Yoyogi Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 2 hours ago, teacher said: toliko pitanja, toliko nedoumica Da, vrlo mnogo a u stvari samo je jedno. Ne samo Srbi, celo čovečanstvo je anestezirano sa FaceBook i Google University. Degeneracija čovečanstva. Mubarak je pao kada je naredio da se ugasi Internet u Egiptu. Da je nije bilo Interneta u ovim razmerama, SM bi ostao na vlasti 2000-te. Tada ne bi pao. Pa tu je, i jeste na vlasti. Ko je na vlasti danas kod vas?
teacher Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 54 minutes ago, Yoyogi said: Ko je na vlasti danas kod vas? Trebalo bi da je Merkelova, ali još nije formirala vladu. Što pitaš?
Fica Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 5 hours ago, Yoyogi said: Da, vrlo mnogo a u stvari samo je jedno. Ne samo Srbi, celo čovečanstvo je anestezirano sa FaceBook i Google University. Degeneracija čovečanstva. Mubarak je pao kada je naredio da se ugasi Internet u Egiptu. Da je nije bilo Interneta u ovim razmerama, SM bi ostao na vlasti 2000-te. Tada ne bi pao. Pa tu je, i jeste na vlasti. Ko je na vlasti danas kod vas? Je l' Fejsbuk odgovoran i za tvoju nepismenost?
pbg12345 Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 5 hours ago, Yoyogi said: Da, vrlo mnogo a u stvari samo je jedno. Ne samo Srbi, celo čovečanstvo je anestezirano sa FaceBook i Google University. Degeneracija čovečanstva. Mubarak je pao kada je naredio da se ugasi Internet u Egiptu. Da je nije bilo Interneta u ovim razmerama, SM bi ostao na vlasti 2000-te. Tada ne bi pao. Pa tu je, i jeste na vlasti. Ko je na vlasti danas kod vas? tito nemamo mi taj internet, fejsbuk i ostala cudesa, ali uoci vecih praznika se zapljusnemo malo ispod pazuha u dvoristu na cesmi sa bunara i onda blatnjavim stazama do terazija da ga gledamo na tv. skupimo se tu, cela srbija pa gledamo ovaj 1 drzavni kanal sto imamo. za novu godinu nam je on licno obecao tv u boji kako je kod vas? koliko ima sati?
crtamOrasi Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Dobro, nije valjda da sam jedini gledao 1 Kontraviziju? Bolje je nego sto sam mogao i da zamislim, ja cu ovo da skidam sa yt i arhiviram uredno. Vagini koja je rodila ovo zelim metastazu raka ociju.
3opge Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 5 minutes ago, crtamOrasi said: Dobro, nije valjda da sam jedini gledao 1 Kontraviziju? Bolje je nego sto sam mogao i da zamislim, ja cu ovo da skidam sa yt i arhiviram uredno. Reveal hidden contents Vagini koja je rodila ovo zelim metastazu raka ociju.
crtamOrasi Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 23 hours ago, Fica said: Stiže nam anti-Kesić... http://mondo.rs/a1061625/Zabava/TV/Lav-Pajkic-Kontravizija-Pink.html Ma ovo bre, reci da je djubre bi bio eufemizam.
renne Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 tito nemamo mi taj internet, fejsbuk i ostala cudesa, ali uoci vecih praznika se zapljusnemo malo ispod pazuha u dvoristu na cesmi sa bunara i onda blatnjavim stazama do terazija da ga gledamo na tv. skupimo se tu, cela srbija pa gledamo ovaj 1 drzavni kanal sto imamo. za novu godinu nam je on licno obecao tv u boji kako je kod vas? koliko ima sati?To
gospa buba Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 preprich za nas zene slabije konshtitucije! pliiiz [emoji24] sent from bubamoto
Mil@n Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 (edited) Jebote, koji blam. Ne znam ni koga, njega, mene, svih nas, onih u publici, 2018e godine u kojoj je moguće da se ovako nešto snimi, sve nas je blam, svi smo blam... Edited December 3, 2017 by Mil@n
pt 2.0 Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 (edited) 10 minutes ago, Mil@n said: Jebote, koji blam. Ne znam ni koga, njega, mene, svih nas, onih u publici, 2018e godine u kojoj je moguće da se ovako nešto smeni, sve nas je blam, svi smo blam... bukvalno. gledam i ne verujem šta gledam. ne mogu da prihvatim. i razmišljam kako će njemu još mnogo života da ostane nakon vlasti SNS-a. mlad je. kako ispadneš ovakav od onakvih roditelja, ipak??? edit. Edited December 3, 2017 by pt 2.0
Recommended Posts