Аврам Гојић Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 bacio shitake (krupno nasecene) na mulje, kad su krepale i pustile safta dodao bibera, djumbira, gomasia, malo dobrog balzamika, saku persuna, seckanu stabljiku celera, dobro izmesao. sad mogu da radim sta hocu s njima - mogu u pastu, mogu u salatu, mogu na kuskus a mogu i tako da se zobaju. mnogo sam dobar kuvar :0.6:sam pravis gomasio ili imas neku gotovu varijantu?
yolo Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 sam pravis gomasio ili imas neku gotovu varijantu?ma kupim onaj od 100 kinti iz bio spajza, nisam bas toliko analan - mada si u pravu, realno je bzvz, mogao bi biti malo intenzivnijeg okusa i dosta zaostaje za pravim
Čutura Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 danas rucak iz kartonskih kutija, smrznuti spanac, oslic fileti i pire iz kesice..bilo je to ili rostilj iz gud-fuda..
aram Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ja kupovao gomasio tu i tamo, i nikad nijednim nisam bio zadovoljan. sad iskljucivo sam pravim.
Bujodrag Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 bacio shitake (krupno nasecene) na mulje, kad su krepale i pustile safta dodao bibera, djumbira, gomasia, malo dobrog balzamika, saku persuna, seckanu stabljiku celera, dobro izmesao. sad mogu da radim sta hocu s njima - mogu u pastu, mogu u salatu, mogu na kuskus a mogu i tako da se zobaju. mnogo sam dobar kuvar :0.6:Joj, biber.Šteta.
yolo Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 sto steta? pa meni je biber, krupno mleveni, OK na pecurci. ne zagadi jelo nego nabodes tu i tamo aromatican komad. sad ako ne volis, izvini sto nisam kuvao za tebe...:)
Bujodrag Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Ne znam, nekako zatvori ukus, zamuti (suprotno od onog što radi peršun). Nikako mi ne ide na sirote pečurke. No, pošto nisi kuvao za mene......
renne Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 sto steta? pa meni je biber, krupno mleveni, OK na pecurci. ne zagadi jelo nego nabodes tu i tamo aromatican komad. sad ako ne volis, izvini sto nisam kuvao za tebe... :) biber je dobar i u kafi, a da nije na pečurkama...
henrik larsson Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Biber zakon za bilo koje čurke. Ja ih nikad ne solim, da ne onjanjave prerano, nego samo biber, pa kasnije bluk i majčina dušica, pa limunov sok, pa so na kraju.
cmrlj Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 O, izgleda da sam usamljen u biberhejtu. :(pricamo o sveze mlevenom biberu, razlika je drasticna.
katamaran Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) csikos ttokányhttp://www.desszert.eu/csikostokanybtw zna neko gde kupiti ovakvo rende? (4. korak)http://www.desszert.eu/nokedli Edited March 12, 2013 by katamaran
Recommended Posts