Time Crisis Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Moždai sami pišu te komentare, kao u onim treš emisijama kad se uključuju "gledaoci", a bude neko iz studija... bar se nadam
JozoMujica Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 I pre je bilo jednako krenkova, samo nisu imali forume. Ni pravo glasa.
Indy Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Pa da, zato je sve onda bilo fenomenalno... u vasoj masti.
Аврам Гојић Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 (edited) Pa da, zato je sve onda bilo fenomenalno... u vasoj masti. Tražiš kavgu, jasno. No, nadam se da je jasno i da ja ne pozivam da se vrati vreme jagnjećih brigada, već da sam upotrebio stilsku figuru kako bih izrazio svoju indignaciju. Edited July 7, 2014 by Грешни Василије
Sestre Bronte Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 jbg ima dokaza po nekim prosvećenijim zemljama da pravo glasa ipak funcioniše, a pride su uspeli i da izbegnu jagnjeće brigade ponegde bude neka baba sa šeširom, ali šta je jedan babac spram armije utihnulih jaganjaca
JozoMujica Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 jbg ima dokaza po nekim prosvećenijim zemljama da pravo glasa ipak funcioniše, a pride su uspeli i da izbegnu jagnjeće brigade Mislim da je poenta u boldovanom.
Indy Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Stoput sam vec napisao (i dosadio i bobu i ljudima) da mi je ubijanje svake, ali svake, teme na drustvu sa tezom da je Srbija nesto specijalno (naravno, u ekstremno negativnom smislu) jedna od odvratnijih stvari na ovom forumu. Potpuno je nemoguce sa vama diskutovati, vi jednostavno ruinirate svaku temu s tim, "ali to ne vazi u Srbiji." U neku ruku, dajete si za pravo, posto vi svakako ispadate specijalni. Budite jednom posteni i priznajte da ste prosto dosli da se izduvate jer vas je neko nagazio u GSP-u, ili se shef izdrao na vas, a ne zato da bi ste diskutovali. Over & out.
Аврам Гојић Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Stoput sam vec napisao (i dosadio i bobu i ljudima) da mi je ubijanje svake, ali svake, teme na drustvu sa tezom da je Srbija nesto specijalno (naravno, u ekstremno negativnom smislu) jedna od odvratnijih stvari na ovom forumu. Potpuno je nemoguce sa vama diskutovati, vi jednostavno ruinirate svaku temu s tim, "ali to ne vazi u Srbiji." U neku ruku, dajete si za pravo, posto vi svakako ispadate specijalni. Budite jednom posteni i priznajte da ste prosto dosli da se izduvate jer vas je neko nagazio u GSP-u, ili se shef izdrao na vas, a ne zato da bi ste diskutovali. Over & out. erm...ne znam da li izvaljuješ ali ostali sagovornici se ne slažu sa Mujicom
Notorious Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 (edited) Mislim da je poenta u boldovanom. Šta uopšte znači prosvećenost i na koji način se može primeniti na neku populaciju u celini? Koji su kriterijumi na osnovu kojih bi se pravila podela na imače i nemače prava na glas? edit: kasno sam videla poslednji post Edited July 7, 2014 by Notorious
*edited by mod Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Haarp je raskrinkan sada je vreme da se udari po zlim kremama za suncanje http://www.kurir-info.rs/video-dokazano-sunce-je-lekovito-rak-koze-izazivaju-preterivanje-i-kreme-za-suncanje-clanak-1453549
Time Crisis Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Haarp je raskrinkan sada je vreme da se udari po zlim kremama za suncanje http://www.kurir-info.rs/video-dokazano-sunce-je-lekovito-rak-koze-izazivaju-preterivanje-i-kreme-za-suncanje-clanak-1453549 Naslov rula, velikim slovima "dokazano"
fonTelefon Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Stoput sam vec napisao (i dosadio i bobu i ljudima) da mi je ubijanje svake, ali svake, teme na drustvu sa tezom da je Srbija nesto specijalno (naravno, u ekstremno negativnom smislu) jedna od odvratnijih stvari na ovom forumu. Potpuno je nemoguce sa vama diskutovati, vi jednostavno ruinirate svaku temu s tim, "ali to ne vazi u Srbiji." U neku ruku, dajete si za pravo, posto vi svakako ispadate specijalni. Budite jednom posteni i priznajte da ste prosto dosli da se izduvate jer vas je neko nagazio u GSP-u, ili se shef izdrao na vas, a ne zato da bi ste diskutovali. Over & out. aman te koliko si puta zaradio ban zbog toga? sve suvi spacijalci.
Recommended Posts