September 27, 20186 yr tako je, sta ima da se trti sa detetom po parlamentima umesto da sedi kuci, da kuva pelene i nasisava. sve po modelu: on da loce pivo, ona da radja.
September 27, 20186 yr Ma ne, u pravu si. Treba da radi, trudnicko i ostala bolovanja su prevazidjena... Komunizam... Sent from my F8132 using Tapatalk
September 27, 20186 yr Kad ga rodila nek se i brine o njemu a ne da ga vucara da se dernja i svima pentra po glavi.
September 27, 20186 yr 1 hour ago, 3opge said: tako je, sta ima da se trti sa detetom po parlamentima umesto da sedi kuci, da kuva pelene i nasisava. sve po modelu: on da loce pivo, ona da radja. Pa da, logicno je onda sto poslodavci u Srbalja otpustaju zaposlene zene zbog dece, nego odmah iz Narodnog Fronta na posao. Kapitalizam, bato.
September 27, 20186 yr 3orge da dobije orlova muda za hrabrost iskazanu u borbi protiv forumskog patrijarhata i sovinizma
September 27, 20186 yr Just now, mjone said: 3orge da dobije orlova muda za hrabrost iskazanu u borbi protiv forumskog patrijarhata i sovinizma Dakle, partijarhat je traziti trudnicko bolovanje za zaposlene zene umesto odmah u rudnik? Sad sam nesto novo naucio. Lepo bi sliku Jacinde trebalo poslati Vucicu, pa da nam pokaze sta je protestantizam, a ne neko socijalisticke tekovine.
September 27, 20186 yr 11 minutes ago, Budja said: Dakle, partijarhat je traziti trudnicko bolovanje za zaposlene zene umesto odmah u rudnik? Sad sam nesto novo naucio. moj post je (sarkastican) odgovor na "sve po modelu: on da loce pivo, ona da radja." i slicna 3orge-ova glupiranja a jbga, duza "trudnicka bolovanja" su izgleda lukav mehanizam patrijarhata da se zenama osladi kuca, usisavanje i radjanje
September 27, 20186 yr 1 minute ago, mjone said: moj post je (sarkastican) odgovor na "sve po modelu: on da loce pivo, ona da radja." i slicna 3orge-ova glupiranja a jbga, duza "trudnicka bolovanja" su izgleda lukav mehanizam patrijarhata da se zenama osladi kuca, usisavanje i radjanje OK, nije mi proradio detektor za ironiju.
September 27, 20186 yr 2 hours ago, Budja said: Pa sto ga nije podojila, onda? Ja mislio da bas zbog dojenja i brige o deci postoje trudnica bolovanja i tako te stvari. i da je to, bato, jedna od tekovina civilizacije a ne da vodis malog na pos´o. To sa bebama na poslu nije nikakav empowerment zena vec kapitalizam 1:1, superhuman, sve se moze. Lep primer mizoginije - na istom nivou kao i sistematsko prozivanje zenskih politicara babama.
September 27, 20186 yr Ima ih koje su i kao dede, u cemu je problem, ko mi te opet diro, tako politicki korektnog?
September 27, 20186 yr 1 hour ago, Anduril said: Lep primer mizoginije - na istom nivou kao i sistematsko prozivanje zenskih politicara babama. Sta je mizoginija u mom postu kao odgovor na 3orgeov post koji, dakako, nisi citirao?
September 27, 20186 yr On 25.9.2018. at 11:51, Budja said: Ovo mi je nanivou Stanije, Informera i slicno. Jeziva jeftina manipulacij i photo op od onij koji su 1% na vrhu. Skroz off. Ima forumasa blize 1% od premijerke NZ.
September 27, 20186 yr 19 minutes ago, Budja said: Sta je mizoginija u mom postu kao odgovor na 3orgeov post koji, dakako, nisi citirao? Zorge je bio ironican, tako da nema potrebe za citiranjem. A za mizoginiju, neka ti neko drugi objasni kako recimo dvogodisnja pauza utice na karijere zena oko tridesete. Naravno da je OK uzeti 2 godine ako zelis, ali bi isto tako trebalo biti OK kao zena uzeti samo mesec dana i vratiti se na posao gde je baby-friendly atmosfera. Ali, kao sto rekoh - slaze se sa "babama" i navijanjem za mizogine i patrijarhalne nacionaliste svih fela.
September 27, 20186 yr Meni jedino nije OK da bebu izlaze bacilima odvratnih politicara, ali OK - gradi imunost.
September 27, 20186 yr 4 minutes ago, Anduril said: Zorge je bio ironican, tako da nema potrebe za citiranjem. A za mizoginiju, neka ti neko drugi objasni kako recimo dvogodisnja pauza utice na karijere zena oko tridesete. Naravno da je OK uzeti 2 godine ako zelis, ali bi isto tako trebalo biti OK kao zena uzeti samo mesec dana i vratiti se na posao gde je baby-friendly atmosfera. Ali, kao sto rekoh - slaze se sa "babama" i navijanjem za mizogine i patrijarhalne nacionaliste svih fela. Docim sam ja bio ludo iskren. Kako se bavis citanjem karaktera, to je cudo jedno. 1%, kazem ja. Mogu Jacinda i ona u Evropskom Parlementu jer je "baby friendly", ali bi mogao Anduril da nam kaze kako ce se to u McDonaldsu uspostaviti baby friendly atmosfera. Nece, nego zena nece doci na posao i dobice otkaz, a ako se pobuni liberali ce da kaze da je potrebno promovisati baby friendly atmosferu kao resenje, umesto garantovanog trudnickog.