sami")

Edited by Quince
Posted
Kod nas u selu je u jednom momentu bili cak 2 video kluba! (a svega 3 prodavnice, poredjenja radi). Jedan je brzo zatvoren, al zato je drugi radio bas dugo. Zapravo, bila je to igraonica-video klub. Imao je verovatno manje od 100 naslova u svakom trenutku, a ja sam ga "cistila" u fazama. Jedno vreme sam gledala horore, zatim nekakvu akciju, pa komedije... nije bilo pravila.Video rekorder smo kupili 1990, doneo ujak iz Austrije, SONY. Mislim da ta stvar jos uvek radi (ako bi iko probao). Moj brat i ja smo od roditelja dobili zadatak da se dogovorimo da li cemo video ili BMX, posto se nije moglo i jedno i drugo. Na kraju, bilo je i jedno i drugo jer smo oboje, na neki nacin, s vremena na vreme, bili uzasno zajebana deca.Syme, specijalno za tebe izdvajam sledeci naslov, nesto mi govori da tebi ovo nije promaklo :DMV5BNTU1MjY0MTUzN15BMl5BanBnXkFtZTcwNzE1NTMyMQ@@._V1._SY317_CR9,0,214,317_.jpg
Avaj, ne vidim sliku!