May 26, 20195 yr Право време за капаму, добар избор! Ја одох на неки ''Шумадијски пољубац'' кад се врнем причам.
May 26, 20195 yr Јој друже мој, било, било још се опорављам. Тај пољубац је предјело...суве шљиве умотане у сланину плус гриловани козји сир (није халуми). Главно јело димљена буткица у сосу од рена! То сам ја јела а другарице димљена ребра на кајмаку са пекарским кромпиром. Све је јако укусно и порције су обилне. А да... слаткиш је био ваљушци са преливом од ораха, једва поједосмо једну порцију.Одлични и нису преслатки.Све похвале. Edited May 26, 20195 yr by Tvrdica
May 26, 20195 yr 3 minutes ago, Tvrdica said: Све похвале. Salaš? Edited May 26, 20195 yr by Skyhighatrist
May 26, 20195 yr Drugarice, butkice, ... i meni se zavrtelo u glavi. Odmah guglam 'šumadijski poljubac' i jedan od prvih pogodaka kaže: Pronađi muškarci u Šumadijski Okrug koji su zainteresovani za ... Link vodi ovde: https://www.sajtzaupoznavanjepoljubac.com
May 26, 20195 yr Ras, tvoj link mi je evocirao sjećanje na reklamu iz '80ih za Fortunu, agenciju za bračno posredovanje. Kad sam imala 10 godina činilo mi se da je ti nešto baš super, na tragu ljubavnih vikend romana koje je čitala moja baba. Gugl kaže da još rade, uz članarinu od razumnih 8000 dinara, što je manje od naknade agencija za posredovanje u rentiranju stana.