Paul Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 ups, pogresan topic edip - kako poso? sizif - jebi mater!
Notorious Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 za 10 evra dobijes sledeci paket: :blush: :blush: :lala: , plus gratis. deal? Za polovni set? Nema šanse. Da ne pominjem podmetanje duplikata.
Notorious Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 ofskroz ima problema, no ih necemo rijesit ovdje bein' pc :D Ko tebi ruši Sneška, čoveče?
Miralem Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Za polovni set? Nema šanse. Da ne pominjem podmetanje duplikata. vratices se ti i moliti me da ti ih prodam, al onda neces dobiti vise od 4 smajlija za te pare.
Notorious Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 vratices se ti i moliti me da ti ih prodam, al onda neces dobiti vise od 4 smajlija za te pare. Nikad! Radije ću crtati korenje!
Miralem Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Neka uzme na moju crtu. prvo da mi vratis ona tri smajlija koje si uzeo 2008me i jos ih nisi platio.
Hella Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Obamina Vlada organizuje turneju seminara po školama širom Sjedinjenih Američkih Država, u toku koje maskota Čipi RFID edukuje decu o neophodnosti čipovanja http://www.telegraf.rs/vesti/1142836-uzas-pocelo-cipovanje-dece-cipi-je-moj-novi-prijatelj-i-zivi-u-meni-foto Ovo paranoja nije. Ko je malo obrazovan i ko je čuo za sveto pismo, bibliju jevanđelja zna o čemu se radi. +57 -6 https://www.metabunk.org/threads/debunked-rfid-chippie-mascot-and-all-other-national-report-stories.2672/
Аврам Гојић Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 (edited) Samo jedan komentator je shvatio da je reč o vesti sa satiričnog sajta. Počinjem da se kolebam u vezi sa opštim pravom glasa, jebeš mi sve. Edited July 7, 2014 by Грешни Василије
Indy Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Bilo je najbolje dok su jagnjece brigade donosile sve bitne odluke.
Indy Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 jagnjeći udarnici su ipak manje zlo od krenkova I pre je bilo jednako krenkova, samo nisu imali forume.
Recommended Posts