Tvrdica Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 36 minutes ago, Majo said: Тзв, овсени кисели купус!
renne Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 1 hour ago, nisam ja said: Izdaleka liči na ovsenu kašu. Rene propo. Ja propo jesam na žalos', sve što kuvam kuvam za druge, a ja samo gledam, jbg
nisam ja Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 (edited) 8 minutes ago, Tvrdica said: Тзв, овсени кисели купус! Kupus sa ovsetinom. Edited November 17, 2018 by nisam ja Suvom
aram Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 @renne ajde, ajde, sad ćeš da otkriješ vrednost rukole sa aćeto balzamikom
renne Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 2 minutes ago, aram said: @renne ajde, ajde, sad ćeš da otkriješ vrednost rukole sa aćeto balzamikom ni mrtav, vera mi ne dozvoljava
Tvrdica Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 3 hours ago, nisam ja said: Kupus sa ovsetinom. или ти са зобетином.
Vapad Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Pečem janjetinu, prvi put. Deluje da će ispasti cool.
Ras Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Potaž od bundeve je već spremljen, svinjski file začinjen i nauljen, ići će na roštilj tiganj, a krompir u rernu na pečenje. Preliv za meso i krompir biće kajmak u koji sam sitno naseckao suvi vrganj i dimljenu pršutu. Sve uz kisele paprike.
Lancia Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 4 minutes ago, Ras said: Potaž od bundeve je već spremljen, svinjski file začinjen i nauljen, ići će na roštilj tiganj, a krompir u rernu na pečenje. Preliv za meso i krompir biće kajmak u koji sam sitno naseckao suvi vrganj i dimljenu pršutu. Sve uz kisele paprike. seksi.
InvisibleLight Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 prvim pljesku od drugog dela mlevenog juneceg buta kako da mi ne ispadne suva, krpava? sinoc je jedvap ojela pecem je na teflonu, bez masnoca
Ras Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Da li u meso dodaješ mlekom, ili vodom natopljene komadiće hleba? Umućeno jaje da sve poveže?
InvisibleLight Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 3 minutes ago, Ras said: Da li u meso dodaješ mlekom, ili vodom natopljene komadiće hleba? Umućeno jaje da sve poveže? ne, samo luk, ljutu papriku, biber,so. malo sode bikarbone (to mi ostalo u glavi od nekog pre hrista, da pravi guma efekat) s hlebom i jajetom bi vise licilo na fasirane snicle mogla bih dodati mleko, to mi je najneutralnije, thnx probacu
Recommended Posts