Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted
On 13.9.2020. at 12:38, adam said:

sto ti je covek proklet....

malopre izeo odrezak (ljucki lep ribeye), krompirice i zelenu salatu, seo za forum i video ove rostilj bahanalije i mrem. :cry:

Tacno tako se i ja sada osecam, uz dodatak da me kasni rucak tek ceka. Mozes da zamislis.

Posted
On 20.9.2020. at 0:19, gospa buba said:

dada turish i zabotavish i taman vatrogasci stignu na ruchak :s_w:

sent from bubamoto

sad sam zaboravila neke svinjske vratove, ni svinje da jedu :dry:

baba chohano likes this :rolf:

Posted

Neki lenji i ne-baš-po-receptu  stir fry sa boranijom i mlevenim mesom.

Lenji jerbo je trebalo da se boranija preseče na pola a i da se ova količina prži iz više batcheva. Al mrzelo me. A to zbog toga što i nisam imao 100% junetinu kako ide recept već mešano mleveno. Pa reko kako bude - bude... I nije ispalo loše. Meso se marinira oko 20tak minuta u malo soja sosa, malo sirća, malo sećera, malo gustina, dosta pasiranog belog luka i djumbira, a dodao sam malo i onaj Ancho sos i ljutu tucanu papriku u nedostatku chili flakes... 

IMG-20200922-185617.jpg

IMG-20200922-190543.jpg

IMG-20200922-190651.jpg

IMG-20200922-192031.jpg

• +1 2
Posted
20200919_100213.jpg

Junetinu zapekao

20200919_100909.jpg

Prekrio dinstanim crnim lukom, zalio paradajzom, dodao kropir i šargarepu, sipao pola litre crnog
Sad u rernu na tri sata
Meni to skoro pa kao ćulbastije...

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Kuvam neku kao mućkalicu, samo što nije mesište s roštilja već propržene chorizo kobaje. Dakle na ulju propržen cluk, bluk, chorizo kobaje, u to dodate seckane babure, malo paradajza iz tube, malo paprike iz tube (ona s pijace, madjarska), konzerva seckanog paradajza, malo persuna, bibera, piri-piri malo tek da se oseti... i to se onako fino ukrčka i služi s pirinčem.

IMG-20200925-132345.jpg

IMG-20200925-142920.jpg

• +1 2
Posted

stigla jesen. ladno, oblacno, vetar... sinoc poceo grejnu sezonu... i prijelo mi se nesto toplo, domace. krchka se pileci paprikas s noklicama, samo sto nije gotov. sunuo grapu i razmisljam sta za salatu. vikend poceo.

Posted
2 hours ago, adam said:

razmisljam sta za salatu.

uz ovo ili nešto zeleno (maheemova rukola sa nektarinama i kozjim sirom) ili klasična kafanska kupus salata.

Posted
1 hour ago, aram said:

uz ovo ili nešto zeleno (maheemova rukola sa nektarinama i kozjim sirom) ili klasična kafanska kupus salata.

Bio kupus. I kriska fete sa strane. 

Posted
On 22.9.2020. at 19:40, JakeBlues said:

Neki lenji i ne-baš-po-receptu  stir fry sa boranijom i mlevenim mesom.

Lenji jerbo je trebalo da se boranija preseče na pola a i da se ova količina prži iz više batcheva. Al mrzelo me. A to zbog toga što i nisam imao 100% junetinu kako ide recept već mešano mleveno. Pa reko kako bude - bude... I nije ispalo loše. Meso se marinira oko 20tak minuta u malo soja sosa, malo sirća, malo sećera, malo gustina, dosta pasiranog belog luka i djumbira, a dodao sam malo i onaj Ancho sos i ljutu tucanu papriku u nedostatku chili flakes... 

IMG-20200922-185617.jpg

Sad mi se jede goveđi rendang, pa ako je neko spremao u kućnoj radinosti, neka se upiše. može i vulgaris verzija. bitno da su boranija, govedina i kokos u igri. 

Posted
50 minutes ago, pacey defender said:

Sad mi se jede goveđi rendang, pa ako je neko spremao u kućnoj radinosti, neka se upiše. može i vulgaris verzija. bitno da su boranija, govedina i kokos u igri. 

Spremao ja ali davno i to nakon gledanja ove epizode Planet Fooda. :D

Rendang ti je od 40. minuta pa nadalje...