Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

• Replies 11.5k
  • Views 865.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

Uf jbt... Nestvarno.Bravo.

teleću belu čorbu i medaljone sa pečurkama, plus grašak nagusto sa belim mesom prethodno oprljenim na roštilju

http://www.youtube.com/watch?v=vW2Fptw70RsNajbolje mi je ispao sa paradajz koncentratom a najgore sa tomatinom. Moguce da sam tad kad sam koristio tomatino stavio malo vise soja sosa pa ga je mozda i to zeznulo.umesto rice vinegar koristim neko kinesko sirce sto sam uzeo u bloku 70.Ide fenomenalno preko kineskog miks povrca.

Edited by katamaran

pristavilatm kokošju supu, onu iz priče od neki dankoka živičarka, žilava, nema tu šta da se peče, sve otišlo u lonac, biće supe za 5 dana

biće bela,kisela čorba

sarmice_zpsfac74ee8.jpg

njam!ja danas cušpajz* od tikvica i pohovano belo meso*prodinsta se luk na malo ulja, pa se ubace tikvice iseckane na kockice, paradajz, paradajz pire (po želji), peršun i mirođija, i skuva sea pred kraj kuvanja može se dodati i bluk po želji

ja pravim danas i ćušpajz, ali od šargarepe :) i pohovane tikvice, i belo mjeso

e a ajd dajte časak onaj etalon™ za boraniju, sa pavlakom, koji vam je svima etalon a ja nikad čula dosad, ali dobro zvuči :)možda najbolje na kuvanju sa Waltom™

ja hocu da pravim kofte

*prodinsta se luk na malo ulja, pa se ubace tikvice iseckane na kockice, paradajz, paradajz pire (po želji), peršun i mirođija, i skuva sea pred kraj kuvanja može se dodati i bluk po želji
eh da, može se dodati i malo pirinča, lepo je :)
photo0003qt.jpgnisu imali jagnjetinu za mlevenje u alonsu, jebiga, uzeo sam junetinu. unutra ide jos sredina od leba, so, biber, kumin, beli luk, susena menta, jaje, persun

Sad si mi se usro u zivot, hteo sam vecerati sendvice ali je ovo izazvalo masivan drool. Dakle pravicu kofte na stapicima. Stavicu june, kumin, nanu, kajensku papriku, bluk, cluk, jajo i leba, na stapice, pa na gril tiganj. Pored ovog pravim thai curry umak sa kiselim mlekom, kojim cu posle preliti raznjice. I uz to basmati pirinac i zelenu salatu.

Edited by Marko M. Dabovic