Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Trilogija je prilično vrhunac televizije u poslednjih par godina (breaking bad na stranu, ne bih da poredim, niti je za poređenje), pa može da bude nesmešan koliko hoće. :)A nije baš ni da nema smeja u svakoj epizodi...

znam da nisam rekao ništa novo ni pametno, samo sam hteo da se prijavim na temu :)

Edited by bob loblaw

• Replies 203
  • Views 25.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa jebem mu mater nenormalnu......briljantnu!

meni je ova bila bolja od trilogije, koja je nekako... pa - hipsterska. suviše se vukla i forma je gušila sadržaj, a sama priča je bila dobra. sav taj neki kul i taj linč, ne znam... iako je i u trilogiji louie = život, ipak mi se više sviđa ovako. ne znam kako bih objasnila taj izostanak svrša za te tri epizode, ali mi je zato ova poslednja bila razgaljujuća i savršena.

Stvarno najbolja sezona do sad. Serija razbija, da sam Louie sad bih je zavrsio, onako dok je sve na vrhuncu.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Louis CK host sledeceg SNLa 3. novembra!

• 2 weeks later...

Lincoln je bio super.

• 3 months later...

pa ovo ne moze da se vidi... al ima drugi klip, naravno da je hilarijesomiljena scena iz poslednje epizode- Loui objasnjava rukama da trazi reku a kinez pocinje da igra tai chi, sustina svih nerazumevanja i ratova- kulturni relativizam,vristanje od smeha

Edited by ants

• 1 month later...
  • Author

Bio Oh My God! Ali, to će sačekati večeras i na miru gledanje. Javljajte kakvo je.

savrsen, kakav bi bio :)step forward, kruzna publika. carlin bi bio ponosan kakav mu je naslednik.

svaki dan odgledam barem delic nekog njegovog stand up-a, moram da priznam da je ovaj najslabiji do sada.

jebesga, meni nije najslabiji, vec mi nekako najozbiljniji. zato i rekoh da bi se karlin ponosio. onaj deo sa dejtovima je, ko i uvek, najfeministickiji stejtment od svih feministickih. pa i sa babom i kucetom, takodje. foke isto. ma sve.ali ovo bi moglo da bude spektakl07JPLOUIS-CK2-popup-v2.jpg