MayDay Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) Pa u 5h se tek završava, pa dok neki aploaduju, pa dok skinemo biće kasnije od 6h, a ja neću da radim overnajter večeras. :) Edited August 19, 2013 by MayDay
ants Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) spavanjac ondak, ja moram da čuvam stražu, ne zbog vesti samo da ne ispadnem frik :) Edited August 19, 2013 by ants
ants Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 a hajzenberga ne gledam već par sezona, to će da bude na nekom maratonu in the future, thx :)
belch Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 i ja sam odlucila da odgledam celu sezonu u cugu na krajubrba mislim, ne njuzrum, njuzrum se upravo skida
Frank Pembleton Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) Sam Waterston je 1 car!A odgledao sam samo 4 epizode....Ono kreveljenje na staklu je luuuudilo... Edited August 19, 2013 by Frank Pembleton
Weenie Pooh Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Objasniše Genoa zajeb, meni je izuzetno glupavo, ali šta da se radi. Kao, onaj Deep Throat iz DOD je hteo osvetu za otpuštanje sina narkomana, koji je tako bez posla bio osuđen da se vrati drozi i zagine Još im je velikodušno dao onaj lažni flight manifest sa sve "fuck you Charlie" natpisom i svojim otiscima po njemu - šta ih sprečava da to pokažu na sudu, i imenuju ga? Neće valjda da štite identitet takvog izvora?A sarin gas pričicu je originalno sklepao marinac koji ima neke brain injuries zbog kojih kompulzivno izmišlja priče o raznim zločinima Plus ga je zdrav kolega podržao u optužbama iz čiste slepe solidarnosti :blink:A kao pièce de résistance, intervju sa generalom (koji je iz nepoznatih razloga hteo da priča o bojnim otrovima, ali ne i da prizna da su ih upotrebili ) je amaterski fotošopovao levičarski nastrojen producent iz svojih političkih ubeđenja Sve u svemu, budalaština. Daleko su bolji bili zapleti kad su se držali RL priča, umesto ovih kako-mali-Perica-zamišlja-žurnalistiku veštačkih drama.Glavna misterija ostaje, zašto je Maggie odsekla i ofarbala kosu tek posle Genoa zajeba, ako joj je to bila reakcija na afričko iskustvo? <_<
Fins fleet Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Jes imbecilno.Ali iz nekog razloga, ja ne gledam ovu seriju samo iz novinarskog vec i iz ljudskog ugla. Ono "Get it back!" na kraju je bilo bljutavo i prosto. I loved it!Ne znam, ova serija valjda ispunjava onaj deo mene koji je proveo citavo detinjstvo gledajuci Americkog Nindzu.
ants Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 (edited) eh a ovo za Megi, ne bih da stavljam u spoiler jer je samo pretpostavka ako ne bude zbog Jima i njegove nove... upropastiše devojku ne znam kako će da je vozdignu psihički Edited August 26, 2013 by ants
MayDay Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ja nemam kada da pogledam epizodu. Ne znam ni kad ću sutra. :(
Recommended Posts