March 12, 201312 yr bacio shitake (krupno nasecene) na mulje, kad su krepale i pustile safta dodao bibera, djumbira, gomasia, malo dobrog balzamika, saku persuna, seckanu stabljiku celera, dobro izmesao. sad mogu da radim sta hocu s njima - mogu u pastu, mogu u salatu, mogu na kuskus a mogu i tako da se zobaju. mnogo sam dobar kuvar :0.6:sam pravis gomasio ili imas neku gotovu varijantu?
March 12, 201312 yr Author sam pravis gomasio ili imas neku gotovu varijantu?ma kupim onaj od 100 kinti iz bio spajza, nisam bas toliko analan - mada si u pravu, realno je bzvz, mogao bi biti malo intenzivnijeg okusa i dosta zaostaje za pravim
March 12, 201312 yr danas rucak iz kartonskih kutija, smrznuti spanac, oslic fileti i pire iz kesice..bilo je to ili rostilj iz gud-fuda..
March 12, 201312 yr ja kupovao gomasio tu i tamo, i nikad nijednim nisam bio zadovoljan. sad iskljucivo sam pravim.
March 12, 201312 yr bacio shitake (krupno nasecene) na mulje, kad su krepale i pustile safta dodao bibera, djumbira, gomasia, malo dobrog balzamika, saku persuna, seckanu stabljiku celera, dobro izmesao. sad mogu da radim sta hocu s njima - mogu u pastu, mogu u salatu, mogu na kuskus a mogu i tako da se zobaju. mnogo sam dobar kuvar :0.6:Joj, biber.Šteta.
March 12, 201312 yr Author sto steta? pa meni je biber, krupno mleveni, OK na pecurci. ne zagadi jelo nego nabodes tu i tamo aromatican komad. sad ako ne volis, izvini sto nisam kuvao za tebe...:)
March 12, 201312 yr Ne znam, nekako zatvori ukus, zamuti (suprotno od onog što radi peršun). Nikako mi ne ide na sirote pečurke. No, pošto nisi kuvao za mene......
March 12, 201312 yr sto steta? pa meni je biber, krupno mleveni, OK na pecurci. ne zagadi jelo nego nabodes tu i tamo aromatican komad. sad ako ne volis, izvini sto nisam kuvao za tebe... :) biber je dobar i u kafi, a da nije na pečurkama...
March 12, 201312 yr Biber zakon za bilo koje čurke. Ja ih nikad ne solim, da ne onjanjave prerano, nego samo biber, pa kasnije bluk i majčina dušica, pa limunov sok, pa so na kraju.
March 12, 201312 yr O, izgleda da sam usamljen u biberhejtu. :(pricamo o sveze mlevenom biberu, razlika je drasticna.
March 12, 201312 yr csikos ttokányhttp://www.desszert.eu/csikostokanybtw zna neko gde kupiti ovakvo rende? (4. korak)http://www.desszert.eu/nokedli Edited March 12, 201312 yr by katamaran