Ras Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Kako bre sos od pečuraka u grašak na kutlaču, si ti lud more? Procedi grašak.
Skyhighatrist Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Što sam smikso baba ganuš, auuu, udavismo se. Pola strejt, kako dragi Alah zapoveda (plavi patlidžan, tahini, lajm, bluk, peršun), a pola sve isto, al' plus cca 200gr šiiiitaaka, bemti što je dobro
nezvanova Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 super ti to za sitake... sledeci put cu i ja da ih turim. inace, i moj bio sve5 ;-) a i gomboce su mi bile extra, malcice bolje (lepseg izgleda) i od jeremijinih kojem se izvinjavam ako je pomislio da mu ne verujem da zna da ih napravi. ja sam samo reagovala jer je pominjao cluk koji ide i u testo, a to mislim da se nesto zabunio :-) jeremija, domacin si samo takav! jos malo pa ces biti u rangu renea, banacanina, avrama, adama, haralampija, skyhighatista....
pacey defender Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Hvala na ovoj super motivaciji da pojačam patlidžan u klopi ovih dana :) Spakovaću par kila za grilovanje u vikendicu. Deo će da ide u grčku musaku, deo u babu ganuš, deo u zamrzivač za isto to kada mu prođe sezona.
askeladden Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Grilovan patlidzan i hamburgeri od ovcijeg mesa.
Recommended Posts