Jump to content

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Aguero je 100% prvi pik, mislim da oko toga nema dileme, pitanje je samo ko ce biti drugi FW, na pocetku sezone verovatno Tevez.. Naravno, od Mancinija treba ocekivati puno rotacije i menjanja igraca pre 60 minuta.. :angry: Ja nemam ni Runija ni RVP-a, tu treba sacekati sta ce Fergusonu da dune, ne bi me cudilo da posalje Sreka na zadnjeg veznog.. :)Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

• Author
Kako me sjebao odvratni RvP prelaskom u Utd. Brz tip od nekog ko zeli da pomogne, gde li ce pijani Skot staviti Runija, koji je trebao da mi bude okosnica napada, ide nazad u vezu, na krilo, ostaje u napadu ???
Питање од 23 милиона фунти. Теорија коју сам усвојио је да Руни неко време иде на Сколсову позицију, онда ће Сека Перси да се поломи као и свих претходних година (осим прошле), па ће Руни да се врати у шпиц. Ту теорију руши што је на Сколсову позицију већ доведен одлични Кагава.Немам појма шта ће пијани Шкот да уради, а верујем да на свету то може да провали троје или четворо људи, од којих је један у Реалу.

Ja opet menjao moj tim u nedogled ... jedino me muci Modric koji mi se savrseno uklapa u koncepciju ali nisam siguran da ce uopste ostati u Totenhemu...jel zna neko od YNWA ekipe da li je Allen u planovima trenera vec od pocetka sezone?

Sto Adebayoru i dalje stoji da je Sitiju?I ja tumbam nesto non-stop,nikako da se odlucim za ekipu,cas mi se cini da mi mamojebacka ekipa,cas bi ih izbacio svih 15.Brinu me Celzijeva veza i Sitijev napad,imaju ogroman izbor tu i kontam da ce biti milion rotacija.Bice zajebano izabrati onog koji ce tu najvise dominirati.A sad gledam i Junajtedovu navalu :blink: tek tu treba ubosti zlatnu koku,runi,rvp,kagava,nani,jang,valensija...

Pa zato sto i jeste u Sitiju.. Ne secam se da je presao negde, ili da je pozajmljen, jos uvek. Nabili su mu bezobrazno visoku cenu na Fantaziju iskljucivo na premisi njegovog trajnog prelaska u Tot'nam, od cega kako stvari stoje nema nista. Ne nadje li klub nece minuta odigrati u jesenjem delu.

Nabili su mu bezobrazno visoku cenu na Fantaziju iskljucivo na premisi njegovog trajnog prelaska u Tot'nam, od cega kako stvari stoje nema nista. Ne nadje li klub nece minuta odigrati u jesenjem delu.
Ducco majku mu, imam i ja neka osećanja, nije ni moje srce od kamena... :cry:

Edited by bob loblaw

Moram konachno da zagrejem stolicu i skockam tim... Sve sam odlagao, chekajuci da se zavrshe transferi, al' ne ostade mi bash mnogo vremena... U principu, imam ideju za nekih 60% tima, a ostalo ce biti trenutak inspiracije... :wacko:

Edited by Hobbit slayer

Pa zato sto i jeste u Sitiju.. Ne secam se da je presao negde, ili da je pozajmljen, jos uvek. Nabili su mu bezobrazno visoku cenu na Fantaziju iskljucivo na premisi njegovog trajnog prelaska u Tot'nam, od cega kako stvari stoje nema nista. Ne nadje li klub nece minuta odigrati u jesenjem delu.
nemam pojma sto sam ja bio uvjeren da ga je totenhem otkupio

Nemojte samo poslednjeg dana da pravite tim, prosle godine je pukao sajt pa su mnogi poduvali u 1. kolu.. :unsure:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Nemojte samo poslednjeg dana da pravite tim, prosle godine je pukao sajt pa su mnogi poduvali u 1. kolu.. :unsure:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Ja kanda necu imati izbora, pa kud puklo da "puklo"... :frust: Shljaka, obaveze... Chisto kao kuriozitet, ovo je moj automatski kreiran tim... Chak i ne izgleda tako loshe, osim par pickova... ScreenShot001-4.jpg

Edited by Hobbit slayer

Ja opet menjao moj tim u nedogled ... jedino me muci Modric koji mi se savrseno uklapa u koncepciju ali nisam siguran da ce uopste ostati u Totenhemu...jel zna neko od YNWA ekipe da li je Allen u planovima trenera vec od pocetka sezone?
Nije Modrić neki igrač u fantasy smislu da bi bio nezamenjiv.. Što se tiče Allena, sudeći po onome koliko je ovde Rodgers svršio na njega, trebalo bi da bude u prvih 11, ali teško da će mu mesto biti zagarantovano.

Da ne kopam po prethodnim stranicama, molio bih za kratak i konkretan odgovor - da li je ostalo neko upraznjeno mesto u nekoj PPP ligi ili bar za H2H? Naravno, ako je odgovor potvrdan, molio bih i za sifru... hvala!

nemam pojma sto sam ja bio uvjeren da ga je totenhem otkupio
Jeste ga otkupio, tj. sve je dogovoreno, ali Adebayor je još u sporu sa Sitijem zbog nekakvih para koje tvrdi da su mu ostali dužni (u slučaju transfera treba da mu isplate nešto, a oni neće). Tako da je taj transfer on hold. Ako će igrati za nekog u PL ove sezone, igraće za Tottenham.
Da ne kopam po prethodnim stranicama, molio bih za kratak i konkretan odgovor - da li je ostalo neko upraznjeno mesto u nekoj PPP ligi ili bar za H2H? Naravno, ako je odgovor potvrdan, molio bih i za sifru... hvala!
Ima valjda jedno mesto u h2h pusti praslinu pm za sifru.Sent from my cigla using Tapatalk

Pocinjem da pravim ekipu, kukala mi mati.Upropastili su me sa ovim dovodjenjem RVP-a.

Guest
This topic is now closed to further replies.