Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

6 hours ago, vladavsnarod said:

Pohovani red snapper u kokosovom brasnu + sos od pecuraka sa kokos kremom.

22goy.jpg

Odlicno izgleda!

Mogu samo da kazem da ko vec nije prijatelj Renneu na Fejsu ni ne treba ikada da ga prihvati ili dodaje. :D

2 hours ago, Giggsy said:

Mogu samo da kazem da ko vec nije prijatelj Renneu na Fejsu ni ne treba ikada da ga prihvati ili dodaje. :D

okrutan si :cry: 

Ja sam bio :sad:

332lze1.jpg

ovsene s nicim i vodom.

Edited by darling

daj breeee :cry:

sent from bubamoto

Eh, i ja upravo doručkovao ovsenu kašu :)

Skuvana na vodi, ali onda dodato malo mleka, meda i cimeta.

:laugh:

jedem i uzivam. 

Kad vidim ovo..pozelim da citam Olivera Tvista..dok gledam Sindlerovu listu..

Ali lepo je kad covek uspesno moze da laze sam sebe...redak talenat :)

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Meni je ovsena sa toplom vodom stvarno lepa. 

Ona gotova što već ima sve u sebi?

Nego, kad smo kod ovsenih pahuljica, čini mi se da me je to nekad držalo sitim neko vreme, sad ogladnim očas posla. 

Kao, krenem uvek zdravo, ali dug je dan... :sad:

Edited by mraki

Ma jok, klot. Najvise volim one nemacke Fortis. 

Te sto imaju sve spremljeno nisu bas kao kad sam slozis. 

Ja odavno ne jedem klot, nego dodam i kasiku chia da mi se natopi zajedno sa ovsenim, pa onda dodam nekog voca i 40g choco chips (70%) i lanenog semena mlevenog kasiku.

A kada pravim sejk za dorucak onda sve to nabijem u nutri bulet i dodam obavezno i jednu svezu cveklu. Obozavam zemljani ukus sveze cvekle.

Da da, slazem se, te gotove su i prepune šećera i čega sve još, svakako ne baš zdrava opcija. I ja dodam svašta, laneno seme, neko suvo i/ili orašasto voće. Probao sam i čija semenke da ubacim ali čini mi se da mi nešto baš ne prijaju želudcu, možda sam istripovao.

u ovsene pahjuljice ili kako se to uopšte zove (oatmeal +rolled oats) dodam suvo voće, mleveni lan, mleveni orah, kikiriki puter, grčki jogurt i bademovo mleko. eventualno bananu ili ananas. 

drži me sitom pet, šest sati. 

Bljak