November 14, 20231 yr Znaju svi za dzoni, a dzonija nerviraju. On je u onom raspadu ostao izmedju dva sveta, jedna napustio, u drugi nikad ije stigao, i to nije prijatno.
November 14, 20231 yr odavde sve počelo https://www.scribd.com/document/683395781/TREBA-LI-DA-SAZNAŠ-KAMO-ODLAZIM-IZMIŠLJAJUĆI-POTREBU-ZA-PROMENOM-TREBA-LI-DA-SAZNAŠ-SVE-ŠTO-OSEĆAM-VRATI-SE-U-LADICU
November 14, 20231 yr Ajd za nas neupucene gde je taj fajt sa feministkinjama? Toliko je izgleda bitan da ga je nemoguce naci na portalima.
November 14, 20231 yr 41 minutes ago, Mel said: Shta je sad dzoni skrivio? Rekao je: Bez milosti me kurva nasukala na blud. Osećam se objektivizirano i poniženo 😭 Nasilnik!
November 14, 20231 yr ja samo do jutros mislio da peva ...nasukala na sprud... Gle, ipak sam dobro čuo, a na kao neki... Edited November 14, 20231 yr by Filozof manijak
November 14, 20231 yr 21 minutes ago, Svemir Zeka said: Da da, na sprud, blud mi je frojdovska omaška nema veze, nisi ti kriva (dzoni je)
November 14, 20231 yr 35 minutes ago, Filozof manijak said: ja samo do jutros mislio da peva ...nasukala na sprud... Gle, ipak sam dobro čuo, a na kao neki... Sprud, pih Jel razgovarao sa bludniciom ili sprudnicom
November 15, 20231 yr 1 hour ago, Svemir Zeka said: @Elenikodaj reci gde je bio taj feministički nasrtaj, nikako da nađem. marija ratković se nešto ispraznila na džonija, u startu je bio incel i slično, ne sećam se da li je i bumer ali ne nalazim kod nje to sada, ne znam da li je brisala ako je neko poznaje neka je pita