Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

šapice
Čije :cry:
  • Replies 11.5k
  • Views 865.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

kako cije :P

2012-09-17170327.jpg

:P

• Author
izmenjen najdzelin bejlis tiramisu sa karolansom, kakva sam ja domestik gades :Dtiramisuoh.jpgUploaded with ImageShack.us
a stisla si se za kavu da natopis piskote

veoma jak espreso je pomesan sa kerolansom koji ga je pobeleo. lepo sam rekla da sam domestik gades :fur:

evo ihscaronapice.jpg

uh, najboljiji kolač. krejving momentalni .i jedno pitanje. na koliko st. pečeš ovaj tip testa. ja pečem na 150 a opet nekako uspe da mi se prepeče, vidim ove tvoje bele, prelepe.

Na oko 140, tu temperaturu imam na rerni.Svrati slobodno pa da se sladimoПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

Svrati slobodno pa da se sladimo
aaaa, tek sad videla ovaj poziv, kad sam sita najedenatm :piggy:
salata sa rukolom i mandarinama -_-edit:kao što se da primetiti i rotkvice su u igri
A ucinilo mi se da sam te video da se valjas po nasipu, kad ono ti brao tu travuljinu....
aaaa, tek sad videla ovaj poziv, kad sam sita najedenatm :piggy:
ajd zovem sledeći put unapred
  • Author

pasuljica corbicaskuhao pasuljicu i nesto karfiola u vodi u koju sam dodao kasiku one alnaturine kao prirodne vegete (znam znam:)kada je bilo gotovo promuljao malo stapnim mikserom da dobije malkice gustinedodao bosiljak suhi, nisam imao svezegjedan cen belog luka, bibera i muljanenormalno je prosto a dobro, nije bas kao pravi pasulj, laksi je ukus dostasutra kada budem jeo planiram da narendam malo sveze sargarepe u tomrzim kada je kuvana

Edited by gazza1

Ovaj, a šta je to 'pasuljica'?Voleo bih da probam to da napravim, počeo je da mi dosađuje standardni pasulj, a zima još nije ni počela.

toj onaj sitni belo-žuti pasulj, naći ćeš ga kod baba na pijaci pod imenom pasuljica

did you mean pahuljica?