Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

stavila sam starter za beskvasni hleb,opet me napalo da se bakcem..javljam se za dva dana :lol:

Posted (edited)

umalo mi hleb nije iscurio na radijator :lolol:u procesu sam..

Edited by ivy
Posted

Oh, vidim ovdje se stavljaju sličice kulinarskih sposobnosti. Ajd, kad budem stigao, moraću da okačim i ja svoje. Inače specijaliteti su mi riblja čorba i mađarski gulaš. Mmmmm, jedva čekam lijepo vrijeme da otvorim kotlić sezonu :)

Posted

Plus jean i za gulas i za corbu. Vec meracim kotlic, nisam ga od tuge ni gledao cele zime.

Posted (edited)

ja ovim jelima sa slike ne verujem -_-

Edited by extragluv
Posted

Mi smo htjeli da probamo napraviti jedan zimski, ali mi se nije dalo. Kažu da će sada ljepše vrijeme, tako da ću uskoro vatricu da potpalim :)

Posted
Mi smo htjeli da probamo napraviti jedan zimski, ali mi se nije dalo. Kažu da će sada ljepše vrijeme, tako da ću uskoro vatricu da potpalim :)
imam jedno pravilo za gulas u kotlicu: ne pocinjem da pijem dok ne izdinstam luk. Posle moze sta oces.
Posted
imam jedno pravilo za gulas u kotlicu: ne pocinjem da pijem dok ne izdinstam luk. Posle moze sta oces.
hahahahaha....ista stvar...šut' ba, sad mi se otvorio apetit :D
Posted

uf, da malo otopli pa da krčkam škembiće u kotliću

Posted

Donosim spricer i svoj kotlic :) vreme je najzad da organizujemo neku akciju

Posted (edited)

od srede..mislim na lepo vreme

Edited by ivy
Posted
Donosim spricer i svoj kotlic :) vreme je najzad da organizujemo neku akciju
može, dogovoreno. I onaj pasulj si ostao dužan :)
Posted (edited)
uf, da malo otopli pa da krčkam škembiće u kotliću
E, zato ja u mrzivaču imam pakete skuvanih škembića, pa, kad mi se jedu tripice bude gotovo očas posla. Edited by Bujodrag
Posted

ma meni su tripice, riblja i pasulj institucija. to mora da se krčka i jede u drušvu, inače to mi nije to