Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

za bosanski cevap ne morate da se cimate ubosnu, skocicevi sarajevski sa bajlonija (ovcetina plus govedina) pwnuju.

Posted
ja volem kelj i brokoli, al ne volem prokelj
isto, uvek mi ima neki budjav ukus iznutra, kao da je bajat.
Posted

ja kad sam jela skocicevu pljeskavicu bila mi bezveze. -_-obozavam i prokelj i kelj! kao i karfiol i brokoli. koliko je poradjanje bubasvabe nesto najruznije sto je priroda priredila, toliko je romanesko brokoli nesto estetski najlepse. oni divni fraktali...:wub:

Posted (edited)

poširala sam jaja

Edited by ivy
Posted
poširala sam jaja
uspelo?ko ne voli prokelj ne voli tarantina. spremaćemo gulaš. to znači da ću se najesti luka crnoga i da ću večeras kukati kako više nikad u životu neću jesti luk.
Posted

uspelo i uopšte nije teško ni komplikovano takoreći prosto je

Posted

kejdzunski paprikas sa juznjackim trojstvom (celer, paprike, luk), paradajzom, brancinom i dagnjama.

Posted
ja kad sam jela skocicevu pljeskavicu bila mi bezveze. -_-
ma daj, ko zna sta su ti dali
Posted

Inspirisan rantom korisnika Lancia, pracim mojo krilca. Blendovao svezi sok od narandze, limete i limuna, beli luk, ljutu papriku, maslinovo ulje, kumin, so i djumbir, i potopio krilca u to na par sati. Tokom pecenja cu ih zalivati istim sosom.

Posted
Inspirisan rantom korisnika Lancia, pracim mojo krilca. Blendovao svezi sok od narandze, limete i limuna, beli luk, ljutu papriku, maslinovo ulje, kumin, so i djumbir, i potopio krilca u to na par sati. Tokom pecenja cu ih zalivati istim sosom.
alal vera. jos jedan vredan hint, ne znam da li ima tamo otvorenih dagnji sa jednom skoljkom, poredjas ih onako smrznute na pleh i svaku osveshtash sa kasicicom mojoa i u rernu jedno 15 min na 200º. oprez, ne jesti puno kao ja, moze da pozli od silnih proteina.
Posted

NemaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

nista, donecu ja. bre toga je bilo pre dvaest godina.