Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

danas srnetina sa chilijem i cokoladom

Posted
13 hours ago, Lila said:

Ne resavam se krompira, zlo i naopako :rolf: kad procedim pastu ostane u njoj i krompir. U toplo samo dodam pesto i promesam :-)

fala na odgovoru. kad malo bolje razmislim, sto da ne? ako moze nasuvo, moze i ovo.

Posted

Nemo' ste doktrinarni :D Jedno od meni omiljenijih jela su gobe sa testeninom : slovenacki ( ajd da kazemo K und K ) recept gde idu krompiri, testenina,shitake i domaca slanina. Jednostavno a fenomenalno jelo

Posted (edited)
12 hours ago, renne said:

strašno

Pa nije to kao grenadir mars, nego se doda malo krompira ukusa radi :D

Edited by Lila
Posted
1 hour ago, Haralampije said:

Nemo' ste doktrinarni :D Jedno od meni omiljenijih jela su gobe sa testeninom : slovenacki ( ajd da kazemo K und K ) recept gde idu krompiri, testenina,shitake i domaca slanina. Jednostavno a fenomenalno jelo

Ma sve je to meni OK

Ali

ali

ali

oni seku uši ako neko preseče špagetu, ili ne daj bože traži kašiku, a ovamo turaju krumpire u iste

Posted (edited)

in the meanwhile..krenuo da krchka srneci gulas po englecki : mrkva, cluk,korijander,kumin,jalapeno,majcina dusica,crveno vino,stap cimeta, lovor...

79Pt5hL.jpg

Edited by Haralampije
  • +1 3
Posted

Ništa danas. Kuvao Deki, a kore razvlačila Balkan baklava.

Posted

vKK2XxV.jpg

Kačio ovu fotku pre neku godinu al', reko', aj' još jednom kad se već pominje grenadir marš. Mada, ovo je više feldmaršalov marš, pošto topping spremam krčkanjem mlevenog mesa i krompira u bazi identičnoj kao za perkelt. 

Posted
On 9.8.2020. at 11:35, renne said:

Ma sve je to meni OK

Ali

ali

ali

oni seku uši ako neko preseče špagetu, ili ne daj bože traži kašiku, a ovamo turaju krumpire u iste

Moj muz danas pozeleo da napravim spagete sa paradajzom (sos). Dok sam se ja majala oko sporeta, covek napravio salatu, od paradajza, i nasekao hleb :blink:

Ne secem usi, ali se ozbiljno pitam da li je to razlog za razvod :rolf:

• Haha 1
Posted

Pa hleb ide na kraju, da se omaže tanjir

To je OK ponašanje

Posted

Svinjska rebarca, kajen paprika, biber, so
Podluveno pivom657f0a0b9b6e8035e1cfa79a1aea37a7.jpg