Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

da li je dobar film ? da li je neko gledao?

Posted
2 hours ago, teacher said:

toliko pitanja, toliko nedoumica

Da, vrlo mnogo a u stvari samo je jedno. Ne samo Srbi, celo čovečanstvo je anestezirano sa FaceBook i Google University. Degeneracija čovečanstva. Mubarak je pao kada je naredio da se ugasi Internet u Egiptu.

Da je nije  bilo Interneta u  ovim razmerama, SM bi ostao na vlasti 2000-te. Tada ne bi pao.

Pa tu je, i jeste na vlasti. Ko je na vlasti danas kod vas?

Posted
54 minutes ago, Yoyogi said:

Ko je na vlasti danas kod vas?

Trebalo bi da je Merkelova, ali još nije formirala vladu. Što pitaš?

Posted
5 hours ago, Yoyogi said:

Da, vrlo mnogo a u stvari samo je jedno. Ne samo Srbi, celo čovečanstvo je anestezirano sa FaceBook i Google University. Degeneracija čovečanstva. Mubarak je pao kada je naredio da se ugasi Internet u Egiptu.

Da je nije  bilo Interneta u  ovim razmerama, SM bi ostao na vlasti 2000-te. Tada ne bi pao.

Je l' Fejsbuk odgovoran i za tvoju nepismenost? :unsure:

Posted
5 hours ago, Yoyogi said:

tito
nemamo mi taj internet, fejsbuk i ostala cudesa, ali  uoci vecih praznika se zapljusnemo malo ispod pazuha u dvoristu na cesmi sa bunara i  onda blatnjavim stazama do terazija da ga gledamo na tv.
skupimo se tu, cela srbija pa gledamo ovaj 1 drzavni kanal sto imamo. za novu godinu nam je on licno  obecao tv u boji

kako je kod vas? koliko ima sati?

Posted

Dobro, nije valjda da sam jedini gledao 1 Kontraviziju?

Bolje je nego sto sam mogao i da zamislim, ja cu ovo da skidam sa yt i arhiviram uredno.

Vagini koja je rodila ovo zelim metastazu raka ociju.

Posted
5 minutes ago, crtamOrasi said:

Dobro, nije valjda da sam jedini gledao 1 Kontraviziju?

Bolje je nego sto sam mogao i da zamislim, ja cu ovo da skidam sa yt i arhiviram uredno.

Reveal hidden contents

Vagini koja je rodila ovo zelim metastazu raka ociju.

post-1-0-51270200-1358283220.jpg

Posted
tito
nemamo mi taj internet, fejsbuk i ostala cudesa, ali  uoci vecih praznika se zapljusnemo malo ispod pazuha u dvoristu na cesmi sa bunara i  onda blatnjavim stazama do terazija da ga gledamo na tv.
skupimo se tu, cela srbija pa gledamo ovaj 1 drzavni kanal sto imamo. za novu godinu nam je on licno  obecao tv u boji
kako je kod vas? koliko ima sati?
To
Posted

preprich za nas zene slabije konshtitucije!

pliiiz [emoji24]

sent from bubamoto

Posted (edited)

Jebote, koji blam. Ne znam ni koga, njega, mene, svih nas, onih u publici, 2018e godine u kojoj je moguće da se ovako nešto snimi, sve nas je blam, svi smo blam... :ph34r:

Edited by Mil@n
Posted (edited)
10 minutes ago, Mil@n said:

Jebote, koji blam. Ne znam ni koga, njega, mene, svih nas, onih u publici, 2018e godine u kojoj je moguće da se ovako nešto smeni, sve nas je blam, svi smo blam... :ph34r:

bukvalno. gledam i ne verujem šta gledam. ne mogu da prihvatim.
i razmišljam kako će njemu još mnogo života da ostane nakon vlasti SNS-a. mlad je.
kako ispadneš ovakav od onakvih roditelja, ipak???

edit. :isuse::isuse::isuse::isuse::isuse::isuse::isuse:

Edited by pt 2.0