August 2, 201212 yr realno nikad ne placem posto sam pakleno zajeban.ipak, tesko da bih odgledao do kraja ponovo into the wild
August 2, 201212 yr meni bilo frka kada wallace pre smrti prica "momci, mi smo zajedno, mi smo ekipa"najgadniji RIP u seriji
August 2, 201212 yr realno nikad ne placem posto sam pakleno zajeban.ipak, tesko da bih odgledao do kraja ponovo into the wildja sam gledao dva puta, oba puta sam posle satima bio zamisljen, a film mogu da prevrtim u glavi od prve do poslednje scene.
August 2, 201212 yr odlicna je ekranizacija, bio sam vec jedanput sam protiv svih ovde.sad, sto forumasi ugl ne mogu da zagrebu ispod povrsine i skuze film, ejebiga ne poredim sknjigom, to nikad ne radim.
August 2, 201212 yr u 50/50 je bilo na ivici, par zajebatih scena. s tim sto postoji balans u vidu isto toliko smesnih. Edited August 2, 201212 yr by exTRaGluv
August 2, 201212 yr odlicna je ekranizacija, bio sam vec jedanput sam protiv svih ovde.sad, sto forumasi ugl ne mogu da zagrebu ispod povrsine i skuze film, ejebiga ne poredim sknjigom, to nikad ne radim.Nisam gledao Mist, baš ću da bacim pogled. Meni je najdepresivniji bio i ostao Don't Look Now, mada to nema veze s plakanjem, više sa teškim čemerom koji me obuzme posle pola filma otprilike i postaje neizdržljiv do kraja.
August 2, 201212 yr a leon? ne mogu reci da sam se radovo kad ga je onaj narkos sid visez upuco sledja.