renne Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Teleća plećka, začinio kajen paprikom, karipskom kobinom začina i dimljenom solju. Sad u rernu na slow cook
ivy Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 ispekla sam cvekle i bundevu.....jesen moze da pocne!
renne Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Gulaš, trećina krava, trećina svinja, trećina ovca
James Marshall Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 (edited) Manbearpig Edited September 10, 2017 by James Marshall
renne Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Zapekao ga u ljusci, sad ga ljuštim, pa u polu ajvar-pindžur
nisam ja Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 jutros kukin. došao u posed ovih šarenih tikvica, patlidžana. naseckao neoljuštene, pirjanio na luku, zalio jajima. fin, mesni okus.
beyoncé Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 namerila da pravim papaline za ručak i iz nekog ludila da će biti gorke, krenula sam da ih dekapitujem i eviscerujem negde na pola puta mi je došlo da se ubijem, ali me je ocd sprečio da odustanem i ostavim ih pola-pola reširala sam ih na kraju u rerni, a posle zalivala limunom i zalivom od peršuna, b luka i m ulja prilog, klasika - krompir & blitva. salata, dosta ukusan paradajz i otrovno ljute sveže paprike u međuvremenu napravila i meze: tabule, malidžano (baba ganuš), tahini sos, grčki jogurt, paradajz + ovčiji sir + ljute paprike + listovi bosiljka + m ulje dok sam pekla papaline i patlidžan, napravila sam i bruskete sa b lukom od bageta belo vino se hladi, još samo da počne finale!
Recommended Posts