Lancia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 me gde bre, meni 99% supa, corbi, pecenja, salata, slanih kuracapalaca uspe iz prve, ali cim mora da se mece secer, mrka kapa.
Skyhighatrist Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 me gde bre, meni 99% supa, corbi, pecenja, salata, slanih kuracapalaca uspe iz prve, ali cim mora da se mece secer, mrka kapa.Same here <_<od kuskusa i rogacha sa narandzama i chokoladomDaj recepis za ovo da vezbam...
gospa buba Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) slatkiši od šargarepe su realno bezvezeizdajnice :o@ historian. samo da nadjem. Edited February 12, 2013 by thermal bug
Amelija Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) hm, ali bez zezanja sad, Španjolac i istoričar, šta vam je teško?ono ima i zajebanih kolača i torti, ne kažem da nema, ali za većinu je slediš recept i gotovo, nema laži nema prevareako oćete daću vam tamo na mom strašnom :) topiku neke jednostavne recepte za početak (ako i to uspete da sjebete svaka čast :D) pa posle nešto komplikovanije, pa tako Edited February 12, 2013 by Amelija
Lancia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (ako i to uspete da sjebete svaka čast :D) :fantom:ej, kad sam one Cmrljine banane sjebo, sta ima da pricamo.
gospa buba Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 rogach i kuskusnachi ubiva kolko je dobro. samo prati put ^_^
Amelija Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 ej, kad sam one Cmrljine banane sjebo, sta ima da pricamo.ma to je bre nešto dosadno, ja pravim prave stvari, sa jajima, čokoladama, orasima i oraholikim voćkama itakoto
Skyhighatrist Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 šta vam je teško?Nemam pojma, al' uvek ili nesto curi, ili ima gromuljice, ili se prepeklo, il' nije slatko ili je preslatko... <_< rogach i kuskusnachi ubiva kolko je dobro. samo prati put ^_^Idem da studiram, 'fala :thumbsup:Btw, rogac obozavam, pravio sam o Novoj godini pitu od smokvi i rogaca, i kao sto vec rekoh gore, malo suva, malo neslatka, ali pojela se
yolo Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 dimljeni cureci karabatak iseckan na kockice pa ubacen u ekspres lonac. sad cu da bacim slanu vodu, ubacim po kile crvenog sociva, malo suhog i svezeg korenastog povrca, nalijem cistom vodom pa dok se socivo ne raspadne. na kraju cu da stapnim mikserom uradim bz bz par puta i dobijem vezivnu masu umesto zaprske s brasnom i slicnih gnusoba. to cu jesti sledeca 3 dana.
renne Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 pithije se krčkaju, poslednje ovosezonske, zatvaram radnju sa ovom turom
Аврам Гојић Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Peposo Imprunetta.Ide u crockpot na 16 sati :)
duda Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Peposo Imprunetta.Ide u crockpot na 16 sati :)izdaja tradicionalnog krčkanja na kraju šporeta <_<
Skyhighatrist Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 crockpotKupio ili beše dobio? Ako kupio, gde, pošto, daj neki review...
Аврам Гојић Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Dobio sam, oridjidji americki. Review je jako prost: dugo odrzava nisku i stabilnu temperaturu, a keramicka posuda je dosta masivna. Za gulase i slicne stvari, mnogo dobra stvar.Peposo bas u njemu kuvam zato sto crock pot simulira uslove koji vladaju u peci za grncariju koja se vrlo polako hladi, a tako se originalno kuvao peposo.
Recommended Posts