Yoyogi Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Nema "nakon" vlasti SNS. To je zacementirano. Jedino da se vojska ili policija pobune pa preuzmu vlast.
SNARC Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ovaj momak ovo ne radi slucajno.. Njega je majka vec isplanirala za neku visoku poziciju..i on ce to da dohvati. Jer za drugo nije svakako. Pitam se samo kako li se Vlado Georgijev oseca..znajuci da je pomogao majci ovog isprtka
Frank Pembleton Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ovo je samo da se vide male naznake , kad situacija postane iole neizvesna po ovu vlast... Beba u naponu kreativnosti...
pt 2.0 Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 19 minutes ago, Frank Pembleton said: Ovo je samo da se vide male naznake , kad situacija postane iole neizvesna po ovu vlast... Beba u naponu kreativnosti... kako to misliš male naznake? ovo je humorocid. nema dalje. ja sam još u šoku, izistinski. što kaže mil@n, ovo je neki sveopšti blam. kao da u 1 emisiju staviš sve đuke i sve martinoviće i sve pevaljke i dačićeve starlete i ceo naš jadni politički i estradni polusvet zajedno, pa od toga napraviš ekstrakt...
gagilija Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 38 minutes ago, pt 2.0 said: bukvalno. gledam i ne verujem šta gledam. ne mogu da prihvatim. i razmišljam kako će njemu još mnogo života da ostane nakon vlasti SNS-a. mlad je. kako ispadneš ovakav od onakvih roditelja, ipak??? edit. a kakav da ispadne od onakvih roditelja? on je emanacija one poslovice od loseg oca i jos gore majke. zivo me zanima dokle ce sestra da dogura
gagilija Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 2 minutes ago, pt 2.0 said: kako to misliš male naznake? ovo je humorocid. nema dalje. ja sam još u šoku, izistinski. što kaže mil@n, ovo je neki sveopšti blam. kao da u 1 emisiju staviš sve đuke i sve martinoviće i sve pevaljke i dačićeve starlete i ceo naš jadni politički i estradni polusvet zajedno, pa od toga napraviš ekstrakt... + zilion
Krošek Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 54 minutes ago, gospa buba said: preprich za nas zene slabije konshtitucije! pliiiz sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 kako to misliš male naznake? ovo je humorocid. nema dalje. ja sam još u šoku, izistinski. što kaže mil@n, ovo je neki sveopšti blam. kao da u 1 emisiju staviš sve đuke i sve martinoviće i sve pevaljke i dačićeve starlete i ceo naš jadni politički i estradni polusvet zajedno, pa od toga napraviš ekstrakt... Možda je tebi ovde problem to što nazivaš humorocidom.Ovo je isto ono što rade i tabloidi, reketiranje javnih ličnosti pretnjama koliko daleko će se ići u blaćenju.Nije ovde bilo ni ambicije da se bude humorističan. Demonstracija kako će se ljudi provlačiti po blatu pomoću tog medija, a sve kroz oblandu zabave...
SNARC Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 1 minute ago, Frank Pembleton said: Nije ovde bilo ni ambicije da se bude humorističan. Demonstracija kako će se ljudi provlačiti po blatu pomoću tog medija, a sve kroz oblandu zabave... E ako se provlaceni prepadnu sto ce ih neko na jebenom pinku provlaciti kroz blato..onda da ga jebem. Videh za prvih par minuta koliko sam gledao da su na tapetu bili Jankela, Ivanovic i Kesic. Ovaj prvi je na to navikao, ova potonja dvojica imaju dovoljno mozga da ovom Isidorinom govancetu odgovore..a nas sve zajedno ovde treba da stoli bojko za ono sto pink emituje.
gospa buba Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 zashto bi se neko toliko mlad prihvatio toga. nije bash da to niko ne radi, pa da je strava originalno i nevidjeno ili shockantno. mislim, ako bi poshao roditeljskim stopama sent from bubamoto
pt 2.0 Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 (edited) 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Možda je tebi ovde problem to što nazivaš humorocidom.Ovo je isto ono što rade i tabloidi, reketiranje javnih ličnosti pretnjama koliko daleko će se ići u blaćenju. Nije ovde bilo ni ambicije da se bude humorističan. Demonstracija kako će se ljudi provlačiti po blatu pomoću tog medija, a sve kroz oblandu zabave... ti si, naravno, u pravu (bold delovi). ali ako imamo tu oblandu zabave, da bi neko gutao taj sadržaj, mora najpre da bude iole smešan. iole smešan. ovo nije smešno. ovo toliko nije smešno da ja ne mogu da verujem šta sam videla. @gagilijanjegovi roditelji nisu neinteligentni ljudi. nisu ni neduhoviti. u tom smislu se pitam kako je ovakav, bez blama, postao? ne idem u ravan morala, samo elementarnog blama i neke inteligencije. Edited December 3, 2017 by pt 2.0
gagilija Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 pa bas zato sto su inteligentni i neizmerno kvarni, o duhovitosti ne bih, to je ipak stvar ukusa. meni kad neko kaze kurac ili picka u prajmu nije bas neki humor. uostalom, oni su ga podigli i vaspitali. valjda su imali neki komentar na to sta im sin radi. pa su rekli ili nisu rekli e stvarno je to bezveze, mozes ti to i bolje. ovako sinak samo koristi priliku jer je to video od roditelja. i kumova i kumi.
Frank Pembleton Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ama dečko je na plati u SNS, gotovo je sad i sa ocem i sa majkom!...shit has hit the fan ....
3opge Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 postavlja se samo jedno pitanje: kako je moguce da se prihvatis necega ovakvog ako nisi totalni degenerik
mraki Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 (edited) Jebote, šta je ovo?! Dno je probijeno, opet. Teško da će neko drugi skoro dosegnuti ove dubine. Bilo mi je jasno da je dečko debil, ali da je baš ovoliki nisam imao pojma! Edited December 3, 2017 by mraki
Recommended Posts