September 8, 20177 yr Teleća plećka, začinio kajen paprikom, karipskom kobinom začina i dimljenom solju. Sad u rernu na slow cook
September 17, 20177 yr jutros kukin. došao u posed ovih šarenih tikvica, patlidžana. naseckao neoljuštene, pirjanio na luku, zalio jajima. fin, mesni okus.
September 17, 20177 yr namerila da pravim papaline za ručak i iz nekog ludila da će biti gorke, krenula sam da ih dekapitujem i eviscerujem negde na pola puta mi je došlo da se ubijem, ali me je ocd sprečio da odustanem i ostavim ih pola-pola reširala sam ih na kraju u rerni, a posle zalivala limunom i zalivom od peršuna, b luka i m ulja prilog, klasika - krompir & blitva. salata, dosta ukusan paradajz i otrovno ljute sveže paprike u međuvremenu napravila i meze: tabule, malidžano (baba ganuš), tahini sos, grčki jogurt, paradajz + ovčiji sir + ljute paprike + listovi bosiljka + m ulje dok sam pekla papaline i patlidžan, napravila sam i bruskete sa b lukom od bageta belo vino se hladi, još samo da počne finale!