Jump to content
IGNORED

Kad sam pustio suzu

Turnbull

Recommended Posts

Posted
cool.gif da me vidis kad gledam one holmark sudske, pa kad mater izgubi starateljstvo.
Posted

a kolko sam se isplakala gledajuci wire...

Posted

realno nikad ne placem posto sam pakleno zajeban.ipak, tesko da bih odgledao do kraja ponovo into the wild

Posted

meni bilo frka kada wallace pre smrti prica "momci, mi smo zajedno, mi smo ekipa"najgadniji RIP u seriji

Posted
realno nikad ne placem posto sam pakleno zajeban.ipak, tesko da bih odgledao do kraja ponovo into the wild
ja sam gledao dva puta, oba puta sam posle satima bio zamisljen, a film mogu da prevrtim u glavi od prve do poslednje scene.
Posted

ma to mi uz mist i nebeska stvorenja najdepresivniji film ikad

Posted

Kad kazes Mist ne mislis valjda na ocajnu ekranizaciju Kingovog romana ?

Posted

odlicna je ekranizacija, bio sam vec jedanput sam protiv svih ovde.sad, sto forumasi ugl ne mogu da zagrebu ispod povrsine i skuze film, ejebiga :fantom: ne poredim sknjigom, to nikad ne radim.

Posted

kad je pobegao sima...

Posted
kad je pobegao sima...
:o aukurac, jesu ga nasli?
Posted (edited)

u 50/50 je bilo na ivici, par zajebatih scena. s tim sto postoji balans u vidu isto toliko smesnih.

Edited by exTRaGluv
Posted
odlicna je ekranizacija, bio sam vec jedanput sam protiv svih ovde.sad, sto forumasi ugl ne mogu da zagrebu ispod povrsine i skuze film, ejebiga :fantom: ne poredim sknjigom, to nikad ne radim.
Nisam gledao Mist, baš ću da bacim pogled. Meni je najdepresivniji bio i ostao Don't Look Now, mada to nema veze s plakanjem, više sa teškim čemerom koji me obuzme posle pola filma otprilike i postaje neizdržljiv do kraja.
Posted

a leon? ne mogu reci da sam se radovo kad ga je onaj narkos sid visez upuco sledja.