March 13, 201312 yr stavila sam starter za beskvasni hleb,opet me napalo da se bakcem..javljam se za dva dana
March 15, 201312 yr umalo mi hleb nije iscurio na radijator :lolol:u procesu sam.. Edited March 15, 201312 yr by ivy
March 15, 201312 yr Oh, vidim ovdje se stavljaju sličice kulinarskih sposobnosti. Ajd, kad budem stigao, moraću da okačim i ja svoje. Inače specijaliteti su mi riblja čorba i mađarski gulaš. Mmmmm, jedva čekam lijepo vrijeme da otvorim kotlić sezonu :)
March 15, 201312 yr Plus jean i za gulas i za corbu. Vec meracim kotlic, nisam ga od tuge ni gledao cele zime.
March 15, 201312 yr Mi smo htjeli da probamo napraviti jedan zimski, ali mi se nije dalo. Kažu da će sada ljepše vrijeme, tako da ću uskoro vatricu da potpalim :)
March 15, 201312 yr Mi smo htjeli da probamo napraviti jedan zimski, ali mi se nije dalo. Kažu da će sada ljepše vrijeme, tako da ću uskoro vatricu da potpalim :)imam jedno pravilo za gulas u kotlicu: ne pocinjem da pijem dok ne izdinstam luk. Posle moze sta oces.
March 15, 201312 yr imam jedno pravilo za gulas u kotlicu: ne pocinjem da pijem dok ne izdinstam luk. Posle moze sta oces.hahahahaha....ista stvar...šut' ba, sad mi se otvorio apetit :D
March 15, 201312 yr Donosim spricer i svoj kotlic :) vreme je najzad da organizujemo neku akciju može, dogovoreno. I onaj pasulj si ostao dužan :)
March 15, 201312 yr uf, da malo otopli pa da krčkam škembiće u kotlićuE, zato ja u mrzivaču imam pakete skuvanih škembića, pa, kad mi se jedu tripice bude gotovo očas posla. Edited March 15, 201312 yr by Bujodrag
March 15, 201312 yr ma meni su tripice, riblja i pasulj institucija. to mora da se krčka i jede u drušvu, inače to mi nije to