September 19, 20204 yr On 13.9.2020. at 12:38, adam said: sto ti je covek proklet.... malopre izeo odrezak (ljucki lep ribeye), krompirice i zelenu salatu, seo za forum i video ove rostilj bahanalije i mrem. Tacno tako se i ja sada osecam, uz dodatak da me kasni rucak tek ceka. Mozes da zamislis.
September 21, 20204 yr On 20.9.2020. at 0:19, gospa buba said: dada turish i zabotavish i taman vatrogasci stignu na ruchak sent from bubamoto sad sam zaboravila neke svinjske vratove, ni svinje da jedu baba chohano likes this
September 22, 20204 yr Neki lenji i ne-baš-po-receptu stir fry sa boranijom i mlevenim mesom. Lenji jerbo je trebalo da se boranija preseče na pola a i da se ova količina prži iz više batcheva. Al mrzelo me. A to zbog toga što i nisam imao 100% junetinu kako ide recept već mešano mleveno. Pa reko kako bude - bude... I nije ispalo loše. Meso se marinira oko 20tak minuta u malo soja sosa, malo sirća, malo sećera, malo gustina, dosta pasiranog belog luka i djumbira, a dodao sam malo i onaj Ancho sos i ljutu tucanu papriku u nedostatku chili flakes...
September 22, 20204 yr Junetinu zapekao Prekrio dinstanim crnim lukom, zalio paradajzom, dodao kropir i šargarepu, sipao pola litre crnog Sad u rernu na tri sataMeni to skoro pa kao ćulbastije... .... Shiit has hit the fan!
September 25, 20204 yr Kuvam neku kao mućkalicu, samo što nije mesište s roštilja već propržene chorizo kobaje. Dakle na ulju propržen cluk, bluk, chorizo kobaje, u to dodate seckane babure, malo paradajza iz tube, malo paprike iz tube (ona s pijace, madjarska), konzerva seckanog paradajza, malo persuna, bibera, piri-piri malo tek da se oseti... i to se onako fino ukrčka i služi s pirinčem.
September 25, 20204 yr stigla jesen. ladno, oblacno, vetar... sinoc poceo grejnu sezonu... i prijelo mi se nesto toplo, domace. krchka se pileci paprikas s noklicama, samo sto nije gotov. sunuo grapu i razmisljam sta za salatu. vikend poceo.
September 25, 20204 yr 2 hours ago, adam said: razmisljam sta za salatu. uz ovo ili nešto zeleno (maheemova rukola sa nektarinama i kozjim sirom) ili klasična kafanska kupus salata.
September 25, 20204 yr 1 hour ago, aram said: uz ovo ili nešto zeleno (maheemova rukola sa nektarinama i kozjim sirom) ili klasična kafanska kupus salata. Bio kupus. I kriska fete sa strane.
September 27, 20204 yr On 22.9.2020. at 19:40, JakeBlues said: Neki lenji i ne-baš-po-receptu stir fry sa boranijom i mlevenim mesom. Lenji jerbo je trebalo da se boranija preseče na pola a i da se ova količina prži iz više batcheva. Al mrzelo me. A to zbog toga što i nisam imao 100% junetinu kako ide recept već mešano mleveno. Pa reko kako bude - bude... I nije ispalo loše. Meso se marinira oko 20tak minuta u malo soja sosa, malo sirća, malo sećera, malo gustina, dosta pasiranog belog luka i djumbira, a dodao sam malo i onaj Ancho sos i ljutu tucanu papriku u nedostatku chili flakes... Sad mi se jede goveđi rendang, pa ako je neko spremao u kućnoj radinosti, neka se upiše. može i vulgaris verzija. bitno da su boranija, govedina i kokos u igri.
September 27, 20204 yr 50 minutes ago, pacey defender said: Sad mi se jede goveđi rendang, pa ako je neko spremao u kućnoj radinosti, neka se upiše. može i vulgaris verzija. bitno da su boranija, govedina i kokos u igri. Spremao ja ali davno i to nakon gledanja ove epizode Planet Fooda. Rendang ti je od 40. minuta pa nadalje...