ToniAdams Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 da me vidis kad gledam one holmark sudske, pa kad mater izgubi starateljstvo.
ToniAdams Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 realno nikad ne placem posto sam pakleno zajeban.ipak, tesko da bih odgledao do kraja ponovo into the wild
Аврам Гојић Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 meni bilo frka kada wallace pre smrti prica "momci, mi smo zajedno, mi smo ekipa"najgadniji RIP u seriji
Аврам Гојић Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 realno nikad ne placem posto sam pakleno zajeban.ipak, tesko da bih odgledao do kraja ponovo into the wildja sam gledao dva puta, oba puta sam posle satima bio zamisljen, a film mogu da prevrtim u glavi od prve do poslednje scene.
ToniAdams Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ma to mi uz mist i nebeska stvorenja najdepresivniji film ikad
Aleksandar88 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Kad kazes Mist ne mislis valjda na ocajnu ekranizaciju Kingovog romana ?
ToniAdams Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 odlicna je ekranizacija, bio sam vec jedanput sam protiv svih ovde.sad, sto forumasi ugl ne mogu da zagrebu ispod povrsine i skuze film, ejebiga ne poredim sknjigom, to nikad ne radim.
ToniAdams Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 kad je pobegao sima... :o aukurac, jesu ga nasli?
Mr.Mxyzptlk Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 (edited) u 50/50 je bilo na ivici, par zajebatih scena. s tim sto postoji balans u vidu isto toliko smesnih. Edited August 2, 2012 by exTRaGluv
kobni zelaya Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 odlicna je ekranizacija, bio sam vec jedanput sam protiv svih ovde.sad, sto forumasi ugl ne mogu da zagrebu ispod povrsine i skuze film, ejebiga ne poredim sknjigom, to nikad ne radim.Nisam gledao Mist, baš ću da bacim pogled. Meni je najdepresivniji bio i ostao Don't Look Now, mada to nema veze s plakanjem, više sa teškim čemerom koji me obuzme posle pola filma otprilike i postaje neizdržljiv do kraja.
ToniAdams Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 a leon? ne mogu reci da sam se radovo kad ga je onaj narkos sid visez upuco sledja.
Recommended Posts