Vapad Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) evo za čika indija, jedna moderna žena iz novijih serija i da brani i da rađa EDIT: i dva pitanjca glede obrazovanja, da li se menjao broj devojaka koje upisuju srednje i visoke škole u zadnjih 30 godina, neovisno o profilu? i kako socologija gleda na leaking of promiscuous material koji daleko više pogađa žene i zar nije to primer gde moderne tehnologije unazađuju položaj žene, ili to nema veze sa položajem žene u društvu? Edited July 21, 2015 by Vapad
MancMellow Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 nisu bre. tu nisi u pravu. pa bar je u med menu jasno s koje tacke zene polaze a na koju stizu i kakvo nasljedje ostavljaju. pegi je fajter iz generacije fajtera. no da ne odemo predaleko... Peggy je pozitivna, predstavlja 1 pozitivan trend, i to je sve - pozitivno. A i realno teško da sam na umu imao tu seriju i taj program. Postoje druge stvari...ali tu bismo defo otišli predaleko.
morgana Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 pa upravo je u tome i stvar sto postoje razne stvari, to sam i rekla :) pop kultura nije homogena, nisu ni zene ni zensko pitanje
Indy Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 i kako socologija gleda na leaking of promiscuous material koji daleko više pogađa žene i zar nije to primer gde moderne tehnologije unazađuju položaj žene, ili to nema veze sa položajem žene u društvu? Šta ti je promiscuous material?
MancMellow Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 pa upravo je u tome i stvar sto postoje razne stvari, to sam i rekla :) pop kultura nije homogena, nisu ni zene ni zensko pitanje pop kultura nikad nije bila homogena. zato i ne pričamo u apsolutnim kategorijama, nego o trendovima.
Indy Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 pop kultura nikad nije bila homogena Bila je prilično homogena kad sam ja bio mali. ^_^
MancMellow Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Bila je prilično homogena kad sam ja bio mali. ^_^ bila je homogenija, to jeste, priznajem :) jbg, mediji, komunikacije, eklektika, itd.
Vapad Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Šta ti je promiscuous material? Pa sve ono što se time smatra, nude selfies, drunk sex videos i sl. Kad se desio onaj proslogodisnji procureli su samo materijali zenskog zivlja, ako je haker u pitanju i ciljao je slavne zar ne bi bilo uravnotezeno, cilj su bile slavne zene.
Indy Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Pa sve ono što se time smatra, nude selfies, drunk sex videos i sl. Kad se desio onaj proslogodisnji procureli su samo materijali zenskog zivlja, ako je haker u pitanju i ciljao je slavne zar ne bi bilo uravnotezeno, cilj su bile slavne zene. Znao sam našta misliš, samo ja ne bih to zvao "promiscuous". Odnosno, nije golotinja i seks nužno promiskuitet, a ta reč implicira i neki moralni sud. (Jako me iritira to što deo javnosti, konkretno anonimni internet komentatori - ne mislim na forum - šilji patku nad tuđim javnim "sagrešenjima", kao da su oni svi Majke Tereze.)
betty Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 evo za čika indija, jedna moderna žena iz novijih serija i da brani i da rađa a kao slucajno se zove kara
Vapad Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) @indy: Zato sam ga i napisao tako a ne nekako drugačije, zato što je posledica takođe indikativna. @betty: ah, ali pazi, lik je u originalnoj bio dečak, so 50-50 Edited July 21, 2015 by Vapad
betty Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 @betty: ah, ali pazi, lik je u originalnoj bio dečak, so 50-50 znam, znam. kara je inace super. da ne kazem do jaja.
Indy Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 @indy: Zato sam ga i napisao tako a ne nekako drugačije, zato što je posledica takođe indikativna. Ne razumem šta ovde kažeš.
Vapad Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 pa i to zgražavanje je deo neravnopravnosti, polne, u neku ruku, zar ne?
kurjak92 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Komentar o televiziji,serijima i filmovima je vise u smislu dva kanala 1980 vs pa danasnjica :)
Recommended Posts