Jump to content

Featured Replies

uzasna odbrana, bio je sam kao duh na prvoj stativi. :isuse:

• Replies 817
  • Views 58.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Levo je Aliju Sise, svojevrsna legenda PSGa i Portsmta. Desno je Rigobert Song Bahanag, apsolutna legenda Championship Managera 2001/02, Liverpula i West Hama.  

• Pratite li Obalu belokosti?   U odlučujućoj utakmici za prolaz iz grupe gube 4:0 od Ekvatorijalne Gvineje, odmah nakon tekme i otpuštaju selektora, samo tri boda u grupi. Iz groba ih va

• Eurosport je toliko defudbalizovan da može komotno prenositi Eurosong.

Posted Images

pa to. bio je fazon 'njega Bog cuva' i na kraju eto.mnogo je talicna ova selekcija Burkne Faso, od prve do zadnje utakmice na ovom prvenstvu. posle prvog kola sam ih bio proglasio najlosijom ekipom turnira i svakako nisu igrama ne znam kolko odskocili od tada, al bre oce ih, da ne kazem da imaju jak mojo.

On 3. 2. 2013. at 20:44, DarkAttraktor said:
cisto da ilustrujem koji je ovo defanzivni propust, to je recimo ko kad bi Sasa Ilic dao go glavom posle kornera :D
... pa daj, svi znaju ovde ko je Pitroipa, otres'o Zvezdu onomad na najpraznijem™. -_-... i hvala na ovim pbp-ovima i highlightsima koje radiš, ne postižem da gledam, a ovako osećam k'o da jesam. :)

aaa u stvari malo sutra mojo. Burkina Faso su sve svoje utakmice odigrali na ovom Mbombela JSL poljancetu u Nelspruitu koji je bio kriminalan u zadnja 2 kola takmicenja po grupama (bukvalno ko uzorana njiva), a sad su ga kao malo doveli u red pred 1/4 finalne okrsaje.and guess what ? tamo ce da igraju i svoj 5 mec na ACN-u sa Ganom u 1/2 finalu :)

On 3. 2. 2013. at 21:42, Oxymoron said:
... pa daj, svi znaju ovde ko je Pitroipa, otres'o Zvezdu onomad na najpraznijem™. -_-... i hvala na ovim pbp-ovima i highlightsima koje radiš, ne postižem da gledam, a ovako osećam k'o da jesam. :)
pazi kad sam gledo doticni dvomec, a ni ne secam se da nas je on napunio.njema na cem :)
  • Author

Kakav fejl Slonova, Fei neverue :oALi zato Burkina JEBE!

samo dok ovi gnjavatori ne stave oficijelne hajlajtse, da postavim ovde play of the day, tj. game-winning solo-prodor Sandej Mba koji se sjurio poput vremenske nepogode sa centra igralista do ivice sesnaesterca i opalio polu-lob ko zmaj:http://www.youtube.com/watch?v=2hXV2zrghtw

Edited by DarkAttraktor

Jbg ocekivano Gana prosla Zelene, al ostvarila se moja zelja da Slonovi ne uzmu :naughty:

Delegacija PPPa za dva sata krece nocnim busom iz Joburga za Nelspruit. Nadigla se neka oluja napolju, valjda cemo stici u komadu. Svim srcem uz Burkinu FasoKarte za finale su rasprodate, moracemo da jurimo tapkarose, Fei jel imas ideju gde i kako da ih nadjemo?

Edited by Delija67

• Author

Dodjes par sati ranije ispred stadiona i promuvas se malo, pojavice se neko sigurno. Btnj kad smo mi igrali u Nelspruitu ostalo je milion karata a isto su mi pricali za PE.

Sta radite koji kurac vas dvojica u Africi? Otisli bas zbog ovog prvenstva ili sljakate tamo?

Nigerija "dere" Mali... Četiri komada, a tek je 60. minut.

Svaka im cast! :Hail:

On 5. 2. 2013. at 21:44, Zli Gli said:
Sta radite koji kurac vas dvojica u Africi? Otisli bas zbog ovog prvenstva ili sljakate tamo?
Fei bio na Sveckom™ a Delija sad otisao a kojim povodom pojma nemam.