Jump to content
IGNORED

rodna ravnopravnost

gagorder

Recommended Posts

Posted (edited)

Definitivno bi imao uspeh kod riba, samo da je pucao malo nize. :fantom:

Ma, skinuo bi mrak za par godina, sigurno.

Nego ova današnja instant generacija mladež, to sve nestrpljivo.

Edited by Bujodrag
Posted

Sad ga i vi svirate sa tim dzemperlijkama i modelima. Decko imao metar i zilet, bejbi fejs, pedeset kila,  glas zarobljen u mid pubertet, i na sve to - psihicki poremecaj. Definitivno bi imao uspeh kod riba, samo da je pucao malo nize. :fantom:

Pa nema osobe kojoj Đastin Biber nije prva asocijacija na ovaj tvoj opis  :lolol:

Ustvari ne znam šta hoćeš da kažeš, da je dečko zaista bio beznedežan slučaj? Samo pogledaj oko sebe i videćeš razne niske/zadrigle/pihtijaste/sa nizom neuroza muškarce koji jebu. Samo što ne jebu svi oni long-legged blond-haired popular girls. Tough luck :(

Posted

Pa nema osobe kojoj Đastin Biber nije prva asocijacija na ovaj tvoj opis  :lolol:

Ustvari ne znam šta hoćeš da kažeš, da je dečko zaista bio beznedežan slučaj? Samo pogledaj oko sebe i videćeš razne niske/zadrigle/pihtijaste/sa nizom neuroza muškarce koji jebu. Samo što ne jebu svi oni long-legged blond-haired popular girls. Tough luck :(

E sad i ti, neki hoce samo da jebu, neki hoce da jebu neku koja im se svidja.

Posted

Ali, svakako, kakvo saosećanje bismo mogli da nadjemo za lika koji ubija druge zato što mu je teško palo shvatanje da je niko i ništa.

Da. Ne razumem zasto se nije jednostavno ubio ako mu je vec nejebica toliko tesko pala, nego je osetio potrebu da se "sveti" na nepoznatim ljudima. 

Posted

Ali, svakako, kakvo saosećanje bismo mogli da nadjemo za lika koji ubija druge zato što mu je teško palo shvatanje da je niko i ništa.

Nije on niko i nista (nije to niko) nego ima kompleks nize vrednosti. Tatica mu i okruzenje u kome je odrastao jebu blondike, svet prica da svi trebaju da jebu blondike i on jadan pokusava sve da uradi kako treba (ukljucujuci i da lici na onog pederka) i prc. Zivot nije film. E onda je pobesneo na sve jer u njegovoj glavi je sve uradio kako treba i opet nista. 

Sto ne znaci da treba da ga sazaljevamo jerbo za to vreme neko negde umire od gladi, bolesti il ima neki ozbiljniji problem. Mada, sa druge strane on i jeste zrtva jednog izopacenog sistema koji je izgubio humanost. Da ga je tata umesto upucivanja na producenta koji jebe mlade glumice uputio malo u saosecanje i normalan pogled na svet mozda bi druga prica bila. 

Posted

Ovo se okrece cisto na pricu o entitlement/u i nejebici, dok je on sam pisao da mu isto toliko tesko pada sto nema ni jednog prijatelja, i sto su mu za 21i rodjendan dosle majka i sestra u posetu jer su shvatile da nema koga da pozove na rodjendan. Ok, kapiram da je ovo odlican materijal za feministicko razmatranje, ali nije to cela prica. Njega su i momci odbacivali podjednako koliko i devojke, pominje npr kako nije imao ni jednu jedinu osobu da pozove za svoj 21i rodjenan, i kako je mastsao da upozna nekog prijatelja ili neku devojku i kako je generalno potpuno usamljen.

Posle je potpuno poludeo, i to je to.

Posted

Ovo se okrece cisto na pricu o entitlement/u i nejebici, dok je on sam pisao da mu isto toliko tesko pada sto nema ni jednog prijatelja, i sto su mu za 21i rodjendan dosle majka i sestra u posetu jer su shvatile da nema koga da pozove na rodjendan. Ok, kapiram da je ovo odlican materijal za feministicko razmatranje, ali nije to cela prica. Njega su i momci odbacivali podjednako koliko i devojke, pominje npr kako nije imao ni jednu jedinu osobu da pozove za svoj 21i rodjenan, i kako je mastsao da upozna nekog prijatelja ili neku devojku i kako je generalno potpuno usamljen.

Posle je potpuno poludeo, i to je to.

Na osnovu dijagonalnog čitanja manifesta, rekla bih da ovo nije tačno. OK, razumem da je on sam to rekao, ali treba uzeti sa rezervom to da nije mogao da ostvari prijateljstvo ni sa kim. Prvo, stalno se pominju Jeffrey i Philip (ako sam dobro zapamtila imena), a i niz drugih koji su pokazivali interesovanje za njega, ali on nije mogao da se druži s njima jer ih je previše mrzeo. Drugo, mislim da je on i dečeke tretirao manje-više kao devojčice; samo popularni postoje, ostali su nevidljivi. Ovo što kaže Dark, imao je model svega, pa i prijatelja. To što mali ragbisti/košarkaši/skejteri nisu hteli da se druže s njim, ne znači da nije hteo niko, samo su u njegovoj glavi svi ti ostali niko.

Posted

Mislim da smo svi u startu konstatovali social awkwardness, ali ako pogledaš oa njegova pisanija, videćeš da je prijatelje imao, ali ih je pogubio uglavnom zbog užasne zavisti koje je gajio prema njima i njihovom ipak nešto boljem uspehu sa devojkama.

Posted

Eto sta se desava kad zemlja nema vojni rok :fantom:

Posted

Mislim da se non-stop pominje kako su roditellji zabrinuti sto nema prijatelje, i to jos od najmanjih dana. Mislim da je imao prijatelje, ali samo neke povrsne, prosto ne bih rekla da je umeo da sa bilo kim napravi neki bliskiji odnos.

Posted

a sto se o ludaji raspravlja na ovoj temi?

Posted

Pa zar ne vidis sta nam rade druze toni :cry:

Posted

Supreme gentleman :isuse:

Mene fascinira arty-farty momenat njegovih video uradaka skoro kao i patološka umišljenost. I should be the one, my magnificence, such injustice, I deserve, me me me me me...

Čitam pola dana ovaj spektakularni manifesto, i najbolje mi je kad opisuje kad je tek krenuo na koledž, vozi svog bendžu pored autobuske stanice, vidi dve plavuše, uspori i osmehne im se zavodljivo... a one ne kažu ništa! Čak mu se i ne osmehnu u vidu odgovora! :O Naravno, sledi logična pravednička reakcija: prošao još jednom pored njih, zalio ih latte kafom, i odvezao se trijumfalno :lol: