Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

me gde bre, meni 99% supa, corbi, pecenja, salata, slanih kuracapalaca uspe iz prve, ali cim mora da se mece secer, mrka kapa.

• Replies 11k
  • Views 806.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

me gde bre, meni 99% supa, corbi, pecenja, salata, slanih kuracapalaca uspe iz prve, ali cim mora da se mece secer, mrka kapa.
Same here <_<
od kuskusa i rogacha sa narandzama i chokoladom
Daj recepis za ovo da vezbam...
slatkiši od šargarepe su realno bezveze
izdajnice :o@ historian. samo da nadjem.

Edited by thermal bug

hm, ali bez zezanja sad, Španjolac i istoričar, šta vam je teško?ono ima i zajebanih kolača i torti, ne kažem da nema, ali za većinu je slediš recept i gotovo, nema laži nema prevareako oćete daću vam tamo na mom strašnom :) topiku neke jednostavne recepte za početak (ako i to uspete da sjebete svaka čast :D) pa posle nešto komplikovanije, pa tako

Edited by Amelija

(ako i to uspete da sjebete svaka čast :D)
:fantom:ej, kad sam one Cmrljine banane sjebo, sta ima da pricamo.
rogach i kuskusnachi ubiva kolko je dobro. samo prati put ^_^
ej, kad sam one Cmrljine banane sjebo, sta ima da pricamo.
ma to je bre nešto dosadno, ja pravim prave stvari, sa jajima, čokoladama, orasima i oraholikim voćkama itakoto
šta vam je teško?
Nemam pojma, al' uvek ili nesto curi, ili ima gromuljice, ili se prepeklo, il' nije slatko ili je preslatko... <_<
rogach i kuskusnachi ubiva kolko je dobro. samo prati put ^_^
Idem da studiram, 'fala :thumbsup:Btw, rogac obozavam, pravio sam o Novoj godini pitu od smokvi i rogaca, i kao sto vec rekoh gore, malo suva, malo neslatka, ali pojela se :lol:
  • Author

dimljeni cureci karabatak iseckan na kockice pa ubacen u ekspres lonac. sad cu da bacim slanu vodu, ubacim po kile crvenog sociva, malo suhog i svezeg korenastog povrca, nalijem cistom vodom pa dok se socivo ne raspadne. na kraju cu da stapnim mikserom uradim bz bz par puta i dobijem vezivnu masu umesto zaprske s brasnom i slicnih gnusoba. to cu jesti sledeca 3 dana.

dimljeni cureci karabatak
Đe kupio?

pithije se krčkaju, poslednje ovosezonske, zatvaram radnju sa ovom turom

Peposo Imprunetta.Ide u crockpot na 16 sati :)

Peposo Imprunetta.Ide u crockpot na 16 sati :)
izdaja tradicionalnog krčkanja na kraju šporeta <_<
crockpot
Kupio ili beše dobio? Ako kupio, gde, pošto, daj neki review...

Dobio sam, oridjidji americki. Review je jako prost: dugo odrzava nisku i stabilnu temperaturu, a keramicka posuda je dosta masivna. Za gulase i slicne stvari, mnogo dobra stvar.Peposo bas u njemu kuvam zato sto crock pot simulira uslove koji vladaju u peci za grncariju koja se vrlo polako hladi, a tako se originalno kuvao peposo.