February 8, 201312 yr Author za bosanski cevap ne morate da se cimate ubosnu, skocicevi sarajevski sa bajlonija (ovcetina plus govedina) pwnuju.
February 8, 201312 yr ja volem kelj i brokoli, al ne volem prokeljisto, uvek mi ima neki budjav ukus iznutra, kao da je bajat.
February 8, 201312 yr ja kad sam jela skocicevu pljeskavicu bila mi bezveze. -_-obozavam i prokelj i kelj! kao i karfiol i brokoli. koliko je poradjanje bubasvabe nesto najruznije sto je priroda priredila, toliko je romanesko brokoli nesto estetski najlepse. oni divni fraktali...
February 8, 201312 yr poširala sam jajauspelo?ko ne voli prokelj ne voli tarantina. spremaćemo gulaš. to znači da ću se najesti luka crnoga i da ću večeras kukati kako više nikad u životu neću jesti luk.
February 8, 201312 yr kejdzunski paprikas sa juznjackim trojstvom (celer, paprike, luk), paradajzom, brancinom i dagnjama.
February 9, 201312 yr Author ja kad sam jela skocicevu pljeskavicu bila mi bezveze. -_-ma daj, ko zna sta su ti dali
February 9, 201312 yr Inspirisan rantom korisnika Lancia, pracim mojo krilca. Blendovao svezi sok od narandze, limete i limuna, beli luk, ljutu papriku, maslinovo ulje, kumin, so i djumbir, i potopio krilca u to na par sati. Tokom pecenja cu ih zalivati istim sosom.
February 9, 201312 yr Inspirisan rantom korisnika Lancia, pracim mojo krilca. Blendovao svezi sok od narandze, limete i limuna, beli luk, ljutu papriku, maslinovo ulje, kumin, so i djumbir, i potopio krilca u to na par sati. Tokom pecenja cu ih zalivati istim sosom.alal vera. jos jedan vredan hint, ne znam da li ima tamo otvorenih dagnji sa jednom skoljkom, poredjas ih onako smrznute na pleh i svaku osveshtash sa kasicicom mojoa i u rernu jedno 15 min na 200º. oprez, ne jesti puno kao ja, moze da pozli od silnih proteina.