banecare1 Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 moje prve komsije upoznali luju tokom snimanja one epizode u pekingu i kazu da je gnjida od coveka.
Lrd Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 (edited) moje prve komsije upoznali luju tokom snimanja one epizode u pekingu i kazu da je gnjida od coveka. Eh, ko zna šta to znači. Ne kažem da nije gnjida, samo da to ne može tako lako da se oceni na ovom primeru, makar pretpostavljam. Ti glumci (ili pevači, šoubiz uopšte) rade kad snimaju, to im je posao i na to su fokusirani, a ljudi uglavnom očekuju da oni budu sve super strava i otvoreni za druženje sa svima pa se razočaraju. I što je neko veća zvezda, to drkadžijstvo je izraženije i razumljivije. Mada, opet ponavljam™, možda je stvarno gnjida. Ni u seriji se ne prodaje kao neki dobar čovek. :) edit: ali, svaki detalj je dobrodošao, molim lepo. :) Edited April 3, 2014 by Lrd
scab Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 heh, ja u njujorku čuo potpuno suprotnu stvar od ljudi koji su ga upoznali. ali gotovo sam siguran da je teški drkoš.
Lrd Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 Da, vidi se da je drkoš, mada meni to ne smeta. Meni je "gnjida" neko tipa Milojko Pantić ili Boris Malagurski, tako neki užas.
banecare1 Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 komsije su super par - ozi/usa/latino kombinacija, pa jos amateri alkoholicari, tacno meni po meri. ucestvovali su u organizaciji snimanja pekinske epizode. sad sam malo i zaboravio posto su mi pricali u decembru, plus imali smo to vece spontani wine tasting u lokalnoj vinariji. secam se da ga gotive kao komicara i da su bili veoma ogorceni kakav je van scene. lose sam preveo sa engleskog, nije gnjida, bukvalni prevod je anus :D
Ravanelli Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 (edited) brate... šta Eh, ko zna šta to znači. Ne kažem da nije gnjida, samo da to ne može tako lako da se oceni na ovom primeru, makar pretpostavljam. Ti glumci (ili pevači, šoubiz uopšte) rade kad snimaju, to im je posao i na to su fokusirani, a ljudi uglavnom očekuju da oni budu sve super strava i otvoreni za druženje sa svima pa se razočaraju. I što je neko veća zvezda, to drkadžijstvo je izraženije i razumljivije. Mada, opet ponavljam™, možda je stvarno gnjida. Ni u seriji se ne prodaje kao neki dobar čovek. :) edit: ali, svaki detalj je dobrodošao, molim lepo. :) Da, vidi se da je drkoš, mada meni to ne smeta. Meni je "gnjida" neko tipa Milojko Pantić ili Boris Malagurski, tako neki užas. koji nepotrebni postovi. ovako bih ja verovatno simulirao da moram pod pretnjom smrću da komentarišem parenje puževa. koga bole uvo za tvoju nepotrebnu apologetiku sa takvom gimnastikom? Edited April 3, 2014 by Ravanelli
B_B Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Negdje je pricao da se nikada ne slikava sa fanovima, pa ga valjda zbog toga "prozivaju" po internetu, ali da ponekad poprica sa njima...i tako.
Lrd Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Louie je i dalje fenomenalan :D Jao, kako ti zavidim. Još samo nekoliko sati, omg omg.
Lrd Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Scena sa đubretarima je za desetku. Za 12-icu! Ali to je tačno to.
Razzmatazz Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Fenomenalna i druga epizoda, smejao sam se kao idiot sve vreme. Moral of the story: Seinfeld lied, benefits are NOT good for you.
Lrd Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Fenomenalna i druga epizoda, smejao sam se kao idiot sve vreme. Za slučaj da ne znaš: stiglo je do četvrte epizode, pošto se emituju dve od jednom.
Recommended Posts