Posted August 2, 201212 yr Pogledao sinoć ponovo "About a Boy". Kol'ko je ono dobar film, pa to nije normalno. Rasplakao sam se nekoliko puta, koga zanima može i brejkdaun po scenama.Ko se ne loži na Hju Granta nije muško. Dostojan naslednik svog prezimenjaka i zemljaka Kerija.http://www.youtube.com/watch?v=ie5m7NuWgXM
August 2, 201212 yr Interesantno je to sa plakanjem uz filmove. Da vidimo uz koje filmove mi krene muska suza, najteza.Naravno, "Pat Garrett i Billy the Kid", kada Koburn jase u svoju sramotu, a decacic ca gadja kamencicima.Poslednja scena filma "Oh Brother Where Art Thou", kada krene pesma "Angel Band" i vidi se crnac na dresini.Mijazakijev "Spirited Away", kada shvate da je zmaj Kohaku - reka koja nosi decu do plitke vode.I..."Merry Christmas! Merry Christmas", najpotresnija scena ikada, kraj filma "It's a Wonderful Life". Edited August 2, 201212 yr by Marko M. Dabovic
August 2, 201212 yr kada visler u das leben der anderen kaže - no, it's for me, brada kreće da se trese, oko kreće da suzi..i kada branka katić prepozna čarape nebojše glogovca u ubistvu s predumišljajem
August 2, 201212 yr nisam gledao nijedan ujebote al si ti mator! :P obadva se besomucno vrtela u zimskom bioskopu od pocetka osamdesetih do sredine devedesetih
August 2, 201212 yr ujebote al si ti mator! :P obadva se besomucno vrtela u zimskom bioskopu od pocetka osamdesetih do sredine devedesetihma gledao sam ja zimski bioskop...sad sam izvrteo scene iz Champa i filma se secam kao kroz maglu. a Shane mi je jednostavno propust, posto sam gistro ljubitelj vesterna.
August 2, 201212 yr Author I..."Merry Christmas! Merry Christmas", najpotresnija scena ikada, kraj filma "It's a Wonderful Life". + 1About a Boy: "Every man is an island..."Apelujem za jedan split, naslovljen recimo, filmsko plačipičkarenje.
August 2, 201212 yr Author kada visler u das leben der anderen kaže - no, it's for me, brada kreće da se trese, oko kreće da suzi..+1+ Chasing Amy: "Oh. Just some guy I knew."
August 2, 201212 yr poslednja u poslednjem ciklusu crnogujenajtuznija scena u istoriji nisam gledao nijedan stoko bezrepa. dok ne odgledas sejna wtmil Edited August 2, 201212 yr by ToniAdams