Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

krompirovljeva musaka

• Replies 11k
  • Views 807.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

bacio shitake (krupno nasecene) na mulje, kad su krepale i pustile safta dodao bibera, djumbira, gomasia, malo dobrog balzamika, saku persuna, seckanu stabljiku celera, dobro izmesao. sad mogu da radim sta hocu s njima - mogu u pastu, mogu u salatu, mogu na kuskus a mogu i tako da se zobaju. mnogo sam dobar kuvar :0.6:
sam pravis gomasio ili imas neku gotovu varijantu?

ja pravim nešto a ni sama ne znam šta, realno :wacko:

• Author
sam pravis gomasio ili imas neku gotovu varijantu?
ma kupim onaj od 100 kinti iz bio spajza, nisam bas toliko analan - mada si u pravu, realno je bzvz, mogao bi biti malo intenzivnijeg okusa i dosta zaostaje za pravim

danas rucak iz kartonskih kutija, smrznuti spanac, oslic fileti i pire iz kesice..bilo je to ili rostilj iz gud-fuda..

ja kupovao gomasio tu i tamo, i nikad nijednim nisam bio zadovoljan. sad iskljucivo sam pravim.

bacio shitake (krupno nasecene) na mulje, kad su krepale i pustile safta dodao bibera, djumbira, gomasia, malo dobrog balzamika, saku persuna, seckanu stabljiku celera, dobro izmesao. sad mogu da radim sta hocu s njima - mogu u pastu, mogu u salatu, mogu na kuskus a mogu i tako da se zobaju. mnogo sam dobar kuvar :0.6:
Joj, biber.Šteta.
  • Author

sto steta? pa meni je biber, krupno mleveni, OK na pecurci. ne zagadi jelo nego nabodes tu i tamo aromatican komad. sad ako ne volis, izvini sto nisam kuvao za tebe...:)

Ne znam, nekako zatvori ukus, zamuti (suprotno od onog što radi peršun). Nikako mi ne ide na sirote pečurke. No, pošto nisi kuvao za mene......wave2.gif

krupno mleveni biber na pecurkama savrsen.

sto steta? pa meni je biber, krupno mleveni, OK na pecurci. ne zagadi jelo nego nabodes tu i tamo aromatican komad. sad ako ne volis, izvini sto nisam kuvao za tebe... :)
biber je dobar i u kafi, a da nije na pečurkama...

O, izgleda da sam usamljen u biberhejtu. :(

Biber zakon za bilo koje čurke. Ja ih nikad ne solim, da ne onjanjave prerano, nego samo biber, pa kasnije bluk i majčina dušica, pa limunov sok, pa so na kraju.

O, izgleda da sam usamljen u biberhejtu. :(
pricamo o sveze mlevenom biberu, razlika je drasticna.