Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

me gde bre, meni 99% supa, corbi, pecenja, salata, slanih kuracapalaca uspe iz prve, ali cim mora da se mece secer, mrka kapa.

Posted
me gde bre, meni 99% supa, corbi, pecenja, salata, slanih kuracapalaca uspe iz prve, ali cim mora da se mece secer, mrka kapa.
Same here <_<
od kuskusa i rogacha sa narandzama i chokoladom
Daj recepis za ovo da vezbam...
Posted (edited)
slatkiši od šargarepe su realno bezveze
izdajnice :o@ historian. samo da nadjem. Edited by thermal bug
Posted (edited)

hm, ali bez zezanja sad, Španjolac i istoričar, šta vam je teško?ono ima i zajebanih kolača i torti, ne kažem da nema, ali za većinu je slediš recept i gotovo, nema laži nema prevareako oćete daću vam tamo na mom strašnom :) topiku neke jednostavne recepte za početak (ako i to uspete da sjebete svaka čast :D) pa posle nešto komplikovanije, pa tako

Edited by Amelija
Posted
(ako i to uspete da sjebete svaka čast :D)
:fantom:ej, kad sam one Cmrljine banane sjebo, sta ima da pricamo.
Posted
ej, kad sam one Cmrljine banane sjebo, sta ima da pricamo.
ma to je bre nešto dosadno, ja pravim prave stvari, sa jajima, čokoladama, orasima i oraholikim voćkama itakoto
Posted
šta vam je teško?
Nemam pojma, al' uvek ili nesto curi, ili ima gromuljice, ili se prepeklo, il' nije slatko ili je preslatko... <_<
rogach i kuskusnachi ubiva kolko je dobro. samo prati put ^_^
Idem da studiram, 'fala :thumbsup:Btw, rogac obozavam, pravio sam o Novoj godini pitu od smokvi i rogaca, i kao sto vec rekoh gore, malo suva, malo neslatka, ali pojela se :lol:
Posted

dimljeni cureci karabatak iseckan na kockice pa ubacen u ekspres lonac. sad cu da bacim slanu vodu, ubacim po kile crvenog sociva, malo suhog i svezeg korenastog povrca, nalijem cistom vodom pa dok se socivo ne raspadne. na kraju cu da stapnim mikserom uradim bz bz par puta i dobijem vezivnu masu umesto zaprske s brasnom i slicnih gnusoba. to cu jesti sledeca 3 dana.

Posted

pithije se krčkaju, poslednje ovosezonske, zatvaram radnju sa ovom turom

Posted

Peposo Imprunetta.Ide u crockpot na 16 sati :)

Posted
Peposo Imprunetta.Ide u crockpot na 16 sati :)
izdaja tradicionalnog krčkanja na kraju šporeta <_<
Posted
crockpot
Kupio ili beše dobio? Ako kupio, gde, pošto, daj neki review...
Posted

Dobio sam, oridjidji americki. Review je jako prost: dugo odrzava nisku i stabilnu temperaturu, a keramicka posuda je dosta masivna. Za gulase i slicne stvari, mnogo dobra stvar.Peposo bas u njemu kuvam zato sto crock pot simulira uslove koji vladaju u peci za grncariju koja se vrlo polako hladi, a tako se originalno kuvao peposo.