Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

• Author

jel kuva neko pasuljicu? ima li tipova?

• Replies 11.5k
  • Views 865.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

kuvala sam ja u dve varijante:1, kao običan čorbast pasulj2, kao minestrone sa svim mogućim povrćem (paprika u tri boje, praziluk, bundeva, zelen za supu na kockice, po neko zrno graška i kukuruza, malo paradajza ), začinjeno sa mesnatom dimljenom slaninom samlevenom sa belim lukom u blenderu.

što sam skuvao kiseo kupus sa junetinom za sutra... mrtva usta da ga jedu.

lazanje, uskoro idu u rernu

Da iskoristim dok ne otpinuju topic...Šareni suljpa, još nemam ideju kakav finiš da bude, ali bi se reklo da će biti nešto između čorbe i prebranca. Tj, planiram da ga ostavim u čorbastom stanju, ali da mu se posle rkne malo prženog luka uz dodatke, umiješa i malo zapeče u gedžetu™.

pileća krompir čorba se krčka

lenja pita sa jabukama i bundevom

sociva + ljuuta kobaja + gofio + laadno pivce

kuvaš ladno pivce ?

Ivy, vragolanko.kazem ja da ovo treba otpinovati :fantom:

a otkud znam šta si na tim tvojim ostrvima i idealnim klimama sve dosad naučio da praviš a sve zbog idealne klime i na terasi u novembru...ništa me ne bi čudilo..

Edited by ivy

danas apsolutno preterivanje - potaz od pecuraka, ramstek iz vino/vuster marinade, rizoto sa pancetom, vrganjima i ruzmarinom, shortbread, clafoutis kupine. a grize me savest sto ne spremam neki apetizer i sto cu za salatu da podvalim obicne ukiseljene crvene paprike.

ukuvala sam svog super zdravog jesenjo-tradicijonalnog konpota;2d1866b62d2311e2a58222000a1faf0b_7.jpg

^zanimljivo. prvi put vidim pasirani. ne razumem ove poslednje dve fotke. kada skuvas u komadu ispasiras i onda ponovo kuvas ili dodajes nesto drugo u sve to?

pa ne kuvas, ustvari, bas... kad prokljuca, pustis tako svega nekoliko sekundi i sklonis, kako bi voche zadrzalo sto vise vitamina..... onda sve to fino sameljes u blender i pomesas sa sokom u kom se voche kuvalo... gustina soka po ukusu i naravno da ne vrachas ponovo da kuvas, nema potrebe.... kad se malo ohladi dodas 2-3 iscedzena limuna