duda Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 jbt moj muž odlepio načistoranije se još dogovorili da pečemo gudu i gusku za sutra.onda je još dodao malo ćurke, kao, možda kum ne voli gusku.sad eno izvadio jaginu plećku i peče Link to comment
assück Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 ja ne mogu da opisem koliko je dobrog ukusa saft ovog mog goulasha. jos uvek se krcka na tihoj vatri Link to comment
dig_chohano Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Ja isključio pre po ure i onako vrelo krkasmo. Plus lebac sa zrnevljem za umakanje i ohlađena braća piva umrlog u gulašu za cirnut uz krku. Brutal. Megabrutal. Link to comment
assück Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 meso se vec polagacko raspada ali sam ubacio i krompir dva cisto za moju dusu. dakle, jos krckanja. ko ce docekati? Link to comment
Frank Pembleton Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Sad ću da je krknem na jedno dvestapedeset Послато са U8815 користећи Тапаток 2 Link to comment
yolo Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 zastrasujuca slika, da sam ovo video pre 12. godine sigurno bih se vise druzio sa psihijatrima u zivotu Link to comment
sherman Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 a sto je mali stidljivko, zashteko glavu u nedra Link to comment
aram Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 veljo, kasno videh, mora grlic da ti izadje napolje, a nije lose i nekakvu "suknjicu" od alu folije da nataknes oko grlica, oce taj deo koji je skroz gore da pregori.ipak, nadam se da ti je uspelo? Link to comment
yolo Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 a el si skino nalepnicu s flajke? Link to comment
Frank Pembleton Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 veljo, kasno videh, mora grlic da ti izadje napolje, a nije lose i nekakvu "suknjicu" od alu folije da nataknes oko grlica, oce taj deo koji je skroz gore da pregori.ipak, nadam se da ti je uspelo?Viri viri ne brinite, ai "kapicu" sam stavio pa skinuo na pola.BTW dosta piva je otislo izmedju kozice i mesa što se uopšte nije pokazalo loše.Otišlo je nešto oko šola šiva možda i više.@gazzauzeo sam efes koji nema nalepnicu jedino ne znam koliko je "geometrija" flaše uticala na količinu izbačenog piva.Neki moj poznanik se smorio od odlepljivanja i lepo uvio flašu sa sve nalepnicom u alu foliju.... Link to comment
dig_chohano Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Neki moj poznanik se smorio od odlepljivanja i lepo uvio flašu sa sve nalepnicom u alu foliju....Rneš flajku u valov vode i sama se odlepi za pešesedam minuta. Link to comment
Venom Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 +1Fenomen poznat i kao "sjebali smo sve flase na rostilju kad je neko predlozio da ih stavimo u kofu 'ladne vode". I to tako jednom mesecno, svaki put, bez greske. Link to comment
assück Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 pravim palacinke, znatno se vise mucim nego prosli (prvi) putbas zbog toga ce mi biti sladje kad ih budem zdrao Link to comment
Čutura Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 brodet od lignje i skarpine.. Link to comment
Recommended Posts