Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

jbt moj muž odlepio načistoranije se još dogovorili da pečemo gudu i gusku za sutra.onda je još dodao malo ćurke, kao, možda kum ne voli gusku.sad eno izvadio jaginu plećku i peče :isuse:

Ja isključio pre po ure i onako vrelo krkasmo. Plus lebac sa zrnevljem za umakanje i ohlađena braća piva umrlog u gulašu za cirnut uz krku. Brutal. Megabrutal.

veljo, kasno videh, mora grlic da ti izadje napolje, a nije lose i nekakvu "suknjicu" od alu folije da nataknes oko grlica, oce taj deo koji je skroz gore da pregori.ipak, nadam se da ti je uspelo?

veljo, kasno videh, mora grlic da ti izadje napolje, a nije lose i nekakvu "suknjicu" od alu folije da nataknes oko grlica, oce taj deo koji je skroz gore da pregori.ipak, nadam se da ti je uspelo?
Viri viri ne brinite, ai "kapicu" sam stavio pa skinuo na pola.BTW dosta piva je otislo izmedju kozice i mesa što se uopšte nije pokazalo loše.Otišlo je nešto oko šola šiva možda i više.@gazzauzeo sam efes koji nema nalepnicu jedino ne znam koliko je "geometrija" flaše uticala na količinu izbačenog piva.Neki moj poznanik se smorio od odlepljivanja i lepo uvio flašu sa sve nalepnicom u alu foliju....
Neki moj poznanik se smorio od odlepljivanja i lepo uvio flašu sa sve nalepnicom u alu foliju....
Rneš flajku u valov vode i sama se odlepi za pešesedam minuta.

+1Fenomen poznat i kao "sjebali smo sve flase na rostilju kad je neko predlozio da ih stavimo u kofu 'ladne vode". I to tako jednom mesecno, svaki put, bez greske.