August 9, 20204 yr 13 hours ago, Lila said: Ne resavam se krompira, zlo i naopako kad procedim pastu ostane u njoj i krompir. U toplo samo dodam pesto i promesam :-) fala na odgovoru. kad malo bolje razmislim, sto da ne? ako moze nasuvo, moze i ovo.
August 9, 20204 yr Nemo' ste doktrinarni Jedno od meni omiljenijih jela su gobe sa testeninom : slovenacki ( ajd da kazemo K und K ) recept gde idu krompiri, testenina,shitake i domaca slanina. Jednostavno a fenomenalno jelo
August 9, 20204 yr 12 hours ago, renne said: strašno Pa nije to kao grenadir mars, nego se doda malo krompira ukusa radi Edited August 9, 20204 yr by Lila
August 9, 20204 yr 1 hour ago, Haralampije said: Nemo' ste doktrinarni Jedno od meni omiljenijih jela su gobe sa testeninom : slovenacki ( ajd da kazemo K und K ) recept gde idu krompiri, testenina,shitake i domaca slanina. Jednostavno a fenomenalno jelo Ma sve je to meni OK Ali ali ali oni seku uši ako neko preseče špagetu, ili ne daj bože traži kašiku, a ovamo turaju krumpire u iste
August 9, 20204 yr in the meanwhile..krenuo da krchka srneci gulas po englecki : mrkva, cluk,korijander,kumin,jalapeno,majcina dusica,crveno vino,stap cimeta, lovor... Edited August 9, 20204 yr by Haralampije
August 9, 20204 yr Kačio ovu fotku pre neku godinu al', reko', aj' još jednom kad se već pominje grenadir marš. Mada, ovo je više feldmaršalov marš, pošto topping spremam krčkanjem mlevenog mesa i krompira u bazi identičnoj kao za perkelt.
August 12, 20204 yr On 9.8.2020. at 11:35, renne said: Ma sve je to meni OK Ali ali ali oni seku uši ako neko preseče špagetu, ili ne daj bože traži kašiku, a ovamo turaju krumpire u iste Moj muz danas pozeleo da napravim spagete sa paradajzom (sos). Dok sam se ja majala oko sporeta, covek napravio salatu, od paradajza, i nasekao hleb Ne secem usi, ali se ozbiljno pitam da li je to razlog za razvod