adam Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 13 hours ago, Lila said: Ne resavam se krompira, zlo i naopako kad procedim pastu ostane u njoj i krompir. U toplo samo dodam pesto i promesam :-) fala na odgovoru. kad malo bolje razmislim, sto da ne? ako moze nasuvo, moze i ovo.
Haralampije Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Nemo' ste doktrinarni Jedno od meni omiljenijih jela su gobe sa testeninom : slovenacki ( ajd da kazemo K und K ) recept gde idu krompiri, testenina,shitake i domaca slanina. Jednostavno a fenomenalno jelo
Lila Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 (edited) 12 hours ago, renne said: strašno Pa nije to kao grenadir mars, nego se doda malo krompira ukusa radi Edited August 9, 2020 by Lila
renne Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 1 hour ago, Haralampije said: Nemo' ste doktrinarni Jedno od meni omiljenijih jela su gobe sa testeninom : slovenacki ( ajd da kazemo K und K ) recept gde idu krompiri, testenina,shitake i domaca slanina. Jednostavno a fenomenalno jelo Ma sve je to meni OK Ali ali ali oni seku uši ako neko preseče špagetu, ili ne daj bože traži kašiku, a ovamo turaju krumpire u iste
Haralampije Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 (edited) in the meanwhile..krenuo da krchka srneci gulas po englecki : mrkva, cluk,korijander,kumin,jalapeno,majcina dusica,crveno vino,stap cimeta, lovor... Edited August 9, 2020 by Haralampije 3
Ras Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Ništa danas. Kuvao Deki, a kore razvlačila Balkan baklava.
rezwalker Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Kačio ovu fotku pre neku godinu al', reko', aj' još jednom kad se već pominje grenadir marš. Mada, ovo je više feldmaršalov marš, pošto topping spremam krčkanjem mlevenog mesa i krompira u bazi identičnoj kao za perkelt.
Lila Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 On 9.8.2020. at 11:35, renne said: Ma sve je to meni OK Ali ali ali oni seku uši ako neko preseče špagetu, ili ne daj bože traži kašiku, a ovamo turaju krumpire u iste Moj muz danas pozeleo da napravim spagete sa paradajzom (sos). Dok sam se ja majala oko sporeta, covek napravio salatu, od paradajza, i nasekao hleb Ne secem usi, ali se ozbiljno pitam da li je to razlog za razvod 1
renne Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 Pa hleb ide na kraju, da se omaže tanjir To je OK ponašanje
renne Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Svinjska rebarca, kajen paprika, biber, soPodluveno pivom
Recommended Posts