yolo Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 za bosanski cevap ne morate da se cimate ubosnu, skocicevi sarajevski sa bajlonija (ovcetina plus govedina) pwnuju.
Mr.Mxyzptlk Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ja volem kelj i brokoli, al ne volem prokeljisto, uvek mi ima neki budjav ukus iznutra, kao da je bajat.
MayDay Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ja kad sam jela skocicevu pljeskavicu bila mi bezveze. -_-obozavam i prokelj i kelj! kao i karfiol i brokoli. koliko je poradjanje bubasvabe nesto najruznije sto je priroda priredila, toliko je romanesko brokoli nesto estetski najlepse. oni divni fraktali...
ivy Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) poširala sam jaja Edited February 8, 2013 by ivy
maheem Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 poširala sam jajauspelo?ko ne voli prokelj ne voli tarantina. spremaćemo gulaš. to znači da ću se najesti luka crnoga i da ću večeras kukati kako više nikad u životu neću jesti luk.
ivy Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 uspelo i uopšte nije teško ni komplikovano takoreći prosto je
Аврам Гојић Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 kejdzunski paprikas sa juznjackim trojstvom (celer, paprike, luk), paradajzom, brancinom i dagnjama.
yolo Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 ja kad sam jela skocicevu pljeskavicu bila mi bezveze. -_-ma daj, ko zna sta su ti dali
Аврам Гојић Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Inspirisan rantom korisnika Lancia, pracim mojo krilca. Blendovao svezi sok od narandze, limete i limuna, beli luk, ljutu papriku, maslinovo ulje, kumin, so i djumbir, i potopio krilca u to na par sati. Tokom pecenja cu ih zalivati istim sosom.
Lancia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Inspirisan rantom korisnika Lancia, pracim mojo krilca. Blendovao svezi sok od narandze, limete i limuna, beli luk, ljutu papriku, maslinovo ulje, kumin, so i djumbir, i potopio krilca u to na par sati. Tokom pecenja cu ih zalivati istim sosom.alal vera. jos jedan vredan hint, ne znam da li ima tamo otvorenih dagnji sa jednom skoljkom, poredjas ih onako smrznute na pleh i svaku osveshtash sa kasicicom mojoa i u rernu jedno 15 min na 200º. oprez, ne jesti puno kao ja, moze da pozli od silnih proteina.
Lancia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 nista, donecu ja. bre toga je bilo pre dvaest godina.
Recommended Posts