August 6, 20177 yr Kod mene lagano - porketa, finokjona, malo prsuto, toskanska sapunjara, pekorino iz pjacenze. I ladan frizzante.
August 6, 20177 yr Kod mene lagano - porketa, finokjona, malo prsuto, toskanska sapunjara, pekorino iz pjacenze. I ladan frizzante.Pišaj po sirotinji...
August 6, 20177 yr Ma, nije to u pitanju, nije on takav, nego na plažu za siromašne baca preko ograde penušavca što mu ostane na dnu flaše... Edited August 6, 20177 yr by Ajant23
August 6, 20177 yr Pišaj po sirotinji... Meni najbolja varijanta rerna, sve poredjam po papiru i meso i povrce i krompir i sve,sutnem na 15 min na gril i duvanje i ugasim. Uprerena mi klima u sporet. Izadjem iz kuhinje. Nema tiganja i stajanja pored sporeta. Sve izvadim, poredjam na tanjir i zatvorim rernu. Edited August 6, 20177 yr by hansolo
August 6, 20177 yr ukljucio si rernu?! ja treci dan na sladoledu lako je njemu po norveškama da uključuje rernuНе спомињите ми наш звиздан :D
August 6, 20177 yr Aj pustite me, jos sam dva-tri dana ovde, posle opet na švapsku kuhinju :( Pesma je švapska kuhinja, pesma!
August 6, 20177 yr Moz biti, no ja nisam ni u švabiji nego tamo gde je vrhunac kulinarstva sirovo mleveno meso namazano na leba i pokriveno sa par kolutova sirovog luka :(