Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

Ne znam, ja znam da u nemačkoj ne uspevam da ih nadjem :(

Treba pitati po old skul bakalnicama, ako je to još preostalo negde...

Posted

Ima li u Srbalja da se kupi ta papirna?

Kako nema, pa u sta pakuju musli u radnjama ;)

Posted

Ima li u Srbalja da se kupi ta papirna?

Mislim da sam nedavno video kod kesadžije grosiste u Lominoj, zgrada tik do raskršća sa Kameničkom. Na većini pekarskih papirnih kesa je jasno uočljiva reklama proizvođača kesa. 

Posted

Slušaj mahima, preskoči senf. Samo posoli, biber, bluk, ulje obilato, pa uvi u plastičnu foliju i neka prenoći. Peci dobro pokriveno folijom, sa malo vode i masnoće oko sat i po na 200. Otkrij i nagari rernu do kraja dok ne ispari voda i batak ne porumeni i zahrskavi se

Verujem da je ovo odlično. Ja najčešće idem na najjednostavniju varijantu bez prekonoćnog potapanja, samo ppp dižonski senf, tj. Delez u teglici od 300 gr i vegeta. Polijem hcmuljem i naspem vode u tepsiju i krk u rernu, sa povremenim obrtanjem. 

Posted

ček sad, hoćete da kažete da je ta brown paper bag, ustvari samo obična paprina kesa, a ne neka specijalna za pečenje?

Posted

ček sad, hoćete da kažete da je ta brown paper bag, ustvari samo obična paprina kesa, a ne neka specijalna za pečenje?

Kazem ja tu nisu cista posla...

Posted

Pa najobicnija papirna kesa za bakaluk, one sto su nekad bile pored svake tezge sa povrcem u C marketima :)

Posted

Ja sam tako naucio da me ne truje kokicarska mafija iz maksija, pa u mikrotalasastu stavljam kukuruz na meru u papirnu kesu...Ali to su talasi i nije relna!

Posted

a bre, stavi u relnu, na 180°C nista nece da joj bude...

Posted

Počinje da mi se čini da aram žestoko troluje... Šta bi se desilo sa silnom močom u toj braon kesi, dobra šansa da bi ili pocepala kesu iznutra, ili iscurela.  :)

Vatrostalna je zakon. Mrtav umoran se probudio pre pola sata, stavio (prethodno marinirano) pile, isekao krompire, sve lepo  dodatnozačinio, preklopio i sad trčim na traci dok se to polako pravi.   :fantom:

Posted

A pa ja sam totalan amater, samo volim to što radim... :)

Posted

A pa ja sam totalan amater, samo volim da jedem... :)

+1