Jump to content
IGNORED

rodna ravnopravnost

gagorder

Recommended Posts

Posted (edited)

:lolol:

evo za čika indija, jedna moderna žena iz novijih serija

i da brani i da rađa

katees_pic02.jpg

EDIT:

i dva pitanjca

glede obrazovanja, da li se menjao broj devojaka koje upisuju srednje i visoke škole u zadnjih 30 godina, neovisno o profilu?

i kako socologija gleda na leaking of promiscuous material koji daleko više pogađa žene i zar nije to primer gde moderne tehnologije unazađuju položaj žene, ili to nema veze sa položajem žene u društvu?

Edited by Vapad
Posted

nisu bre. tu nisi u pravu. pa bar je u med menu jasno s koje tacke zene polaze a na koju stizu i kakvo nasljedje ostavljaju. pegi je fajter iz generacije fajtera. 

no da ne odemo predaleko...

Peggy je pozitivna, predstavlja 1 pozitivan trend, i to je sve - pozitivno. A i realno teško da sam na umu imao tu seriju i taj program. Postoje druge stvari...ali tu bismo defo otišli predaleko.

Posted

pa upravo je u tome i stvar sto postoje razne stvari, to sam i rekla :)

pop kultura nije homogena, nisu ni zene ni zensko pitanje

Posted

i kako socologija gleda na leaking of promiscuous material koji daleko više pogađa žene i zar nije to primer gde moderne tehnologije unazađuju položaj žene, ili to nema veze sa položajem žene u društvu?

Šta ti je promiscuous material?

Posted

pa upravo je u tome i stvar sto postoje razne stvari, to sam i rekla :)

pop kultura nije homogena, nisu ni zene ni zensko pitanje

pop kultura nikad nije bila homogena. zato i ne pričamo u apsolutnim kategorijama, nego o trendovima.

Posted

pop kultura nikad nije bila homogena

Bila je prilično homogena kad sam ja bio mali. ^_^

Posted

Bila je prilično homogena kad sam ja bio mali. ^_^

bila je homogenija, to jeste, priznajem :) jbg, mediji, komunikacije, eklektika, itd. 

Posted

Šta ti je promiscuous material?

Pa sve ono što se time smatra, nude selfies, drunk sex videos i sl.

Kad se desio onaj proslogodisnji procureli su samo materijali zenskog zivlja, ako je haker u pitanju i ciljao je slavne zar ne bi bilo uravnotezeno, cilj su bile slavne zene.

Posted

Pa sve ono što se time smatra, nude selfies, drunk sex videos i sl.

Kad se desio onaj proslogodisnji procureli su samo materijali zenskog zivlja, ako je haker u pitanju i ciljao je slavne zar ne bi bilo uravnotezeno, cilj su bile slavne zene.

Znao sam našta misliš, samo ja ne bih to zvao "promiscuous". Odnosno, nije golotinja i seks nužno promiskuitet, a ta reč implicira i neki moralni sud. (Jako me iritira to što deo javnosti, konkretno anonimni internet komentatori - ne mislim na forum - šilji patku nad tuđim javnim "sagrešenjima", kao da su oni svi Majke Tereze.)

Posted

evo za čika indija, jedna moderna žena iz novijih serija

i da brani i da rađa

katees_pic02.jpg

a kao slucajno se zove kara  :fantom:

Posted (edited)

@indy: Zato sam ga i napisao tako a ne nekako drugačije, zato što je posledica takođe indikativna.

@betty:

ah, ali pazi, lik je u originalnoj bio dečak, so 50-50

Edited by Vapad
Posted

@betty:

ah, ali pazi, lik je u originalnoj bio dečak, so 50-50

znam, znam. kara je inace super. da ne kazem do jaja. 

Posted

@indy: Zato sam ga i napisao tako a ne nekako drugačije, zato što je posledica takođe indikativna.

Ne razumem šta ovde kažeš.

Posted

pa i to zgražavanje je deo neravnopravnosti, polne, u neku ruku, zar ne?

Posted

Komentar o televiziji,serijima i filmovima je vise u smislu dva kanala 1980 vs pa danasnjica :)