Jump to content
IGNORED

Louie

Lrd

Recommended Posts

Posted

moje prve komsije upoznali luju tokom snimanja one epizode u pekingu i kazu da je gnjida od coveka. 

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

52

• luba

19

• Razzmatazz

17

• scab

12

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

moje prve komsije upoznali luju tokom snimanja one epizode u pekingu i kazu da je gnjida od coveka. 

Eh, ko zna šta to znači. Ne kažem da nije gnjida, samo da to ne može tako lako da se oceni na ovom primeru, makar pretpostavljam. Ti glumci (ili pevači, šoubiz uopšte) rade kad snimaju, to im je posao i na to su fokusirani, a ljudi uglavnom očekuju da oni budu sve super strava i otvoreni za druženje sa svima pa se razočaraju.

I što je neko veća zvezda, to drkadžijstvo je izraženije i razumljivije.

Mada, opet ponavljam™, možda je stvarno gnjida. Ni u seriji se ne prodaje kao neki dobar čovek. :)

edit: ali, svaki detalj je dobrodošao, molim lepo. :)

Edited by Lrd
Posted

heh, ja u njujorku čuo potpuno suprotnu stvar od ljudi koji su ga upoznali. ali gotovo sam siguran da je teški drkoš. 

Posted

Da, vidi se da je drkoš, mada meni to ne smeta.

Meni je "gnjida" neko tipa Milojko Pantić ili Boris Malagurski, tako neki užas.

Posted

komsije su super par - ozi/usa/latino kombinacija, pa jos amateri alkoholicari, tacno meni po meri. ucestvovali su u organizaciji snimanja pekinske epizode. sad sam malo i zaboravio posto su mi pricali u decembru, plus imali smo to vece spontani wine tasting u lokalnoj vinariji. 

secam se da ga gotive kao komicara i da su bili veoma ogorceni kakav je van scene. lose sam preveo sa engleskog, nije gnjida, bukvalni prevod je anus :D 

Posted (edited)

brate... šta

Eh, ko zna šta to znači. Ne kažem da nije gnjida, samo da to ne može tako lako da se oceni na ovom primeru, makar pretpostavljam. Ti glumci (ili pevači, šoubiz uopšte) rade kad snimaju, to im je posao i na to su fokusirani, a ljudi uglavnom očekuju da oni budu sve super strava i otvoreni za druženje sa svima pa se razočaraju.

I što je neko veća zvezda, to drkadžijstvo je izraženije i razumljivije.

Mada, opet ponavljam™, možda je stvarno gnjida. Ni u seriji se ne prodaje kao neki dobar čovek. :)

edit: ali, svaki detalj je dobrodošao, molim lepo. :)

Da, vidi se da je drkoš, mada meni to ne smeta.

Meni je "gnjida" neko tipa Milojko Pantić ili Boris Malagurski, tako neki užas.

koji nepotrebni postovi. ovako bih ja verovatno simulirao da moram pod pretnjom smrću da komentarišem parenje puževa.

koga bole uvo za tvoju nepotrebnu apologetiku sa takvom gimnastikom?

Edited by Ravanelli
Posted

Negdje je pricao da se nikada ne slikava sa fanovima, pa ga valjda zbog toga "prozivaju" po internetu, ali da ponekad poprica sa njima...i tako.

• 1 month later...
Posted

sutra prve dve epizode, jeeeej

Posted

Louie je i dalje fenomenalan :D

Posted

Louie je i dalje fenomenalan :D

Jao, kako ti zavidim. Još samo nekoliko sati, omg omg.

Posted

Luuuuuuuuuiiiiiiiii!!!

:lolol: :lolol:

Vratio se! :wub:

Posted

Scena sa đubretarima je za desetku.

Posted

Scena sa đubretarima je za desetku.

Za 12-icu! Ali to je tačno to. :lolol:

Posted

Fenomenalna i druga epizoda, smejao sam se kao idiot sve vreme.

Moral of the story: Seinfeld lied, benefits are NOT good for you.

Posted

Fenomenalna i druga epizoda, smejao sam se kao idiot sve vreme.

Za slučaj da ne znaš: stiglo je do četvrte epizode, pošto se emituju dve od jednom.